Naam : Maaike Van Eeghem(cat)
Geboortedatum : 15/03/1993
Woonplaats :Blankenberge,België
Hobby's : Ritmische gymnastiek, dansen (hiphop), rope skipping, turnles geven, lezen, schrijven,...

Nog vragen? Stel ze gerust.

Mijn verhalen:
x In ontwikkeling
x Afgelopen
x Tijdelijk gepauzeerd
x Gestopt
x Stand Alone

x When a gymnast meets a singer.[BK]
Maaike is een ritmisch gymnaste van 17 jaar oud. Ze turnt op competitie niveau. Maaike en Friedolien zijn beide grote fan van Tokio Hotel.Op een dag gaat ze na een training samen met haar vriendin Friedolien langs het concertgebouw waar die avond Tokio Hotel optrad, wat er toen gebeurde was ongelofelijk! Maaike en Bill bleven contact houden, maar Maaike wou dat er meer was dan alleen maar vriendschap, maar wil Bill dit wel? Twijfels nemen de bovenhand, maar wanneer Maaike geselecteerd word om mee te doen aan de Olympische Spelen, word alles duidelijk.
Leeftijdskeuring : AL
Genre : Drama,Romantiek,Fanfiction & Sport
Aantal hoofdstukken : 179
Opmerking : /

x The letters to you, Bill ...
Deze brieven heb ik geschreven op nachten/avonden dat het me echt diep zat. Ik heb lang getwijfeld om mijn eerst brief te posten, maar heb uiteindelijk toch besloten om het te doen. Deze woorden komen rechtstreeks uit mijn hart. Ik hoop dat er mensen zijn die mij begrijpen. Ik post deze dingen niet om aandacht te vragen of om medelijden op te wekken, want zoals al gezegd, ik heb lang getwijfeld, of ik ze nu zou posten of niet.
En gelieve deze brieven niet te kopieëren voor eigen gebruik, dank u (:

Leeftijdskeuring : AL
Genre : Brieven & waargebeurd
Aantal hoofdstukken : 6
Opmerking : Ik weet niet of er nog brieven zullen bijkomen. Het kan, het is te zien hoe ik mij voel, en of ik er nood aan heb natuurlijk. Daarom staat deze 'Story' al als 'Afgelopen'. (: Ik verwacht geen negatieve commentaren, daar heb ik echt geen nood aan.

x Wenn nichts mehr geht, bist du da.
Je bent een meisje van 18 jaar. Je naam is Maaike. Je woont samen met een paar vrienden en je beste vriendin (Bianca) onder 1 dak. Je draagt al een goed jaar een geheim met je mee. Je vind jezelf steeds te dik en je wilt vermageren. Constant zit je te denken aan je gewicht en manieren om af te vallen en niet te moeten eten. Voor de rest ben je nog grote fan van Tokio Hotel, en droom je constant over Bill Kaulitz. Op een dag besloten jij en Bianca om met z'n allen op reis te gaan naar Duitsland. En daar gebeurt het...
Leeftijdskeuring : 12+
Genre : Drama,Fanfiction,Romantiek & Anorexia
Aantal hoofdstukken : 51
Opmerking : Dit is mijn allereerste story ooit dat ik heb geschreven. Let dus niet op grammaticafouten enzo. Ik wil met mijn verhaal niemand aanzetten tot anorexia of Pro-Ana ! Het is gewoon een zelfuitgevonden verhaal. Bedankt voor uw begrip.

x Haunted
Op een regenachtige november avond, hadden Maaike en haar vrienden een laat Halloweenfeestje gepland. Ze besloten om naar een film te kijken en Maaike had ' The Exorcist' meegenomen. Die film werd omschreven als de engste ooit gemaakt. Nadat ze de film hebben bekeken, gebeuren er allemaal vreemde dingen in het huis. Komt het door de film die ze hebben bekeken? Verbeelden ze zich de dingen die gebeuren? Of is het toch echt?
Leeftijdskeuring : 12+
Genre : Horror,thriller & onbekende personen
Aantal hoofdstukken : 18
Opmerking : Dit is niet één van mijn beste verhalen. Ik heb het geschreven op aanvraag van mijn vrienden. Het thema Horror/Thriller ligt mij niet zo om te schrijven. (: Toch hoop ik dat je het zal lezen en dat je het toch nog ene beetje goed vind. ^^

xButterfly fly away. [SA]
Stand Alones by Maaike Van Eeghem.
Leeftijdskeuring : AL
Genre : Stand Alone
Aantal hoofdstukken : /
Opmerking : Kleine verhaaltjes die over van alles kunnen gaan.

xDisney [Pictures]
Ik maak hoofdstukken waar foto's per thema in komen. Dit gaat van zowel Disneyfilms tot attracties en Disneyshops.
Verzoekjes mogen altijd!

Leeftijdskeuring : AL
Genre : Fantasy, Disney, Foto's
Aantal hoofdstukken : /
Opmerking : /

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen