Vakantie
,,Stef schiet op we komen te laat!!!’’roept Mam vanuit de keuken.,,Ja mam ik kom, ik ga even Tessa nog mailen.’’

Aan: Tessa Blits
Van: Steffanie Way
Onderwerp: VAKANTIE!!!

Heey Schat,
Ik ga zo op vakantie naar Spanje,ik wou je mee vragen maar het kon niet meer want Mikey had zijn vriendinnetje al mee gevraagd,en James ging ook nog mee.Ik ga je wel missen hoor!!! Geef je wel Bobo & Sam elke dag nieuw eten en vergeet ook Rikki niet uittelaten :P!!! En als je Vakantie tips hebt geef ze dan even...Want zonder jou en je domme dingen kan ik echt niet! :D Maar hoezit het nou met jou en Drew is het nou uit of niet... Maar ik moet stoppen en onthoud dit goed Rikki,Sam & BoBo niet vergeten!!!

Kus Steffanie <3

,,Pa,Ma hoelang nog...?’’zeg ik zuchtend en tegelijkertijd naar buiten kijkt. ,,Nog 3 uur meissie en dan zijn we in Spanje en daarna moeten we door naar de Camping’’zegt Pap. ,,Mevrouw Way zou ik wat te drinken mogen?’’vraagt James
,,Tuurlijk lieve jongen van me, wil jij ook wat te drinken Stef?’’vraagt Mam. ,,Nee hoor, we doen wel samen’’zeg ik terwijl ik glimlachend naar James kijk en ik geef hem een kus. ,,Ma,ik wil wel en slapende Mikey ook.’’roept Gerard naar zijn moeder die hem boos aan kijkt.

,,We zijn er jongens!’’roept Pap door het busje. ,,Huh?Wat?’’hoort hij iedereen zeggen. ,,Yeah we zijn er.’’Roepen ze allemaal slaperig.Iedereen kijkt naar buiten en dan zegt Gerard opeens : ,,Cool een spook camping,dit wordt de beste vakantie ever!’’Iedereen kijkt hem boos aan en hij zegt ,,Waarom kijken jullie altijd boos naar mij?’’ ,,Omdat je irritant bent!’’ zeggen Mikey en Daisy hard.

,,James je blijft toch altijd bij mij in de buurt?’’zeg ik zacht,,,Ja tuurlijk waarom niet?’’ Even kijk ik bang rond en schrik me dood want ik zag opeens me ex-vriendje staan bij de Receptie. ,,James ga jij alvast een plekje voor de tent zoeken op het veld?’’ zeg ik geschokt. ,,Is er iets?’’vraagt James, ,,Nee, waarom zou er iets zijn?’’zeg ik nu normaal.Ik ren naar mijn ex vriendje toe en duw hem en zeg : ,,Wat doe je hier?’’ ,,Heey schatje,hoe is het met je?’’zegt Thomas stoned. ,,Waarom ben jij hier Thomas?’’zeg ik boos. ,,Ik ben hier op vakantie op veld 2!’’ schreeuwt hij in mijn oor. Ik loop boos weg en kijk 1 keer om en ren verder en ga ik op zoek naar veld 7 waar onze tenten staan maar James staat daar niet en ik kijk nog extra rond en dan zegt me vader dat hij naar de Receptie is gaan fietsen.Ik ren bang en geschokt snel naar de Receptie maar daar is hij niet en Thomas ook niet meer dus ik ga gewoon rond lopen en ik zie James zitten bij een tent met een blikje cola. ,,James kom we moeten gaan!’’ zeg ik, maar James weigert mee te gaan en zegt : ,,Ik heb nu al een vriend.’’ Ik zeg ,,Wie?’’ en Thomas komt de tent uitstappen en ik ren keihard weg en James komt me heel snel achter aan en houd me tegen en ik moet huilen en hij vraagt : ,,Wat is er, ken je hem?’’ ,,Ja en ik ken hem heel goed, dat is me ex en hij wou me verkrachten en nu voel ik me helemaal niet veilig daarom wil ik ook dat je bij mij blijft want ik kan niet zonder je en hij is geen echte vrienden met je hij gebruikt je om bij mij te komen.’’zeg ik heel bang en huilend.

Het is al weer 3 uur ’s nachts en ik lig met James te slapen, nou ik slaap niet want ik kan niet slapen dat komt alleen maar door Thomas, of terwel Thomas de Verkrachter
Mama weet het al dat Thomas hier is maar Papa niet maar dat hoeft hij ook niet te weten want dan gaan we meteen weg hier en dan komen we nooit meer terug...
En Mikey,Daisy & Gerard weten het nu ook maar Gerard lachte mij uit en zei dat ik een fantasie verhaaltje vertelde...

Aan : Tessa Blits
Van : Steffanie Way
Onderwerp : BangBangBang

Heey,
Ik ben zo bang, gister kwamen we hier aan en dan ze ik iemand bij de Receptie staan en kijk ik goed is het T. de Verkrachter... D8 Ik ben BangBangBang!!! En ik mis je zo erg. Hier ons Vakantie Schema :
Ma: Shoppen 8D
Di: Dierentuin 8D
Wo: Op de camping blijven :P
Do: Zwemmen :D
Vr: Wandelen :P
Za: Op de camping blijven :P
Zo: Het Strand 8D
Ma: Tour door de Pyrineeën :P
Di: Zwemmen :D
Wo: Zelf dingen doen :P (Wat dan...)
Do: Wandelen :P (Andere route…)
Vr: Zelf dingen doen :P (Wat dan alweer...)
Za: Inpakken :P
Zo: Naar huis en jou weer zien 8D

Kusjes Steffie

,,Mam wat is dit?’’vraag ik , ,,Dat is nou Spaanse Spagetti!’’zegt Mam lachend. ,,Het lijkt meer kots!’’ zeggen Daisy en Gerard lachend, ,,Nu kunnen jullie me niet boos aan kijken want Daisy zei hetzelfde!!!’’ zegt Gerard lachend op zijn manier.
,, Mag ik wat anders want het ziet er vies uit en ik ben allergies voor rundergehakt,en tomatensaus weet je nog?’’ zeg ik zieleg. ,,Mevrouw ik vind het er wel lekker uit zien ik wil wel een beetje.’’ zegt James vrolijk.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen