• > Harry Potter verhaal

    Kay en Jay Lopez, de tovernaars tweeling, zijn een van de bekendste mensen in de toverwereld. Ze hebben veel belangrijke dingen gedaan voor het Ministerie, voor de rest van de toverwereld en ze hebben geholpen Azkaban deels te vullen. De twee broers zijn onafscheidelijk, en dat blijft nog steeds als de twee allebei over negen maanden vader worden.
    Jay's vrouw bevalt van een prachtige dochter, 18 Juni, genaamd: [naam]. Kay's vrouw bevalt drie dagen na Jay's vrouw, op 21 juni. Het dochtertje wat geboren wordt is compleet anders dan de rustige dochter van Jay. Haar rode haren zijn al meteen erg opvallend, zeker omdat niemand van haar ouders rode haren heeft. De twee meisjes, de nichtjes, zullen samen naar Hogwarts moeten gaan om de fijne kneepjes van het toveren te leren. [Naam] is meteen de rijke op school, degene waar niemand goed genoeg voor is, terwijl [Naam] compleet anders is.
    ''Still, my daddy isn't proud, probably because I'm different. Well my mother is proud. She even call me her Gingerdaughter. That's pretty cool, isn't it? #
    ''Very cool, very cool. Well my parents call my a wonderdaughter, how's that? #


    Doen of niet?
    Titel?
    Rollen?


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Doen of niet? Doen :)
    Titel? Ik vind die je hebt "Daddy's little girl" wel leuk
    Rollen? Dat mag je zelf weten.


    Our perspective only changes when we change our position.