Heey mensen!

Voor wie de afgelopen weken of maanden onder een steen heeft gelegen, het jaar is bijna voorbij! (Tenzij je deze blog te laat leest) en nu zit ik nog lekker thuis en warm te genieten van alle coole dingen die ik voor kerst heb gekregen. Nah, het is neit heel erg veel, maar het leven leert je om genoegen te nemen met kleine dingetjes. Maar mijn beste kado is nog wel mijn nieuwe schooltas, geen "pussy deluxe" meer voor mij! (Nee, dat is geen grap. Dit staat echt op mijn tas...) Maar als ik dit favoriet noem, voel ik mezelf meteen partijdig tegenover mijn moeder. Hoe graag ze het me misschien ook had willen geven, bezuinigen gaat lastig als je dochter kado's vraagt van 50 euro...

Voor het geval je je afvraagt hoe de eerste echte overnachting bij mijn vader en zijn vriendin was... Ik moet toegeven, de kamer is mooi. Maar de andere kant van het verhaal verteld dat ze er zoveel geld meteen hebben ingestopt dat het daar nu "op" is. En wie mag er dan weer aan de spaarcenten knabbelen? Juist: hij.

Maar oké, ik denk dat ik me minder zorgen moet maken en gewoon genieten van de vakantie. En misschien een beetje gaan werken aan school. En ookal heb ik het gevoel dat we elkaar een beetje zat worden hier in huis en ik verplicht word om om 10 uur op te staan (Geloof me, voor mij is dat veel te vroeg in de vakantie...) denk ik wel dat het goed komt. En wie weet wat voor geweldige kansen 2012 voor ons brengt! (Tot 21 december natuurlijk want dan vergaat de wereld ;) )

Waar ik in ieder geval niet op zit te wachten is school. Ik had gehoopt dat ik me nu al een beetje thuis zou voelen in mijn nieuwe klas maar dit is absoluut niet het geval. Het liefst zou ik die paar arrogante mooiboys uit het raam willen gooien. Elke keer dat zij zacht in de les zitten te lachen denk ik natuurlijk weer dat het om mij gaat...

Oké, ik heb genoeg afgekraakt voor dit JAAR!! (Hilarisch...) En mocht je dit nog lezen voor oud en nieuw wens ik U een zeer voorttreffelijke jaarwisseling en als je dit pas in 2012 leest natuurlijk HAPPY NEW YEAR!!! Laat eventueel weten wat jou favoriete kerstkado was en dan zeg ik nu:

Doeiiiii (doeg)

Reageer (2)

  • Acadia

    Heb geen kerstkadotjes gehad :(
    Maar heb d'r wel een voor mezelf gekocht ^^ a very pretty notebook

    1 decennium geleden
  • WizzleMcFuzz

    Jij ook happy new year !! XD
    Maar mijn favoriete kerstcadeau is mn koptelefoon :D maar dat wiste ge al

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen