Hiiii.
Vraag me niet waarom ik nog wakker ben.
Ik ben hyper vandaag.
Ik weet echt niet wat ik heb.
Misschien omdat ik vandaag. Alleej, eiglk gisteren de hele dag saai tussen kleine kindertjes heb gezeten want mijn broertje verjaarde. 8 jaar Godverdomme, Allemaal!! en dan zit ik daar, de pc al ingenomen door mijn stiefbroer, te koud om in het zwembad te gaan en de schommel die te veel kraakte. Damn, was ik nu maar bij Kelsey en Ryan. die waren dus gezellig de hele dag in Walibi, als mijn broer niet verjaarde mocht ik dus wel fucking mee hea!! Kan die kleine nu niet een andere dag verjaren, morgen, eiglk vandaag ofsoow? Damn!!!!!!
en over 5 min moet ik van mijn ma in mijn bef. No way da ik ga kunne slapen! Ow fuck, nu herinner ik mij weer da mijn cd's nog benede liggen en ik muziek ga hebben vanaaf. En nee, ik heb geen zin om nog een naar benede te lopen!
Oh jeez, Wa zeg ik hier nu allemaal!! Da interesseert jullie wrs toch geen k* :X
Neej! Shit heeft die kutmug mij gisteren toch gestoken.
Ik haat dus muggen he! Kleineirritantekutbeestjes, net mijn broer. Aah, nu krab ik de hele tijd!! Nu heb ik 2 muggebeten op mijn arm (huil)
Ummm, wat ga ik eens doen vanaaf, oh, ik ga verder schrijven aan "A Biebertale" Want ik heb geen nieuwe hoofdstukken meer klaarliggen!
IEEEEEEEEE, daar ga ik dan maar snel mee beginnen. !!
Bye X ly'all

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen