Dus je bent geen normale tiener meer als je niet minimaal een keer per weekuitgaat en je helemaal platzuipt?

Nope, mijn vrijdagavonden bestaan voornamelijk uit de computer en dvd's. Ik heb niks te klagen. Bovendien heb ik er zelf voor gekozen. Waarom zal ik al dat zuurverdiende geld weer uitgeven aan alcohol?
En toch is het nog niet goed. Mijn ouders, en dan vooral mijn moeder, vinden dat ik te veel achter de computer zit. Please. Ik weet tenminste nog hoe een boek eruitziet dat ik niet voor school hoef te lezen. Volgens mij hebben ze weinig te klagen.

Ja, ik ben eigenwijs.
Ja, ik ben rommelig.

En toch vergeten ze dat ik me over het algemeen beter gedraag dan het gemiddelde meisje van mijn leeftijd. In mijn leven heb ik geen sigaret of druppel alcohol aangeraakt.

Ik zou niet durven beweren dat ik perfect ben.
Maar ik ben wel mijn perfecte zelf.

Je zal op mijn playlist geen rap of hip-hop vinden
Ik doe niet aan die herrie. Ik ben gek op muziek van Celine Dion en de Filipijnse zangeres/musicalactrice Lea Salonga.
Dankzij Lea Salonga heb ik ook de verslaving aan de hitmusical Les Miserables opgelopen. En dat is iets waar ik trots op ben. Les Miserables is zowel de mooiste musical die ik ooit heb gezien als een van de mooiste boeken die ik ooit heb gelezen.

Reageer (1)

  • endoflove

    Mee eens.Ik heb en ga niet roken of drinken of drugs gebruiken.Alleen maar idioot.Er zijn jongens in mijn klas die al helemaal dronken zijn geweest en ook wel eens iets hebben gestolen.Niets ergnstig maar het is het begin van grotere troep.
    Ik houd (vreemd ik weet het voor een jongen) niet van rap.Maar wel van hip-hop.Maar is dans dan ook (straat dance/break dance)(cool)
    Geen idee wie die Lea is maar ze zal vast wel goed zijn;)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen