Heey mensen!!!
Ik had ineens spontaan zin om zinloze dingen op te schrijven met de Ipad en waarin kan dat beter dan op mijn zuigende blog?? (mening) Vandaag ga ik het over verschillende dingen hebben: zinloze dingen en quizlet dingen.

Zullen we er een kleurtje bij doen?
Ik hou van de kleur blauw dus we doen blauwe letters voor het eerste onderwerp. Het wordt (nee is al) zomer en ik word er echt heel blij van!! Veel zon, vakantie, stappen met vrienden, dit is niet het onderwerp, zwemmen, relaxen... Weet je eigenlijk goort dit best wel bij het onderwerp want dit is behoorlijk zinloos. Iedereen weet al dat de zomer geweldig is dus om het te melden is zinloos. Tenzij.... Als een bepaalde klootzak Stijn van Megen dit leest: Ja het is waar jongen, de zomer IS leuk. Leer dat nou eens noedelhaarjongen. >,<
Zie je dat is nou ook zinloos. Ik ga een melding geven aan en over mijn ex terwijl ik WEET dat ie het niet leest omdat ie daar veel te saai voor is. (waag het neit om hem een link te sturen) Eigenlijk is zinlositeit (is dat een woord?) gewoon alles dat grappig is. Ik zit nu kansloos iets te schrijven op e Ipad alleen omdat ik hem lekker vind typen. Like WTF??! Maar het is grappig. Dus zijn alle zinloze dingen grappig? Of zijn alle grappige dingen zinloos? DAAROVER wil ik jullie mening. :D


Nieuw onderwerp, nieuwe kleur.
Yes, ik hou van groen! Mijn tweede onderwerp voor mijn meesterblog van vandaag is Quizlet. En niet zomaar Quizlet, maar groots worden op Quizlet. Ik heb namelijk geen ene ruk van een idee hoe ik dat ooit zou kunnen doen. Ik ben bezig met een story, maar die kan ik niet goed maken nu omdat mijn comouter om een of sndere reden geen internet heeft en elke andere pc in huis wel. :(Maar ik hoor zo nu en dan, als ik mijn best doe om te luisteren, dat mijn story wel goed is, en mijn blog wel grappig... Maar hoe kun je die zogenaamde genialiteit ook bij vreemden krijgen?? Ik ben waardeloos in het zoeken van nieuwe vrienden, ik weet nooit wat ik meot zeggen. En normaal prijs ik geen dingen van mezelf aan, maar als mijn 2 of 3 lezers mijn blog zo leuk vinden, stel medan voor aan andere mensen! Ik wil altijd overal beter in worden en alleen ervaring en commentaar helpt je echt beter te worden. Maar, de keus is aan jullie... (gewn doen dus)

Okee dat was hem alweer voor vandaag, ik ga dit waarschijnlijk vaker op de Ipad doen want het typt hilarisch!! Ik hou van jullie ennuh... Laat de gevraagde mening en een onderwerp voor de volgende blog schter in de reacties.

Doeiiii(doeg)

Reageer (3)

  • Blight

    ik vind noedelhaarjongen een geschiktere bijnaam dan blondie...:X

    1 decennium geleden
  • WizzleMcFuzz

    Jeaj, ik ga een link naar blondie sturen :D

    1 decennium geleden
  • Blight

    hahaha Noedelhaarjongen.... (lol)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen