Ik zou heel graag een aangrijpend verhaal willen lezen, dus als je meer lezers wilt dan mag je hieronder een korte samenvatting geven over je verhaal.
Ik ben niet zo geinteresseerd in One Direction of Justin Bieber fanfictions.
Ik prefereer een compleet zelfverzonnen verhaal, maar echt goede fanfictions vind ik ook heel leuk.
Als je mooi kan schrijven en de verhaallijn aangrijpend is neem ik zeker een kijkje!

Reageer (7)

  • Grace

    Hallo,

    Ik doe mee aan Story of the Year 2016 en aangezien ik het niet zo op de Spotlight betaalmiddelen heb, besloot ik om via deze weg reclame te maken voor mijn verhaal Zoet Water
    Korte inhoud: Sinds mensengeheugenis lokken de Kelpies mannen, vrouwen en kinderen naar de Schotse meren en rivieren. De vrouwen, op het land vermomd als witte merries, zijn de enige wezens die vrij kunnen reizen tussen de wereld van de mensen en die van de Kelpies. De slachtoffers worden naar de wereld aan de andere kant van het water gebracht via de waterpoorten. Daar aangekomen dienen ze voor de rest van hun leven als slaaf of werkkracht te werken. Een lot dat de mens verdient, want het is namelijk een wraakzuchtig, arrogant en onrein wezen. Coira deelt de mening van haar soortgenoten, maar dan lokt ze de prins Kaiden in haar val...
    Genre: fantasy (AU-universe)


    Reacties en opbouwende kritiek zijn altijd welkom. Het doel is namelijk om tegen eind november 40.000 woorden te hebben geschreven.

    Veel liefs,
    L.

    8 jaar geleden
  • NiareNero

    Misschien wil je dit proberen.
    The Wolf Riders
    Het licht is al te lang aan de macht geweest. Het is tijd dat de wereld verduisterd, het is tijd dat het licht voor eeuwig verduisterd wordt. De voorspelling is gedaan. The Wolf Riders zullen elkaar ontmoeten en zullen de grote opdracht op zich nemen. Het licht zal weerstand bieden, ze zullen beproefd worden. En nu is de vraag... zullen ze het redden? Zullen ze de wereld kunnen verduisteren? Zullen ze het licht voor eeuwig kunnen wegvagen zodat ieder persoon aan de duistere kant komt te staan? Zal het ze lukken om de vreugde van het licht weg te nemen, en iedereen in het donker te laten leven?

    8 jaar geleden
  • TheseWords

    Secrets // Draco Malfoy


    Everyone has secrets, the one worse than the other. But some of us have secrets that are so dark, so deep, that they can never tell them to anyone. Not even to their best friends and the persons they act like they trust. Those secrets are so strong, that they will change the world if they will ever will come out. But are they really able to keep them to themselves? Will they change the situation of their secrets? Or will the secret change them?

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen