RPG is de afkorting van Role Playing Game. Dat is iets wat ik al sinds 2004 doe! (Toen was ik like... twaalf XD)
Mijn schrijfstijl is beter gewordne en ik kan langere posts maken, maar soms ook nog steeds posts schrijven van een kleine alinea.

Ik heb op zo'n 30 forums gespeeld(bij sommige op zowel de nieuwe als de oude versie en bij thema's heb ik soms op drie of vier verschillende gespeeld XD) Daardoor heb ik zo'n 50 á 60 karakters geschreven en slechts twee voor andere mensen. Ik blijf het wel leuk vinden om zulke dingen voor andere te schrijven en ik vind het ook leuk om mijn karakters te martelen.

Voorbeeldjes (A)
Guy de Tarascon; ras: aarde-elf; leeftijd: 751; familie: leven nog allemaal (vader, moeder, Rosetta, Ana, Jesse & Luna)
Guy heeft nogal een probleem in zijn verleden gehad: zijn vriendin is verkracht, vermoord en vervolgens weer verkracht. Sindsdien zit hij aan de wiet/jointjes en aan allerlei pilletjes om rustig te blijven. Hij kan daardoor met nogal vreemde opmerkingen komen, maar dat is beter dan te maken krijgen met de Guy die niet onder invloed is (A) *heeft er ervaring meeXD*

Jake Monroe; ras: menselijk; leeftijd: verschilt elke keer weer; familie: leven allemaal nog(vader, moeder, Spencer(tweelingbroer), Mathias, Ramon, Chavez, Felipe en Raoul(laatste drie=drieling), vijf ooms en tantes(tantes zijn aangetrouwd en de ooms zijn broers van de vader), een hele zooi neven en nichten); opleiding: Ligt eraan, Zweinstein, Beauxbatons of Klammfels en als hij ouder is, de Docentenopleiding
De redne dat Jake zielig is, is om het ongeluk wat er bij hem thuis gebeurde: het huis vloog in de hens en daarbij verbrandde hij beidde benen met derdegraads verbrandingen. Hij heeft daarna altijd problemen gehad met lopen en vond het dan ook altijd geweldig als hij kon zwerkballen, wat hij sinds de tweede deed in het team van Ravenklauw(in Zweinstein's versie) als Drijver.


Ehmm.. Ohja (A)
River Belladonna Ismay; ras: half Engel, half Demon; leeftijd: 14; familie: alleen moeder en half zus bekend. Vader is demon.
River is zielig omdat ze half engel half demon is, maar wel erg vrolijk is... En ook omdat ze haar moeder iedereen ziet verleiden en daardoor al op zeer jonge leeftijd aan zoenen deed en zelfs verder durfde te gaan: ze heeft al sex gehad... XD Hormonen(A)

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen