''Haaaii Robert'' zei Larissa, ''Uhmm hi?'' zei dé Robert Pattinson terug. ''Ik heb een leuk liedje voor je, het is Nederlands! wil je het leren?'' zei Larissa met een big-smile. ''Uhmm, why not! Teach me!'' zei hij lachend. ''Okay here we go, 'we maken een kringetje' zeg maar..'' zei ik-larissa- ''Uhmmm, 'Wee maaken un gringetje'?'' zong hij onzeker, ''Bijna, volgende zin; 'Van jongens en van meisjes''' zei ik lachend, omg hij trapt er serieus in. '''jungens en fan maisjes..''' zei hij weer onzeker, ''Goedzoo en nu aan elkaar; 'We maken een kringetje van jongens en van meisjes!'Okay nu samen!'' ik moest nog harder lachen, nog even en ik lag op de grond van het lachen. ''We maaken een kgringetje van jongens en van maisjess!''' Zongen we samen. ''Yeeyy, als je ooit in Nederland bent, moet je dit zeker zingen! zeg erbij dat je van Larissa Berkhout hebt geleerd; L-A-R-I-S-S-A B-E-R-K-H-O-U-T , zo spel je het voor de ondertiteling. En als je nog meer liedjes wil leren bel me maar!; 06


.., BTW als je Boo Boo of Taylor tegenkomt, tell them about me and give them my number(A)'' zei ik met een grijns. '''Sure, Ofcourse I will do that! thank you for teaching me the song!'' zei hij blij, en gaf me een hug, *Blegghh* dacht ik.

[Tijddsprongg]

Eline en ik zaten op de bank TMF te kijken, opeens kwam R-Patz in beeld, het was ongeveer een maand geleden, en Boo Boo en ik sms'te veel en waren goeie vrienden geworden. Opeens hoorde ik het liedje, Eline begon keihard te lachen, tot ze mijn naam hoorde. Ze keek me verbaasd aan, maar daarna begonnen we weer keihard te lachen!(A)

Vervolg, komt ooit;P
Ik te grote Fantasie, jij lege bladzijde in je agenda, zo kom je wel op een leuk verhaaltjee heaa(A)

xxíloveyouuuuu(H)

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen