heej
ik wil een verhaal beginnen.. ik heb ook al een proloog, maar ik weet nog niet waar ik het heen wil laten gaan (ik heb de hoofdlijn nog niet verzonnen) kan iemand helpen? (het is een fantasie verhaal.. dus alles welkom :))

dit is de proloog:
ik moet me in houden om niet over te geven. de geur, van lijken, is ondragelijk. ik kijk de andere kant op, als het zo slecht ruikt wil ik niet eens weten hoe het er uit ziet. 'ja, die zijn dood' zegt calista. 'weet je het zeker' zeg ik sarcastish. 'wat moeten we nu doen? waar moeten we heen?' vraag ik aan calista. 'ik weet het niet, megan, ik weet het niet' zegt calista verdrietig.
BAM klinkt het weer, nu dichter bij. 'ik ben bang' zegt Calista die tegen mij aan kruipt. 'ik ook' zeg ik. BAM, BAM.. het komt dichter bij. de deur vliegt open, wij knijpen onze ogen dicht te bang om te kijken naar wat de kamer in komt lopen .

Reageer (1)

  • Gratefully

    Megan -weet de achternaam nog niet-

    De twee figuren stormen de kamer in. Ik wil nog niet dood. Dat is het enige waar ik aan kan denken. Ik voel hoe twee grove manne handen me overeind trekken. Ik probeer te gillen, maar het lukt niet. Ik ben bang. Bang voor wat er gaat gebeuren. Bang of ik het wel zou overleven. Bang voor de toekomst. Mijn ogen schieten open en kort kan ik de man zien. Binnen een paar seconde is een blinddoek om mijn hoofd gebonden. Ruw word ik van de trap afgesleurt. Waarom? Waarom is hier oorlog? Waarom zijn onze ouders overleden? Waarom? Waarom? Een verloren traan rolt uit mijn ooghoek. De blinddoek ontvangt de traan. Het geluid van huildende mensen maakt me verdrietig en hopeloos. 'Megan' gilt Calista. 'Calista' gil ik terug. Ik hou van je mompel ik erachter na. Met een harde klap val ik op een harde koude grond. De deur word dicht gesmeten. Waarschijnlijk zit ik in een busje, maar waar werd ik na toe gebracht en waar was Chalista?


    Hopelijk heb je er iets aan. Ik had echt zin om te schrijven dus hihih! Ik weet niet of je het goed vind ofzo, maar ik hoop dat ik je geholpen heb!

    xoxo

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen