Ik heb afgelopen week in Engeland doorgebracht en ik moet zeggen, ik kan niet wachten tot ik er in oktober een paar maanden ga wonen.

Van vrijdag tot maandag was ik in London samen met een vriendin om een vriendin op te zoeken. In London is het natuurlijk al snel goed en al helemaal als je er samen bent met je beste twee vriendinnen. Het was de eerste keer dat ik zonder volwassen begeleiding vloog, het was echt geweldig! Onze hereniging in Liverpool street als een paar politiesletten was geweldig! We zijn wezen kijken bij straatartiesten (sommige waren echt bizar!) We hebben ook bakken met geld uitgegeven in de Primark (als je er nooit geweest bent zeker doen). Primark is de combinatie van Hel en Hemel. Geweldige kleding voor een achterlijk lage prijs en honderden mensen die zich tussen de rekken wurmen. We raakte iemand kwijt in de metro en hebben 3 uur in de kou moeten wachten en zoeken tot dat kind weer bovenwater wasxD
Ook de markt van Camden was zeker een bezoekje waard. We hebben prachtige jurken afgedingd van een behoorlijk wanhopige gast (ja want bij een ander kraampje gingen we kijken of we het goed hadden gedaan en die gast trapte er mooi niet in). Ook hebben we er heerlijke donuts gegeten en hadden ze overal van die tenten met eten voor vet weinig geld.

Woensdag tot zondag heb ik in Broadstairs doorgebracht. Een prachtig stadje aan de zee. Hier ga ik volgend jaar waarschijnlijk heen en ik kan niet wachten! Alles is geweldig (op de heuvels na dan, ik vraag me af hoe ik daar wil gaan fietsen.)

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen