Wel, alsof het lot het heeft gehoord zijn we gaan bowlen. We gingen met 2 volwassenen en 4 vrienden in Antwerpen op linkeroever bowlen. De rit erheen was al eng genoeg.
We werden opgesplitst in een groep van 3 en een groep van 2 jongeren en elke groep kon zo met een volwassene meerijden. Degene waarmee ik mee reed, werd bijna 2 keer aangereden! Over veiligheid gesproken...

In ieder geval, we kwamen levend en wel aan op de bestemming. Dan zijn we begonnen met bowlen, wat ik dus totaal niet kan. Eén iemand speelde met zo van die hekjes (nee, ik niet). Toen die zei dat hij had gewonnen omdat hij zo goed was, gaven de rest en ik elkaar zo'n blik van 'Ja, maar zonder die hekjes was alles in de goot hé...'. Ik was verloren, als je dat nog niet had verwacht.

Op de terugweg zat ik met een andere volwassene, maar we zaten in de file... Jezus, die leek oneindig. Gelukkig kon zij toch al beter rijden dan de andere en zigzagde ze tussen de auto's, waardoor wij sneller dan de andere groep terug waren. Was ik blij dat we eindelijk terug waren. De andere groep kwam een kwartier na ons aan.

Moraal van het... verhaal(?): rij nooit met een volwassene mee waarvan ze zeggen dat die niet kan rijden. Geloof me, wie dat zegt heeft gelijk... :D

Reageer (1)

  • Kaffaljidhmah

    Soms heb je gewoon van die mensen. Ik noem ze spookrijders. (Y)

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen