hey ik ben nieuw dus ik weet niet zoveel voor mijn blog sorrie!
wel... ik zal jullie iets van mijn (ingewikkelde) leven vertellen!

Het begon vandaag in de bus na 5 kilometer reden we voorbij mijn crush (de busjongen: zijn bijnaam!) hij is nu al de hele tijd met de fiets! dus kan ik niet zo goed naar hem kijken. het was aan het regenen dus zijn natte haren zaten super schattig onder zijn kap! zo cute(flower)

Het eerste lesuur KT(kleine toets) - WISKUNDE! ik HAAT dat vak echt zo erg en die juf haat mij volgens mij gewoon. De toets ging wel goed maar ik snapte gewoon echt niet waarom we 10 DEFINITIE's moeten kennen als ze er maar één vraagt!

Het tweede lesuur was N.W. (natuur wetenschappen/biologie) We kregen onze KT terug en ik had een 8.5/15 dus een nipte voldoende (huil) *zucht
ik was wel nog blij want de helft van de klas had een buis/onvoldoende!

Pauze, geweldig 10 minuten pauze!!

Het derde lesuur P.O.(plastische opvoeding/knutselen) we moesten een bril montuur maken maar een SPECIALE die iets zegt over jezelf! ik heb dus 2 telephone cellen getekend en dat is nu mijn montuur!

Het vierde en laatste lesuur! Was godsdienst, die was redelijk saai maar ja! Hoe groot is de hemel en Hoe ver is de hemel zijn vragen waar we geen antwoord op weten wel... daar heb ik geen les over nodig om te weten dat niemand daar het exacte antwoord op weet!

Dan liepen mijn vriendinnen naar de bus en na 20 minuten was de bus daar! Na een paar kilometer kwam ik op het idee om te kijken of we niet langs de busjongen reden maar die waren we waarschijnlijk al gepasseerd! Toen was ik een beetje down!

Toen we thuis waren (mijn zus en ik) hebben we gegeten en toen ging ik op de p.c. en nu ga ik studeren! wish me luck!
(flower)


Hey sorrie dat ik nogal negatief doe hé morgen zal het wat positiever zijn xD
ps. go smilies!! ;)

Reageer (1)

  • rotjex3

    go smilies!! (yeah)
    hahahaha is de busjongen knap? morgen nieuw stukje??

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen