GIDS: REVOLVER

Oké, dit schrijf ik dus zodat Revolver beter te begrijpen is & ikzelf zo ook onthoud.


KARAKTERS

Lucy Andrea Muller (Main character) ;

Lucy is een 15 jarig meisje (tijdens het verhaal word ze 16). Haar verleden is nou niet het geweldigste, waardoor ze erg is veranderd. Hier ga ik het nog over hebben.

• Lucy zie ik voor me als een meisje, met bruine haren, en fel groene ogen. Het grappige is dat ik normaal een foto gebruik van de actrice ‘Lucy Hale’, al voordat ik wist dat de actrice zo heette.

• Lucy’s middelste naam is de naam van haar moeder.
• Lucy heeft ADHD-H (Wat betekend dat ze opeens enorm druk kan zijn, op de meest ongepaste momenten) Alleen er heel weinig last van.
• Ook heeft ze, samen met Tom, 2 jaar op Hip Hop gezeten.
• Lucy heeft op verschillende sporten gezeten; Volleybal, voetbal, hockey, en motorcross. Met dat laatste heeft ze verschillende wedstrijden gewonnen.

Verleden:

Laten we van het begin beginnen; Lucy’s beide ouders waren zakenmensen, werkte in een groot bedrijf, en waren vaak op zakenreis. Haar moeder was manager, en haar vader daar iets onder. Op een zakenreis is hun vliegtuig gecrasht, en zijn ze overleden. Lucy en haar broertje, Tom, werden naar hun tante gesleept en daar ging hun leven verder. Van naturen was Lucy een tuttig, maar vrolijk meisje, maar bij haar tante ging het steeds slechter met haar. Ze was niet meer zo vrolijk, deed steeds minder met vriendinnen, en hing veel meer rond haar broertje. Niet dat, dat laatste slecht is. Toen Tom omkwam in een ongeluk, klapte ze helemaal dicht, ging met de foute mensen om, en liep weg. Uiteindelijk kwam ze terecht bij Taco, laten we zeggen onze favoriete drugbaron. Hij zorgde voor haar, en in ruil werkte Lucy voor hem. Het waren domme klusjes, zoals wacht houden, en dingen ophalen.



Tom Elric Muller;

Tom, het kleine broertje van Lucy dat 2 jaar jonger is/was dan haar. Veel kan ik niet over hem vertellen, anders verknoei ik het hele verhaal. Zonder dat ik het door heb gehad, heb ik Tom gebaseerd op Peter Pan, dood serieus. Mijn lieveling film is altijd Peter Pan geweest, en hoe ik Tom voor me zie, is als de Peter Pan acteur van 2003, Jeremy Sumpter toen hij 13 was.

• Tom is een jongen met kristal blauwe ogen, en zijn donker blonde haar zat normaal warrig om zijn gezicht. Met altijd een vrolijke glimlacht op zijn gelaat, was het onmogelijk om niet van hem te houden.

• Tom’s beste vriend heeft het Lucy altijd verwijt dat hij dood was.

• Tommy had ook een enorme liefde voor honden, en muizen. Heeft ook twee muizen gehad als huisdieren, die hij naar zijn ouders vernoemde.

• Tom’s middelste naam is de naam van zijn vader. & eigenlijk heet Tom, Tomas.


Ik denk dat die twee wel uitgebreid genoeg zijn nu, als iemand nog wat wilt weten over een karakter, gewoon vragen.

GAVES

Elementen besturen; Lucy’s gave. Dit houd in dat ze water, aarde, vuur, en lucht kan sturen, denk hierbij aan water optillen met een hand gebaar, en dingen verhitte. Ijs hoort ook bij water, dus ook afkoelen.
Telekinese; Objecten verplaatsen met de geest, ogen, of handen, zonder aanraking, of geluid.


Gewoon leuke weetjes

• Lucy had een hekel aan spinnen, nog altijd, en daar pestte Tom haar maar al te graag mee, maar heeft het nooit meer gedaan na zelf een vogelspin in zijn bed te vinden.
• De tante is overtuigt van magie, en wicca.

Reageer (1)

  • OneRose

    Oeeh! Leuk die extra info. ;)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen