Hoi.
Wauw, das een knaller om mee te beginnen. Wel, laat ik me gaan voorstellen ( duh das logisch) mijn naam is Gabriella Leeker. O, ik ben mijn 'doopnamen' zoals de vriend van mijn moeder ze noemt vergeten. WTF. Drie keer raden. JA DE DAME DAAR ACHTER DE IMAC!!! IN EEN KEER GOED UW PRIJS IS........... nothing. Nu voor de mensjes die niet weten wat mijn doopnamen betekenen ik leg het uit: WHAT THE FACK. Das zo'n beetje mijn stopwoordje. Mam: Gabri ff je kamer op ruimen. Ik: what the fack?! Dus stel je mijn dag voor. En de reacties van mensen. Maar laat het WTF voorval maar rusten. Aangezien ik een blog houd dat waarschijnlijk geen lezers krijgt, kan ik lekker alles zeggen wat ik wil. Als ik dat in de klas ga doen zou ik eruit gestuurd worden hmm.. De reactie van mijn mentor zou niet zo leuk zijn. Laten we beginnen bij.... MIJ!!! DÉ FANTASTISCHE GABRIELLA!! Nee laat maar ik ben zo'n kleuterachtige tiener met van die flauwe grappen en die gaat lachen om het woord drilpudding.
O en punt twee ik kan om niks in lachen uitbarsten. (Weet je zeker dat je verder gaat lezen?) dus als ik aan het drinken ben... Ach arme grappenmakers....
Punt NUMEROOOOO ( weet je hem al tromgeroffel). DRIEEEEEE
Ik een afschuwelijke schrijver al houd ik wel van een goed boek.
Zo nu weet je ongeveer wat je kunt verwachten in mijn blog. Het gaat niet over mij hoor, maar op de school waar ik op zit. Maar je kunt nu wel verwachten wat de leraren mij voor kind vinden (en de grappenmakers >:)). Maar voor de rest ben ik wel aardig. Weet ik. Denk ik. Hoop ik. O en ik ga ook schrijven over dingen in de winkels, en waar je het best leuke dingen kunt halen die goedkoop en duurzaam enzo zijn en dat soort stuff. Wel dat was het.
LEES NIET DE LETTERS ONDER MIJN NAAM!!!
Gabriella over and out.
Ps ik werk voor de MI6 en jullie webcams zijn jullie momenteel aan het filmen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen