Op 20 februari 2016 had ik de geweldige kans om de jongens van Sleeping With Sirens te mogen ontmoeten, we hadden VIP kaarten weten te bemachtigen waarbij dus ook een meet & greet bij zat. Bij binnenkomst (met behulp van de Early Entry die ook bij het pakket zat) moesten we melden wie de kaarten had gekocht en met hoeveel personen we de meet and greet zouden hebben, met behulp van een gastenlijst werd gecheckt of alles klopte en mochten we doorlopen als alles in orde was.
Iets verderop gaf de manager ons een wristband nadat onze tickets waren gescand, hij was een ontzettend vrolijke man en maakte een klein praatje met ons. Onder andere vroeg hij of we nerveus of blij waren, of we het fijn vonden om eindelijk warm en droog binnen te staan en ook wenste hij ons heel veel plezier bij zowel de M&G en het concert zelf.
Eenmaal binnen werd alles ons goed en duidelijk uitgelegd door één van de crewleden van Sleeping With Sirens en gingen ze alles klaarmaken voor de M&G. We moesten in een rij gaan staan, en als iedereen rustig en op zijn plek bleef, zouden ze de bandleden binnenhalen. Deze werden onder luid gejuich hartelijk verwelkomd, ze namen plaats voor het scherm, waarna de eerste fan naar voren mocht komen. Je kreeg redelijk lang de tijd om even wat tegen ze te zeggen, ze allemaal een knuffel te geven en ook mocht je eventuele cadeautjes aan ze geven, waarna er een foto werd gemaakt en je weer door kon lopen. Na de foto kreeg je een gesigneerde poster overhandigt en mocht je bij het podium gaan staan om te wachten tot het zou beginnen.
Toen er nog een stuk of 4 fans voor me stonden en ik de jongens echt van dichtbij zag, had ik al een paar keer oogcontact gehad met Kellin en had hij ook al een paar keer naar me geglimlacht. Ik was zelf echt ontzettend zenuwachtig en stond letterlijk te trillen op mijn benen, maar toen het eindelijk mijn beurt was, leken alle zenuwen te verdwijnen als sneeuw voor de zon.
Als eerste liep ik op Nick af, hij gaf me een stevige knuffel en vroeg me heel lief hoe het met me ging. Ik zei dat het geweldig ging, dankzij hen, waardoor hij lachte. Daarna liep ik naar Gabe, die me ook een dikke knuffel gaf en over mijn rug wreef, ook hij vroeg hoe het met me ging en ik antwoordde bij hem hetzelfde als bij Nick.
Toen kwam Kellin. Hoe cliché het ook is, hij is toch wel mijn favoriet van de band. Ik liep naar hem toe en zei heel vrolijk: ‘Hi Kellin!’ Hij was ontzettend lief en ook hij gaf me een stevige knuffel en vroeg hoe het met me ging. Toen ik Jack wou knuffelen, stond hij te dansen waardoor ik moest lachen en hij ook. Hij knuffelde me ook, waarna ik me weer richting Kellin draaide om hem mijn brief te geven. Ik zei; “I have a letter for you guys!” waarop Kellin antwoordde: “Oh, wow, thank you so much, that is so nice of you!”. Dit was eigenlijk wel het moment waarop ik helemaal dodging vanbinnen.
Bij alle andere personen legde Kellin de brief meteen weg op een tafel waarop ook de posters lagen, maar bij mij deed hij dat dus niet. Hij hield hem bij zich en de brief staat dus ook op mijn M&G foto. Ik stond tussen Kellin en Gabe in en ze waren echt heel enthousiast, ze sloegen hun armen om je heen en Jack en Nick poseerden er prachtig bij, bij de één met hun tong uitgestoken en bij de ander met peace tekens.
Nadat de foto was genomen, bedankte ik ze en wensten ze mij een fijn concert, wat natuurlijk wel ging lukken. Het was echt een ontzettend gave ervaring om ze dan eindelijk na ruim 3 jaar te mogen ontmoeten en ze te kunnen bedanken voor alles wat ze voor me hebben gedaan. Ik had niet verwacht dat het zo goed zou gaan en dat ik gewoon niet dichtklapte toen ze eenmaal voor me stonden, het was echt als een droom en het voelt nog steeds zo, als een droom.
Het was natuurlijk wel héél jammer dat Justin er niet bij was op de Europa tour, maar ik weet zeker dat hij ook nog wel ooit op mijn pad komt, en anders hoop ik dat hij ook mijn brief zal lezen. Ik ben hoe dan ook ontzettend dankbaar voor deze kans en voor het feit dat ik ze heb mogen en kunnen ontmoeten. Ik had mezelf geen betere avond kunnen voorstellen, en dat is voornamelijk dankzij Kellin, Jack, Gabe en Nick. Dankjewel guys, jullie waren geweldig!

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen