My god, wat een @#$%^&* weer!
De zomer is een dag voorbij en het weer slaat om, voor zo ver de zomer wél goed was trouwens...

Ik stond eergisteren op, las op twitter dat de herfst was begonnen, deed m'n raam open en verzoop bijna man. Keiharde regen, wind, en wie moest er tot het 7e naar school? ... juist ik.

Oh, ik. Ja ik zal me even voorstellen, ik ben Herion aka Danique!
Geboren in april 1997, en kom uit Dordrecht. Ik woon daar trouwens niet hoor, ik woon vlak onder Rotterdam(:
Waarom ik deze weblog schrijf? Géén idee, waarschijnlijk om hem over 3 posts te vergeten en over een jaar te posten van 'oh, ik ben 'm vergeten ik begin nu weer!' en dat lekker toch niet te doen.

Mijn avatar? Op dit moment ben ik dat zelf, gefotografeerd door een vriendin (:



Hmm wat ruikt het hier lekker... Burrito's! Wat een leven he, met een kleedje en een konijn, op een kussen voor de openhaard, burrito's eten. Be jealous por favor!
Wat eten jullie graag? Laat het even weten in een reactie als je toch bezig bent!

Maar, ik had het over de herfst en ik dwaal af, zoals eigenlijk wel vaker. Toch is de herfst óók wel leuk hoor... truien, lange broeken, uggs of laarzen, mutsen, vallende blaadjes, de eerste warme chocomel van het jaar (die had ik al in de zomer trouwens.)
Beetje jammer van de regen, daarom hou ik meer van de winter! Sneeuw is leuk, vooral om door te fietsen of te lopen, kuch.
Nee even zonder dollen sneeuw is wel echt leuk om in te sleeën ofzo, maar fietsen is een drama, vooral als je schoolplein een ijsbaan is geworden door iedereen die er overheen loopt of fietst.
Als je dan toch over je eten gaat posten, wat is je favoriete seizoen en waarom?

Mijn burrito's worden voorgeschoteld dus ik hou op met onzin typen,
See you next time!


Herion.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen