Hallo mensen!

Dankzij WizzleMcFuzz heb ik wat extra lezers gekregen op mijn story's, en ik heb nu echte motivatie om harder te werken. Alhoewel ik de feeling voor One for another een betje kwijt ben, zal ik ervoor zorgen dat de horror fans toch nog wat leesvoer hebben. Maar zulke nieuwe dingen verbeteren je leven. Ik heb deze week behoorlijk wat nieuwe dingen gehad, en misschien weten jullie al dat mijn commentaar soms flauw is dus ik deel mijn spullen graag met jullie. Niet echt dan...(N)

Mijn grootste aanwinst die ik heb is mijn nieuwe laptop: een Packard Bell EasyNote TM98 JO 010 met i5 processor, 4 GB geheugen, 1.3 megapixel webcam, CD en DVD reader, iets anders van 500 GB HDD... Weten jullie waar ik het over heb? Nee, ikzelf ook niet.;) Maar het belangrijke is dat het internet snel is.

Wat ik de afgelopen 2 weken heb gehad was een opvangkitten uit het asiel. Dit is de eerste opvangkitten die ik heb gehad en het is harder werken dan je denkt. We hebben hem Oliver genoemd en het was echt een schatje. Er was eindelijk een kat in huis die WEL wilde spelen. Nadeeltje: Mijn kamer staat op zonsopkomst en dan werd gelijk wakker. En ik dus ook. Hij luistert slecht en er zijn wat krassen in de stoel gekomen, maar hé, het is een leuke uitdaging.

En die uitdaging brengt me bij mijn laatste hebbie ding: Mijn nieuwe aquarium. Misschien denk je nu: Boooeeee, visfreak sukkel, je bent gewoon te emo om wat te aaien! (Dankjewel, ik hou ook van jou(Y)) Maar ik ben er heel enthousiast over. Vissen en aquaria vind ik echt heel leuk en mooi dus ik hoop dat deze bak ook mooi wordt. Degene die ik nu heb zijn gewn lelijk geworden.

Maar als laatste heb vakantie (jullie volgens mij ook) en dat betekent genieten! En hoe geniet ik? Story's schrijven! Vooral bij I won't give you an happy ending werk ik het ene hoofdstuk na de andere uit, dus lees die shit please!(flower)
Nu mijn vraag aan jullie en please, ik heb het gevoel dat iedereen dit stukje overslaat!!(huil) als je deze blog leuk vond stuur hem dan naar vrienden, en laat me weten in de reacties of jij nog iets nieuws hebt gekregen de afgelopen tijd!

Maar, ik hou van jullie, DOEIII(doeg)(doeg)

Reageer (1)

  • WizzleMcFuzz

    k'boem, jij hebt veel dingen :O

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen