• Hello Dolls! Ik heb een nieuw story, maar deze keer met Viktor Krum van HP4 (aangezien hij gewoon te knap is om niet over te schrijven 8D ). Hier is de inleiding & waar het verhaal over zal gaan:

    De liefde tussen Viktor Krum en Morava Nadeekovaia was verboden. Viktor was Bulgaars. Morava was Russisch. Hun ouders waren rivalen van elkaar. Hun vrienden waren vijanden van elkaar. En ze zaten beiden op een andere school. Viktor op de Durmstrang Institute en Morava op de Beauxbatons. Viktor was een wereld beroemd Seeker. De jongste en een van de beste. Morava was een gewoon meisje dat van hem hield. Maar helaas mochten ze niet bij elkaar zijn en konden niet bij elkaar zijn door de afstand.

    Maar, ze krijgen te horen dat ze naar Hogwarts moeten met hun school voor de Triwizard Tournament. Ze weten niet van elkaar dat de ander er ook naar toe gaat. Totdat ze aan komen. Viktor wordt gekozen als Triwizard Champion. Morava steunt hem door dik en dun. Hun liefde bloeit opnieuw totdat anderen in het spel komen. Ze lijken uit elkaar te breken. Viktors vriendelijke kant verdwijnt en hij heeft alleen oog voor het spel. Morava’s hart wordt gebroken en ze vindt troost in de armen van Draco Malfoy. Maar misschien is het allemaal een test. Misschien horen ze ruzie te krijgen. Misschien hebben hun ouders hun tegen elkaar opgezet.

    Kunnen Viktor en Morava elkaar ooit vergeven? En samen zijn, zoals het hoort te zijn?.


    Now, click this link if you want to read the story! ^^