Deze WAG is geboren op 31-01-95 om 19.35. Bij ons is Lynn bekend als de WAG van Pique, maar de rest van de wereld denkt dat hij gaat met Shakira. Dit is gewoon maar een dekmantel, want als Lynn eenmaal bekend wordt staat de wereld op z’n kop. Iedereen wil natuurlijk een glimp van deze geweldige meid opvangen! Gelukkig kennen wij het geheim wel, en kunnen we nog steeds met Lynn omgaan.

Lynn was voorheen de enige Belg uit ons groepje, maar sinds kort kan ze deze titel niet meer in haar eentje dragen. Het is een beetje jammer, maar aan de andere kant; Lynn staat er niet meer alleen voor. Het gene waar Lynn niet alleen voor staat is het feit dat ze voor FC Barcelona is. Niet alleen haar geheime liefde speelt bij Barcelona, nee ook speelt haar crush Xavi erin. Wanneer ze de verjaardagen gaan vieren is het een weeklang feest. Eerst is Xavi jarig op 25 januari (de beste dag van het jaar!) daarna is Lynn zelf jarig op 31 januari en dan is Gerard ook nog eens jarig op 2 februari. Dit betekend een weeklang feest, en niet zomaar feest. Nee een privé party. Ik ben benieuwd wat ze daar allemaal gaan uitspoken.

Creativiteit is iets wat bij Lynn past. Ze heeft honderden ideeën voor supergoede verhalen. Elke keer komt ze weer aan met een geniaal idee, alsof ze een machine is om goede verhalen te gaan publiceren. Gelukkig voor ons (en voor Gerard en Xavi) is ze geen machine maar is het gewoon Lynn waar we allemaal van houden!

#3 #6

Reageer (4)

  • Aveiro

    Ohmaygoooooooooood!
    I LOVE YOU REINA!

    1 decennium geleden
  • Casanova

    Long live Lynn HAHA :9~

    1 decennium geleden
  • Bastille

    Oehaha, die is gaaf. ^^

    1 decennium geleden
  • Queensbury

    Hahaha, wat spoken ze daar uit? (nerd)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen