Ja, zoals jullie misschien wel weten, gaf Emilie Autumn 20 maart een concert. Ik zou er ook naartoe gaan, maar dat bleek allemaal net iets anders uit te pakken dan gepland…

Wat voorafging

De maandag voor het concert werd ik opeens ziek en bleef ik de hele dag zo’n beetje in bed liggen. Nou, niet bepaald boeiend denk je, maar wel toen dat de hele week bleef en donderdag de vraag was of ik de volgende dag (de dag van het concert) al wel beter zou zijn.
Dus ik moest naar de dokter. Bij de dokter bleek er niks ernstigs aan de hand te zijn; ik bleek alleen een verkoudheid te hebben, veel koorts en oververmoeidheid. Ik begreep dus dat het geen punt zou zijn naar Emilie te gaan. Ze had aan de telefoon iets anders tegen mijn moeder gezegd, waardoor ik niet mocht.

De ontsnapping

Ik was dus helemaal boos en had constant ruzie met Paul (vriend van mijn moeder) en mijn moeder was nog niet thuis. Ik was ondertussen mijn tas aan het inpakken en zette hem sneaky weg bij de garage. Paul helemaal over de zeik omdat de garagedeur open was. Eerste poging was dus mislukt. Kreeg ik weer ruzie met hem. Dus ik sloot de deur tussen hem en mij, omdat ik hem niet wilde zien en spreken, besef ik me dat ik in het halletje voor de garage sta en ik door Gina gebeld word. Ik snel op stil zetten, zodat Paul niks doorhad. Wij weer ruzie, komt hij dat halletje binnen, ik doorlopen naar de garage en zeggen dat hij weg moet, omdat ik hem niet wil zien. Dus hij loopt terug, ik neem snel op en krijg Gina aan de lijn (daar geef ik verder geen details over). Dus ik sta in de garage, pak snel mijn jas, zwaai mijn tas over mijn schouder, maak de deur open, spring op mijn fiets en rij de garage uit, snel naar Gina toe.
ONTSNAPT!

Voorbereiding

Bij Gina ben ik dertig keer (als het niet meer is) door mijn moeder gebeld, maar heel de tijd weggeklikt, of Gina ging erin blazen, waardoor mijn moeder dacht dat ik al in de trein zat. Ondertussen gingen we onze kleren aantrekken en make-up en haren doen. Nou ja… Gina had dat al gedaan, ik moest alles bijwerken. Mijn haar was verwaaid van de fiets en door het nieuws dat ik niet mocht gaan en de ruzies, was heel mijn make-up uitgelopen.
Toen wachten op Fleur. EINDELIJK kwam die ook aan en gingen we naar het station naar Amsterdam! Twee uur in een trein zitten . Nou ja, wij een beetje praten, koekjes eten enzo.
En natuurlijk die dude. Fleur zegt: “Ik voel me aangekeken. Zie jij wat ik zie?” Fleur en ik hadden gewisseld van stoel en gingen weer terugzitten. Gina en ik keken dus allebei dezelfde richting als Fleur uit, zit daar zo’n dude met zijn zipper wagenwijd open. En redelijk zichtbaar. Wij in een scheur, gaat Gina naar haar make-up kijken. Ik: “Het boze oog.” Gina weer in een scheur. Oftewel; wij die hele reis melig. Ook toen Fleur: “KIJK EEN VLIEGTUIG” riep en niet doorhad dat het echt héél kinderlijk klonk. En natuurlijk naar de überschattige Japanse dude in de trein kijken^.^. Nou ja… Gina vond het een eskimo omdat hij helemaal in zijn jas en muts zat gekropen xD.
Anyways eindelijk waren we dus in Amsterdam!!!

In Amsterdam

Wij in A’dam op zoek naar de Melkweg. Fleur wilde per sé lopen, aangezien ze ervan overtuigd was dat het niet ver was. Wij aan zo’n man vragen, zegt hij: “Een halfuurtje lopen.”
Uiteindelijk hebben we er TWEE uur over gedaan. Gina op Fleur’s sokken, omdat ze het niet volhield op haar Demonia’s. Gaan van die Britten vragen of dat normaal in Nederland is. Haha! Fleur werd trouwens agressief van Britten, omdat ze die steeds aanzag voor A’dammers xD. We hebben het uiteindelijk gehaald en bij de Melkweg stond een hele groep en gingen we gewoon maar zitten om onze voetjes rust te geven.

Het concert

Binnen! Nog een lidmaatschap kopen , wachten op Fleur die een shirt koopt en naar de zaal gaan en op een of ander ding klimmen, zodat je kan zitten, terwijl Fleur en Gina onder je op de grond zitten. En ja… dan zit je daar asociaal op zo’n balk, met mensen achter je en kan je er niet meer af, omdat je anders tegen de mensen voor je aanknalt. Uiteindelijk toch gelukt en tussen Fleur en Gina ingewurmd toen het begon. Op Veronica kwijlen, die achteraf misschien toch niet zo’n mooi gezicht had, maar hé, dat kun je vanaf boven niet zien. Ze had wel een hele mooie kont en borsten^.^. Doo: “WHAAAAA ZIJ IS ZO LEKKER.”
Gina: “Doo! Doe normaal! Niet iedereen hoeft te weten dat jij ook op mei- WHAAAAAAAA SHE’S GOT SUCH A NICE ASS!”
Doo: “En ik moest normaal doen?”
Gina: “Jij was de hele dag de hypocriet, nu is het mijn beurt.” Ja, ik was hypocriet omdat ik steeds van die maffe niet-kloppende opmerkingen maakte met wat ik daarvoor had gezegd.
Het was echt gewoon super! En Captain Maggots is ook echt cute!

Terugreis

We gingen om kwart voor 11 weg, aangezien we om half 12 de trein moesten halen. Hebben we eerst nog even buiten gezeten en toen de tram gezocht. Waren we er hartstikke vroeg . We hadden nog een half uur kunnen blijven ofzo. Maar ja… dat hadden we dus niet gedaan. In de trein hadden we allemaal een aparte bank en daar lagen we uitgebreid op met onze schoenen uit en koekjes en APPELSAP in de hand xD. Waren we allemaal vet hard aan het praten, hadden Gina en Fleur niet door dat er nog iemand in de coupé zat en Fleur wilde door de trein gaan rennen omdat hij leeg was (dat dacht ze), struikelt ze over haar eigen tas. Gina en ik weer in een scheur. In de andere trein, want we moesten overstappen, bleken we in de 1ste klas te zitten, maar we mochten van de veel te chagrijnige conducteur blijven zitten. Echt, als mannen ongesteld konden zijn, was hij het echt heel dik en waarschijnlijk doorgelekt. Hij was echt chagrijnig.

De straf

Het mooiste van alles is, dat ik geen straf heb gekregen!!!
Ook al ben ik weggesneakt en mocht dat absoluut niet, heb ik niet opgenomen als mijn moeder belde, niet gezegd waar ik was en ook niet gezegd hoe laat ik terug zou zijn.
Oftewel… alle dingen waar mijn moeder een probleem over maakt! Haha. Ik ben echt trots nu^.^ en echt superblij!
Het was echt alles waard.
De enige straf die ik misschien heb gekregen, is dat ik me nu weer helemaal de teringhoest, koorts heb en bijna in slaap val ook al heb ik tot kwart voor 4 heerlijk geslapen (het is nu 5 voor 8 xD).

Reageer (4)

  • NanaWingless

    Jha ht was echt suprstoer!
    Oh ik ben zo blij dat ik erheen geweest ben <3
    Ik stond boven, op het balkon en had echt bij alle 5 iets van 80 keer superuitzicht op de inhoud van hun corsetten enzo... xD

    1 decennium geleden
  • Medusa

    YOU ARE AWESOME! <3
    I LOVE YOUR ACTIONS! <3
    x
    M|M

    1 decennium geleden
  • Hopefulness

    Mwhahahah! Geweldig <333 hun zijn ook cute ^^
    omgawd geluks vogel XD geweldig gewoon XD

    1 decennium geleden
  • SixxAM

    zat jij met een paar mensjes op de stoep rand muziek teluisteren

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen