Haaloo,
hallo wereld wereld de wereld is van mij. Oké sorry. Afschuwelijk liedje. Toen ik "Haaloo" schreef dacht ik daar aan. Ugh.
Nou hallo maar weer. Een update van mijn leven. Laatste bericht is een maand geleden. Ik ben niet zo goed daar in. Ik geloof zelfs dat het laatste bericht nog in 2015 was. Juist. Gelukkig nieuwjaar allemaal. En ik ben 14! Al meer dan een maand. Goed school enzo. Ik ben eigenlijk op dat punt momenteel best wel blij. Want vorig jaar was het grootste gedeelte van het jaar gewoon mavo (ik doe mavo/havo) soms hadden we met grote toetsen een "B" cijfer zoals dat heet. Dat betekent een havo cijfer. En we kregen bij elke toets een "A" cijfer, dat is een mavo cijfer. Dat ging toen heel goed. Al mijn mavo cijfers waren goed, hoog. En ik deed er geen f*k voor... Dit jaar krijgen we bij elke "2-toets", een toets die twee keer mee telt, (we hebben ook "1-toets" telt 1 keer mee op rapport) een B cijfer. Dus wat harder leren. Maar dat is simpeler gezegd dan gedaan. Na een jaar niks doen kan je niet opeens er weer vol tegen aan... Dus mijn B cijfers waren niet ernstig goed (ook niet ernstig slecht) maar ik ging hem wel knijpen. Ik wou naar havo. Want mavo was simpel gezegd gewoon te makkelijk. Dus ik doe iets meer. En nu als ik al mijn B cijfers het gemiddelde bij elkaar op tel móét ik 59 punten krijgen wil ik door gaan naar de havo. Dus ik dat uit proberen ik heb 63. Dus ik ben blij! Vandaar dus.
Veder. Uuhm mijn vader gaat heel goed. Kan alles ongeveer weer doen. Behalve tillen dat is wat lastiger. En nou ja. Dat dus.
"Verjaardag feestje" is incoming. Ook al ben ik een maand geleden jarig geweest... Computer nerd, Bril nerd, Goudlokje, en Vrijevogel komen. Veder niemand. Ik ben niet zo'n persoon die de hele school kent, en uitnodigt op feestjes. I'm an outsider.
Dus.
Dag.
LiveDepartment

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen