Ten eerste wil ik even sorry zeggen dat ik niet elke dag heb geblogt, maar ik had het lichtjes druk dit weekend (met feesten). Maar ook omdat het nu toetsweek is en we elke dag overladen worden met stomme irritante *** vragen heb ik niet geblogt.

Sinds gisteren ben ik nogal wakkergeschud als het gaat om de thuissituatie. Het nieuws was best ernstig, en nu denken haters: wattahelll ga je zielig doen? Maar dat boeit even niet. Het nieuws dat ik kreeg vertel ik liever nog even niet, maar het is (nog) niet zo dat mijn ouders gaan scheiden. Maar wat het gekke is, is dat het weinig heeft verandert in de manier hoe ik over alles hier denk. En dat stoort me meer. Gisteravond vond ik een klein doosje in de kast van me ouders (wat? Ik was even op zoek naar de föhn) en in dit doosje zaten de trouwringen van mijn ouders. Ik keek naar het bewijs van... Nouja ik weet neit echt precies waar het bewijs van is maar... Het deed me niets! Trek ik me terug, ben ik harteloos of...?

Nou, vertel een suggestie voor de volgende blog... Deze was een zielig misschien en ik hoef egt geen aandacht maar hierdoor dwalen mijn gedachten soms even af dus misschien helpt het om erover te schrijven.

Doeiiii(doeg)

Reageer (1)

  • MaxooMcQueen

    I'll always be with you lovely bitch (L)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen