Goeiemorgen/iddag/avond/nacht beste lezers,

Zoals misschien bekend is, is dat wij elke week in the Quibbler ook reclame zetten. Wil jij nou jou eigen, persoonlijke reclame in the Quibbler hebben staan?
Laat je reclamebericht hier achter, eventueel in een spoiler, en misschien ben jij de uitverkorene van wie de reclame in the Quibbler komt!

Ook hebben wij elke week een quiz en een story van de week (eigenlijk bijna altijd wel in Harry Potter stijl), weet jij nou iemand die een heel mooi verhaal schrijft, of een heel goeie quiz heeft gemaakt en het verdiend om quiz of story van de week te worden? Benoem de naam van dit persoon in de reacties met uitleg en naam van de quiz of story, en wellicht wordt hij of zij wel quiz of story van de week!
- Dit zelfde geld ook voor de maandedties, dus als je iemand het gunt om in een maandeditie te staan, benoem dat er ook bij!

We zijn benieuwd naar binnenkomende reacties en hopen jouw reclame te kunnen ontvangen voor onze Quibbler! Alvast bedankt voor een bericht, en graag gedaan als jij wint!

Kosten voor reclame (voor mensen van quizlet maken wij wellicht een uitzondering, daar valt over te praten):
10 woorden: 2 sickles
20 woorden: 3 sickles
50 woorden: 7 sickles en 2 knuts
Anders: 9 knuts per woord

Reageer (1)

  • Shaybuttah

    A fantasy story, about love, hate, friendship, betrayal and a lot of secrets.

    A girl without secrets is no girl •Draco Malfoy •

    Seneca begind haar zesde jaar op Hogwards, maar een geheim wat ze al jaren mee draagd begind steeds meer aan haar te knagen. Dit woord een onrustig verdrietig jaar voor Seneca, zal zij dit jaar nog vreugde kennen, liefde vinden, oude vriendschappen een nieuw leven inblazen?
    Neem een kijkje bij mijn Story en je zult het allemaal ontdekken.

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen