helloo.
k ga jullie wat vertellen over mijn dag. een meisje genaamd Jill, verveelde zich op een dag! ze hoorde van een vriendin dat Quizlet heel leuk moest zijn, dus ik dacht; waarom niet. nu ben k dus hier. & helemaal verslaafd aan Quizlet. & nouja toen ze ff niks snapte ging ze dit maar schrijven. oh! & heb een ijsje opgegeten. daarna redbull gedronkenn.. & toen dik veaat zitten boeren. dusja je kan wel zeggen dat ik raar ben. maar als je weet ik ben zeker niet dik. *gaat naar weegschaal* -een seconde later- * ziet dat ze 35.3 weegt * & is dus blij dat ze niet dik is. mhahahaaa', & dit kind gaat morgen paardrijden!
dan maar hopen dat ik niet val, want ik spring. maar het is bijna nooit dat ik val. & als je het wist ik ben maar 3x gevallen in 4 en een half jaar. dat is best veel hea? ohja, & als ik me verveel ga ik tekenen.
& wat ga ik nu doen, poepen in een ouwe schoen & dan nog een keertje overdoen, ;p. sorry dat moest er even uit. lig je nu in een deuk,
zeg het dan tegen je moeder. & ze zal je heel aardig vinden. paar minuten latermhahaaa, je bent dus in mijn grapje getrapt, ze zal wel in een deuk liggen, of is heel boos. maar ben nu redbull aan het drinken. dus je zult zien of horen dat ik hyper ben. yeaaaaaaaaaaaaaaaaah. ooho, & ik word dus hyper. dus ik zal maar stoppen met deze blog.

xx

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen