Misschien is het tijd dat ik een beslissing voor mezelf maak. Misschien, heel misschien wordt het tijd dat ik voor mezelf ga kiezen, voor mijn eigen toekomst en mijn eigen leven. Een keuze die me niet gemakkelijk af zal gaan, die me vaak genoeg moeite zal bezorgen en die ik niet altijd na zal kunnen komen. Maar ik weet dat dat het beste is en ik denk dat het eindelijk wel eens tijd is om mezelf dat te gunnen.

Natuurlijk ben ik er nog niet. Bij lange na niet, maar dat is niet erg. Het is zelfs beter zo, want als ik nu geconfronteerd zou worden met het pure geluk dan zou me dat ongelofelijk bang maken. En ik verwacht ook niet dat het in een keer zal lukken, maar ik heb besloten om het een kans te geven. Om mezelf een kans te geven. En vraag me dan ook niet om het meteen foutloos te doen. Kijk me dan ook niet vragend aan als het eens een keer niet lukt. Ik ben geen superheld, geen wondermens, geen Jezus of Mohammed, ik ben gewoon een mens. Ik ben gewoon ik. Maar meer hoef ik niet te zijn en meer wil ik ook niet zijn. Er zijn absoluut dingen aan mezelf die ik niet fijn vind, zelfs haat, maar ik ben op een punt gekomen dat ik niemand anders zou willen zijn. Ik ben mezelf, meer niet en minder ook niet. Wie ik ben moet genoeg zijn voor anderen. Maar wie ik ben moet vooral genoeg zijn voor mezelf.

En iedereen die er altijd voor me is geweest, die me heeft gesteund. Iedereen die me duizend maal heeft gezegd dat ik goed was, om vervolgens weer duizend maal een ontkenning terug te krijgen, al die mensen wil ik heel, héél erg bedanken. Het betekent ongelofelijk veel voor me dat jullie me niet hebben laten vallen en jullie zijn allemaal stuk voor stuk prachtige, unieke en speciale mensen.


Perfect is not touchable, or measureable
Perfect is not a size of pants or a bodyform
Perfect is something that we can see
And you all are perfect to me

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen