Hoi iedereen, zoals jullie aan mijn quizletjes zien, ik maak veel Huis Anubis-quizjes. Natuurlijk omdat ik het zelf echt geweldig vind, en ik heb NOOIT een aflevering gemist, en als ik dat wel deed moest ik gauw een herhaling zien, of de aflevering opzoeken op Youtube!

Ik maak vanalles over Anubis, als het maar over de bewoners gaat, over over andere personen in de serie, ik kan me niet voorstellen dat het ooit gaat stoppen, maar daar wil ik liever ook niet aan denken!

Hebben jullie de nieuwe film gezien, geweldig hé? In een week al iets van 100.000 bezoekers, dat is geweldig, maar ik heb ook niks anders verwacht!

En hebben jullie die laatste aflevering gezien? Spannend! Vooral het einde, als Jeroen en Noa gepakt worden door Trudie's "geheime aanbidder!". Persoonlijk geloof ik niet dat hij haar aanbidder is, zo iemand stuurt geen laptop.

Gaan jullie ook naar die theatershow? Ik heb al tickets geboekt, het word denk ik spetterend! Ik zal er een compleet verslag van schrijven, als ik erheen ben geweest, ik ga eind december. Ik zou graag willen weten of jullie ook gaan, het is onwijs goedkoop en met de echte acteurs!

Ik zou ook graag willen weten wie jullie nou het leukste vinden, ik vind Appie het grappigt, Fabian het schattigst, Mick kan ook wel leuk zijn, en Jeroen maakt leuk opmerkingen, en kan ook een lieve schat zijn. Ieder heeft zijn eigen persoonlijke trekjes!

Ik vind scéne's in de kelder altijd reuzespannend, ik zit dan echt met kloppend hart voor de televisie, wat voert de Club van de Oude Wilg nou weer uit? Altijd weer iets nieuws!

Het leuke is dat ook alles een beetje met elkaar te maken heeft, de dominostenen van het begin, komen nu weer terug, evenals Patricia's lidmaatschap van de club!

Patricia is gezellig, lief, maar heeft wel een grote mond. Toch vind ik haar het leukste, omdat ze heel onverwacht op dingen kan reageren!

Heb je vragen over de serie, zou je willen weten wat IK over de volgende aflevering denk? Welke jongen is het knapst vind, leukst, of coolst? Een dat geldt ook voor meisjes, vraag maar raak!

Ik zou volgende keer een fantasieinterview met een van de acteurs doen, en dan elke dag een andere, leuk hé?!

Ik hoop dat jullie van dit blog gaan genieten, dit was de de opening van het Huis Anubis Official-blog!

Greetz!

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen