Hoi allemaal. Ik ben Mara, 1 van de 2 vriendinnen van Casey en ik wilde me graag ook even voorstellen. Ik ben 14 jaar en ik woon in Sint Pancras. Ik zit op dansen en ik vind dat ook heel leuk (dúh). Zingen vind ik ook best leuk. Mijn lievelingsdieren zijn katten. Thuis heb ik er ook 2. Vorig jaar ben ik niet echt gepest ofzo door Rachel zoals Casey zei maar ze deed wel heel erg irritant en ik was heel blij toen ik dacht dat Rachel niet in onze klas zou komen. We zullen jullie op de hoogte houden van onze belevenissen. Vandaag moesten we voor muziek een videoclip opnemen. Ik had me zowat buikpijn gelachen vandaag😂. Toen Laura en ik naar de plek fietsen waar we moesten zijn, zeiden we tegen elkaar: 'dit is de laatste keer dat we naar school fietsen zonder dat Rachel in onze klas zit' want we fietsten richting school. Op de terugweg zeiden we hetzelfde maar dan omgekeerd. Tot de volgende keer!

Groeten van,
Mara

Reageer (2)

  • shurtagal

    Het komt misschien door smileys die niet accepteert kunnen worden heb ik ook , last van gehad ik schreef een verhaal waar allemaal gekke dingen cijfers stonden . Dus ik had de verhaal verwijderd. Maar het is niet aan te raden om ook te doen :D

    Shurtagal

    8 jaar geleden
  • LaCoeleMeiden

    Ik weet niet waar die rare getallen vandaan komen maar daar moet een punt staan i.p.v. die rare getallen want het was het einde van de zin.

    xMara

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen