• The swann song of the soul. rollen!

    Hannah Di Capiro moet zingen van haar vader, veel zingen, en moet mee met haar vader naar zijn broer in Londen om voor Arsenal op te treden. Maar Hannah is het zat om te zingen, haar vader wilt dat ze verder gaat in haar carrière. Tot dat ze op een klein podium staat en oog in oog staat met Cesc Fàbregas, de captain van Arsenal, en een nummer moet zingen wat veel voor haar betekend. Hun passie en oogcontact verbrak geen seconde, tot dat haar vader wou dat ze weer mee ging. Ze spraken stiekem met elkaar af, ze werden verliefd. Wat verboden terrein is voor Hannah 's vader. Ze zag hem trainen en bleef maar kijken naar misschien wel haar droom prins. Maar ze moest van haar vader mee terug naar huis, het moest. Maar Hannah wilt niet mee. Ze wilt bij Cesc blijven, misschien wel voor eeuwig.


    op = op
    Vriendinnen Hannah.
    - Bro
    Vriendinnetjes voetballers.
    - Lionel Messi > Nightshade wel even invullen graag
    - Gerard Piqué > BARCA wel even invullen graag
    - Sergio Ramos > RxVampFish
    - Ibrahim Afellay > Bro
    Overige zelf bedachte rollen.

    Info
    ~ rol
    ~ naam
    ~ achternaam
    ~ leeftijd
    ~ uiterlijk foto, beschrijving
    ~ karakter
    ~ extra
    ~ overig

    [ bericht aangepast op 9 nov 2010 - 22:00 ]


    “She was another broken doll dreaming of a boy with glue.” - Atticus

    rol
    you know that, little bastard. (krul)
    naam
    Amber Valeria Bennett
    leeftijd
    22
    uiterlijk
    Ambiebambie heeft lang, bruin haar tot halverwege haar rug, ogen die van kleur verwisselen tussen staalgrijs en knalblauw, hele lange benen en draagt áltijd een spijkerbroek met een leuk truitje en een vestje.
    karakter
    zorgzaam, gestoord, lui, nonchalant, altijd in voor een grapje, sociaal, red zich goed uit moeilijke situaties, maakt snel nieuwe vrienden, agressief als je aan haar vriend(inn)(en) zit.
    extra
    nothingham. :Y)
    overig
    dat vind ik hetzelfde als extra dus zie hierboven.
    (nerd)

    [ bericht aangepast op 8 nov 2010 - 22:13 ]


    Hope goes lost but never dies.

    Sergio is mine!:Y)
    alst mag natuurlijk (:

    ~ rol - Girlfriend Sergio
    ~ naam - Lauren
    ~ achternaam - Bonouvrie
    ~ leeftijd - 22
    ~ uiterlijk foto, beschrijving ; klik Ze heeft lang bruin haar en heeft bruine ogen. Ze heeft een stralende glimlach und haar kledingstijl verschilt, zowel spijkerbroeken als rokjes/jurkjes (:
    ~ karakter - Lief, zorgzaam, als ze je mag is ze lief, mag ze je niet dan kan je nog wel eens problemen hebben (: und het belangrijkste; ze is prettig gestoord x)
    ~ extra x
    ~ overig x


    No man is just a soldier. Every soldier is a hero.

    rol: vriendin Hannah, toekomstige Ibrahim Afellay?
    naam: Mercedes Pam Vienne
    achternaam: Bentley
    leeftijd: tweeëntwintig
    uiterlijk: Mercedes. Ze heeft lange rode haren. Ze zijn erg vol en ze zit vol met volume, ze heeft een mooi lok die wat naar buiten steekt. Haar ogen zijn licht groen tot licht blauw, en ze steken goed uit vanwege haar haren. Ze heeft kleine sproetjes op haar wangen, en rond haar neus. Ze is lang en ze heeft mooie lange benen. Haar kleding kan erg verschillen, maar meestal draagt ze mooie jurkjes en stijlvolle kleding.
    karakter: Als je eenmaal Mercedes hebt ontmoet, wil je nooit meer van haar af. Haar stemming is altijd postief, en dat is ook precies de manier waarop ze de wereld bekijkt. Ze glimlacht bijna de hele dag door, en ze maakt graag grapjes. Ze probeert mensen altijd te vriend te houden, want ze koestert haar vrienden. Ze maakt makkelijk en graag nieuwe vrienden, gewoon omdat ze altijd 'hoi' tegen je zegt, ookal kent ze je niet echt. Ze maakt met iedereen wel een praatje, en ze is bekend bij veel mensen. De mensen mogen haar dan ook, omdat ze gewoon het perfecte voorbeeld is. Ze is ook nog eens harstikke intelligent, ze maakt weleens betweterige opmerkingen en ze kunnen er ook heel erg sarcastisch uit komen. Dat is omdat ze graag de beste wil zijn, in alles. Ze gaat door totdat ze haar gelijk krijgt, en dat krijgt ze dan ook gauw. Want wanneer je haar als vijand hebt, om wat voor reden dan ook, dan heb je het niet erg goed, en dan ben je nog lang niet jarig. Ze kan een hele arrogante blik naar je opzetten, ze snauwt je af als je ook maar even naar haar kijkt, en ze zet iedereen tegen je op. Ze weet makkelijk de meningen van mensen te manipuleren, maar ze gebruikt het niet voor het 'slechte'. Ze is wel erg nieuwsgierig en niemand kan een geheim veilig voor haar bewaren. Ze weet het eruit te krijgen, hoe vast je je mond ook op slot zet. Met haar doordringende vragen en haar dwingende blik, waar je de rillingen van krijgt, vertel je je geheim wel aan haar.
    extra: Mercedes kan heel erg goed dansen. Ze heeft van haar tiende tot haar zestiende op een dansacademie gezeten. Maar helaas maakte ze meer vijanden dan vrienden. De leraren en trainers konden haar niet houden, want ze was minder leergierig op dat gebied, dan ieder ander. Ze kon het allemaal al, zonder enige les te hebben gehad. Ze werd gedwongen tot dingen, ze moest fysiek erg sterk zijn. Als ze je in een split wilde hebben, duwde ze je zo ver door, dat je er in zat, of het pijn deed of niet. Ze was er vanaf gegaan en verder gegaan met de universiteit. Ze studeert nu voor Criminalogie (als je dat zo schrijft).
    overig: Ze koestert haar drie katten en hondje met liefde. Bro Afro
    Harry Potter en Crumble

    [ bericht aangepast op 9 nov 2010 - 16:13 ]


    Big girls cry when their hearts are breaking

    ~ rol: vriendin Iker Casillas en vriendin Hannah
    ~ naam: Lily Mary
    ~ achternaam: Johnson
    ~ leeftijd: 23
    ~ uiterlijk foto, beschrijving: http://15.media.tumblr.com/tumblr_ks48esikRN1qz8a9zo1_500.jpg
    Lily heeft blond halflang haar met een slag erin. Een paar sproetjes op haar neus. En is 1.70 m lang. Ze heeft bruine ogen en ze draagt over het algemeen alleen mascara. Ze draagt meestal een skinnie jeans met een leuk t-shirt en een vestje erop met daaronder een paar sneakers. En een paar leuke armbanden. En als het perse moet draagt ze zo nu en dan (met tegenzin) een jurk. Want van Iker moet ze er op een gala netjes uitzien.
    ~ karakter: Ze is een lief meisje, maar laat niet over zich heen lopen. Ze weet goed wat ze wilt en daar zijn haar ouders niet altijd blij mee, want dat levert vaak roblemen op. Ze is ook heel erg koppig. Ze is een vrolijk meisje, vaak is ze druk. Maar ze houdt ook heel erg van lezen en dat is een van de enige momenten dat ze ook stil is. Ze is ook een heel sportief meisje.
    ~ extra: Ze speelt in het dames elftal van Real Madrid. Daar heeft ze Iker ook leren kennen. Op haar 2pe maakte ze een transfer van Arsenal (waar ze haar jeugdopleiding deed) naar Real Madrid. Ze is aanvoerster en keeper. Doordat ze haar jeugdopleiding bij Arsenal heeft gehad is ze ook een goede vriendin van Cesc.
    ~ overig: Ze heeft een husky met een groeistoornis:Y). De husky blijft er dus altijd uitzien als een pup. Ze heeft hem Nevski genoemd.

    [ bericht aangepast op 9 nov 2010 - 11:07 ]


    I'm the one who gripped you tight and raised you from perdition.

    Rol: Vriendinnetje Gerard Piqué
    Naam: Aurora
    Achternaam: Fàbregas Soler
    Leeftijd: 21
    Uiterlijk: Aurora Fàbregas Soler, Aurora heeft net zoals haar oudere broer donkerbruine haren. Ze zijn steil en lang, ze komen tot ongeveer in de helft van haar rug. Aurora heeft zeer dunne wenkbrauwen en heeft een zeer lichte huidskleur tegenover Cesc. Ze heeft een paar oranjeachtige sproetjes op haar neus en wangen staan. In tegensteling tot Cesc heeft Aurora grote en lichtblauwe ogen. Vaak zeggen mensen dat Aurora de zee heeft gestolen om ze in haar ogen te verstoppen. Ze heeft lichtroze lippen en twee rijen kaarsrechte, spierwitte tanden. Aurora draagt oorbellen, in haar linkeroor heeft ze drie gaatjes en in haar rechter maar ééntje en een ringetje in haar kraakbeen. Aurora heeft heel lang een neuspiercing willen nemen maar van Cesc mocht ze er geen omdat het haar perfect egale gezicht zou beschadigen. Aurora doet graag gek met haar haren, make-up en kledij. Ze draagt graag gekleurde panty's met daarover een kort shortje. Ze houdt ervan om van haar ogen regenbogen te maken of er een heel kunstwerk van te maken.
    Karakter:
    Extra: Net als haar broer heeft Aurora een uitzonderlijk talent voor voetbal. Ze heeft net als Cesc haar jeugdopleiding in FC Barcelona gedaan maar is gestopt nadat ze capitain én aanvallende middenvelder was. Ze stopte met voetballen en ging verder in een modellecarriere en een Mode-opleiding aan de beste school van Catalonië. Ze behaalde haar diploma voor Mode en Muziek en metstopte haar modellencarriere voor de Mode en werd één van de succesvolste modeontwerpsters van de éénentwintigste eeuw.
    Dat Gerard en Aurora uiteindelijk een koppel zouden vormen zat er al van kleinsafaan aan te komen. Aurora leerde Gerard kennen doordat hij meer bij hen thuis hing dan thuis en Aurora steeds naar Cesc's matchen kwam kijken. Cesc en Aurora zijn twee handen op één buik maar van het nationale team van Spanje trekt Aurora het meeste op met Cesc natuurlijk, haar vriendje, Xavi Hernàndez, Xabi Alonso en Sergio Busquets. Aurora verhuisde mee naar Engeland toen Cesc naar Arsenal ging en ze wonen in een dubbel huis naast elkaar. Zij links, Cesc rechts. Cesc komt regelmatig bij Aurora eten omdat hij zelf niet echt een keukenprinses is en Gerard vliegt zo vaak mogelijk van Barcelona naar Londen om Aurora op te zoeken als hij kan. Omdat Aurora haar broer niet iedere minuut van de dag wil lastigvallen omdat ze zich verveelt heeft ze zich twee puppy's gekocht. Een herderhondje; Tucker en een huskey; Alou.

    De rest komt, my dear <3

    [ bericht aangepast op 10 nov 2010 - 17:25 ]


    This time i'm ready to run. Escape from the city and follow the sun.