• Faith (ik persoon) krijgt een uitnodiging voor zweinstein, met beide handen pakt ze die aan, ze wist wel dat zweinstein bestond, het was niet alleen maar een verhaal over Harry potter.
    Het bestond echt, en Faith was uitgenodigt.
    Een verhaal over nieuwe vrienden, verloren vrienden die teruggevonden worden, en liefde.


    Faith wordt ingedeeld in griffoendor en is 11 jaar oud!

    Rollen:
    31x Nieuwe vriendin van Faith
    SpeakUp en Wbitch
    21x Vijand
    linky1997
    Bedenk zelf een rol

    Invullen:
    Rol:
    Hele naam:
    Roepnaam:
    Leeftijd:
    Afdeling+Reden:
    Karakter(Uitgebreid):
    Uiterlijk (foto+Beschrijving):
    Patronus:
    Toverstok:
    Huisdier:
    Extra(denk aan crush,hobby's, bijzonderheden etc.):

    Niet de eerste maar de beste!

    [ bericht aangepast op 9 jan 2011 - 18:34 ]


    Sterf niet voordat je dood bent

    Haha sinds Harry Potter 7 uit is, komen er steeds HP stories. (nerd)
    Nee okee dit heeft hier niks mee te maken, seurry. Ik hoef geen rol. (krul)


    Reality is a lovely place, but I wouldn't wanna live there.

    zijn draco/harry/ron/hermelien ook 11 ?

    [ bericht aangepast op 31 dec 2010 - 20:40 ]

    Nee hun zijn volwassen


    Sterf niet voordat je dood bent

    Rol: nieuwe vriendin
    Hele naam: Sarita Schneider
    Roepnaam: Sarita
    Leeftijd: even oud al Faith
    Afdeling+Reden: Griffoendor. Omdat Sarita dapper en nergens bang voor is.
    Karakter(Uitgebreid): Sarita is spontaan en grappig. Iedereen kan altijd met haar lachen. Sarita is af en toe vreselijk brutaal en ze doet wat ze zelf wilt. Ze gaat haar dromen achterna en is te eigenwijs om naar andere te luisteren. Sarita kan ook heel bijdehand zijn en weet op alles een weerwoord. Ze heeft een uigesproken mening en daarom moet ze vaak nablijven. Maar dat boeit Sarita allemaal niet. Ze trekt zich nergens van aan en ga gewoon door met waar ze mee bezig was. Op het eerste gezicht lijkt Sarita een gigantische Bitch maar als je haar wat beter leert kennen merk je dat ze heel gevoelig is en dat ze altijd voor haar vrienden klaar staat. Sarita kan het ook met iedereen goed vinden behalve de zwadderaars dan. Maar Sarita is ook sportief en heeft bijna geen angsten en bijna geen geheimen. Maar alles wat geheim is blijft geheim bij haar en krijg je met geen een martel metode uit haar.
    Uiterlijk (foto+Beschrijving):Sarita heeft blond haar en groene ogen. Ze heeft altijd mascara en oogpotlood op. Ze heeft meestal haar haar los en als ze dan iets speciaals met haar haar doet dan heeft ze of haar schuine pony nar achter met een speldje of een schuine vlecht of een schuine staart. Ze heeft altijd nagellak op en als ze dat niet heeft heeft ze nepnagels op. Ze heeft meestal grote ringen in haar oren en ze heft altijd een kettingtje aan met een potje met daarin een stenen hartje. Ze draagt meestal sneakers of laarzen en in de zomer heeft ze meestal ballerina's of slippers aan. Ze draagt meestal een spijkerbroek en een vest. Maar in de zomer draagt ze af en toe ook een rokje. Ze heeft meestal iets paars aan.
    Patronus: Een fee
    Toverstok: 19 centimeter. met een haar van een feniks
    Huisdier: ze heeft een hamster
    Extra(denk aan crush,hobby's, bijzonderheden etc.): Doen fred enzo mee? Want dan heeft ze een cursh op Fred en anders op iemand die je zelf mag verzinnen xD.
    Haar hobby's zijn: Zwerkbal, shoppen, nagelslakken, iemands anders haar doen, leraren boos maken, praten.
    Ze heeft 2 topschouwers als ouders. Een zusje als snul en een normale broer. En ze is volbloed.

    [ bericht aangepast op 1 jan 2011 - 16:24 ]


    "Ignite, my love. Ignite."

    Rol: Nieuwe vriendin
    Hele naam: Arwen Griffoendor
    Roepnaam: Ar
    Leeftijd: 11
    Afdeling+Reden: Griffoendor want ze is de erfgenaam van Goderic Griffoendor
    Karakter(Uitgebreid): Dapper in moeilijke omstandigheden, trouw aan vrienden en familie, arrogant tegen vijanden, veel humor en zegt vaak iets net te hard zodat de leraar het hoort en straf krijgt, ze is ook ontdeugend en erg eigenwijs en brengt zichzelf en soms anderen in gevaar
    Uiterlijk (foto+Beschrijving): http://kim-leann.websitemaker.nl/534908/4045624 en dan nummer 6
    Ze heeft bruin haar en bruine ogen en een getinte huid. Vaak heeft ze vuurtinten aan wat ook past bij haar karakter en uiterlijk
    Patronus: Feniks
    Toverstok: 25cm, vurenhout en feniksveer
    Huisdier: Dikke, roodharige kat met schattig gezichtje
    Extra(denk aan crush,hobby's, bijzonderheden etc.): Ze heeft een crush op James Potter. Ze is een volbloed maar haar ouders zijn vermoord door iemand. Zij verbleef op dat moment ergens anders en werd dus niet vermoord. Ze kan vuursturen. Ze is enig kind en is opgegroeid in een leuk weeshuis waar ze elke zomervakantie weer naar terugkeerd. Haar hobby's zijn: Vuursturen, zwerkbal, met kat spelen, boeken lezen en leren. Ze is een stuudje en haalt allemaal hoge cijfers.


    Haaiiiii

    ^ het moet een foto zijn van een mens geen plaatje van een anime/manga figuur


    Sterf niet voordat je dood bent

    Rol: Nieuwe vriendin
    Hele naam: Anne Santana Dai
    Roepnaam: Anne
    Leeftijd: 11
    Afdeling+Reden: Gryffindor. Anne is heel moedig. Ze gaat voor iedereen door het vuur en is niet bang om haar woordje te doen. Eigenlijk kon het ook niet anders. Haar ouders en oudere broer (Mike in jaar 5) zaten ook allemaal in Gryffindor.
    Karakter(Uitgebreid): Anne is een vrolijk meisje met een mooie glimlach. Ze lacht vaak en ze houdt er van om mensen aan het lachen te maken en andere gelukkig te zien. Ze heeft een goed gevoel voor humor en ze maakt graag sarcastische opmerkingen waardoor iedereen altijd plat ligt van het lachen. Anne kan soms redelijk fel uit de hoek komen als iemand een opmerking over haar familie of vrienden maakt. Haar familie en vrienden betekenen namelijk heel veel voor haar. Ze heeft een grote mond en zegt altijd de waarheid. Ze houdt van feestjes. Want dan kan ze namelijk die mooie jurk uit de kast trekken. Ze houdt van sporten en is vast besloten om op een dag in het zwerkbalteam van Gryffindor te komen als jager. Ze is snel verliefd en ze is bijna altijd positief.
    Uiterlijk (foto+Beschrijving): Klik Anne heeft mooi vol bruin haar. Haar haren lopen tot onder haar schouders door en is gewoon stijl. Ze heeft mooie bruine ogen die ze met één laagje make-up opmaakt. Ze heeft een gewone lengte en een gewone huidskleur. Ze heeft een mooie lach en houdt van hoedjes.
    Patronus: Tijger
    Toverstok: Van eikenhout 23,6 cm en er zit engelenhaar in het midden.
    Huisdier: haar uil Snow
    Extra(denk aan crush,hobby's, bijzonderheden etc.): Ze heeft een crush op Scorpius


    De wereld is weer plat ja op bolle bibs na

    IK heb er een foto bij gedaan


    "Ignite, my love. Ignite."

    Rol: Nicht van Faith
    Hele naam: Claire-Cherry Anne JennyJeffersson
    Roepnaam: Claire-Cherry
    Leeftijd: 17
    Afdeling+Reden: Gryffindor, Ze houdt van leren en wilt alles weten, dieren zijn voor haar alles en heeft de macht om vele spreuken te kennen en geeft bijles aan andere kinderen die spreuken niet goed uit blijven spreken, ze breekt wel eens een regel maar komt er meestal goed mee weg
    Karakter(Uitgebreid): Ze is erg lief en geeft veel om mensen. Ze wilt altijd iedereen helpen en zal altijd haar nichtje beschermen. Ze vertelt eerlijk haar mening en is een goed luisterend oor. Als het haar soms te veel word dan gaat ze er in haar eentje even van door
    Uiterlijk (foto+Beschrijving): Lange goud blonde haren rode volle lippen blauwe ogen , lang dun persoon met een bleke huid. http://th05.deviantart.com/fs38/300W/i/2008/363/3/3/Weit_weg__viel_zu_weit_weg____by_acoach.jpg
    Patronus: Leeuw
    Toverstok: 25 cm er zit bloed van een leeuwin in
    Huisdier: Kat, Snuffie
    Extra: Vriendje Kevin 18 jaar zit op Slytherin, haat het schooluniform en zou liever wat hogere schoenen aan doen

    Wbitch en Speakup jullie hebben de rol!


    Sterf niet voordat je dood bent

    Rol: Vijand
    Hele naam: Lysandra Allison Lupos
    Roepnaam: Lysa
    Leeftijd: 13
    Afdeling+Reden: Slytherin , zelf was ze er geschokt van dat ze daarin werd ingedeeld wegens haar oudere broer Teddy in griffoendor zit . Maar later bleek dat ze heel erg listig en sluw kan zijn
    Karakter(Uitgebreid): Lysa is een wantrouwig iemand . Ze zal niet rap iemand in vertrouwen nemen . Ze is ook perfectionistisch en ordelijk . Ze kan absoluut niet tegen wanorde . Ze is ook een rustig en verlegen persoon en zal niet rap beslissen om met iemand onbekends te gaan praten . Ze is wel iemand waaraan je een geheim kunt vertellen en er dan zeker van zijn dat het veilig is bij haar . Nu heeft ze ook een gemeen en sluw kantje . Ze verzint vaak listige plannetjes om het leven van haar vijanden zuur te maken en krijgt ook niet zo vaak straf . Ze kan ook heel bot en kil doen als ze wil ,maar tegen familie en vrienden gebeurt dat zelden . Ze heeft niet zoals meeste zwadderaars een hekel aan griffoendor , maar de enige reden daarvoor is omdat haar broer in griffoendor zit en zij namelijk heel erg gehecht is aan hem . Daarom vond ze het in het begin dom en irritant dat ze in zwadderich zat , maar nu is ze er best trots op .
    Uiterlijk (foto+Beschrijving):Lysandra heeft bruin - rood haar en felle blauwe ogen . Haar haar komt tot net aan haar schouders en hangt meestal los . Ze is 1.65 en slank gebouwd .
    Patronus: Een slang
    Toverstok: 18,5 Cm , Taxushout . Kern , drakenhartbloed.
    Huisdier: Death haar mini slang
    Extra(denk aan crush,hobby's, bijzonderheden etc.): Ze heeft een crush op Scorpius malfoy , haar hobby's zijn gitaar spelen en zwerkbal . Haar ouders Remus Lupos en Nymphadora Tops zijn beide bij de slag om zweinstijn gestorven en wonen sindsdien bij hun grootmoeder .


    You make my life perfect ! <3

    ^je hebt de rol


    Sterf niet voordat je dood bent

    Rol: Nieuwe vriendin
    Hele naam: Kim Johansson
    Roepnaam: Kim
    Leeftijd: 11 jaar
    Afdeling+Reden: Griffoendor, vanwege haar moed en ridderlijkheid.
    Karakter(Uitgebreid): Vaak is Kim erg moedig, en komt ze altijd op voor haar vrienden en vriendinnen. Ze is erg nieuwsgierig en wilt vaak alles als eerste weten. Ze houd van status en gaat graag met rijke kinderen om. Ze is erg vriendelijk en maakt graag vrienden met anderen. Ze is lief en verlegen bij sommige jongens, maar meestal flirt ze ook wel met ze. Ze kan soms wat overbezorgd reageren als haar vrienden in moeilijkheden zitten.
    Uiterlijk (foto+Beschrijving): Een mooie jongedame is Kim zeker weten. Kim heeft lang en krullen donkerbruin haar met bijpassende goudbruine ogen. Ze is behoorlijk klein voor haar leeftijd maar daar heeft ze geen problemen mee. Ze heeft een blanke huid die snel gebruind is in de zomer. Ze heeft volle rode lippen zonder ook maar één keer een lippenstift te hebben aangeraakt. Kim heeft een slank tot mager postuur en draagt vaak mooie rode jurken.
    Patronus: Leeuw
    Toverstok: Walnoot als houtsoort, haar uit de staart van een feniks als kern en de toverstok is 22 cm lang en erg goed voor spreuken met vuur.
    Huisdier: Rode kater genaamd Stan
    Extra(denk aan crush,hobby's, bijzonderheden etc.): Ze heeft stiekem een crush op Ron Wemel. Ze houd er van om naar zwerkbalwedstrijden te kijken.

    [ bericht aangepast op 9 jan 2011 - 19:13 ]


    If you have the courage to love, you have the courage to suffer.