• Mallory en Jina kennen elkaar van de middelbare school, twee gezworen vijanden die beide hun wegen uit elkaar lieten lopen door een andere opleiding te kiezen. Ze konden elkaar alleen maar dwarszitten en dat is waarom ze naar school gingen, waar ze voor leefden.
    Tien jaar later wanneer beide meisjes vierentwintig zijn, ontmoeten ze dezelfde jongens. Fernando gaat met een van de meisjes, Mallory. Hij is smoorverliefd op haar en zij is smoorverliefd op hem, ze lijken het perfecte stelletje, maar dat is wanneer je het van Mallory's kan bekijkt. Ze is verblind door zijn liefde en ze wil haar leven met hem delen.
    Maar vanaf de andere kant gaat Fernando vreemd, hij heeft een tweede relatie met Jina. Ze is ook verblind door zijn liefde en zij wil ook met hem verder.
    De twee meisjes komen erachter dat hun droomvent vreemd gaat, maar wanneer ze erachter komen dat hij met hun gezworen vijand gaat, breekt de hel los!



    aangeboden
    vriendinnen van Mallory Gespeeld door BARCA
    vriendinnen van Jina Gespeeld door Sevani

    invullen
    rol:
    naam:
    achternaam:
    leeftijd:
    karakter: uitgebreid
    uiterlijk: beschrijving en foto
    relatie:
    extra:

    De vriendinnen mogen een toekomstige vriendin worden, behalve van Pique en Afellay -Ja sorry Emma, ik wil Cesc aan Marjolien geven _O_-

    [ bericht aangepast op 30 okt 2010 - 15:21 ]


    Big girls cry when their hearts are breaking

    I love you! Oké, ik ga even invullen, maar ik ben slecht in uitgebreid :']


    “She was another broken doll dreaming of a boy with glue.” - Atticus

    invullen
    rol: vriendin Mallory
    naam: Michelle
    achternaam: McCase
    leeftijd: 23
    karakter: uitgebreid Een lieve meid die altijd voor iedereen klaarstaat. Maar ergens een bitchy kant heeft. Ze heeft een harde kant en is niet bang vies te worden. Ze is niet op haar mondje gevallen en kan snel iemand kwesten zonder dat ze er zelf erg in heeft. Ze is een trouwe vriendin en zou niet snel iemand laten vallen voor een jongen of andere meiden. Ze is betrouwbaar, vertelt geen dingen door als dat niet mag. Ze is sociaal en bereid voor iemand te werken. Ze is een echte doorzetter en geeft niet snel op. Ook moet en zal ze haar gelijk krijgen. Ze kan net zo lang door discussieren tot dat zij haar zin krijgt. Een echte betweter dus. Ze is heel geduldig en is een van de weinige die werkjes kan doen wat lang duurt en lang wachten kan ze ook heel goed tegen. Ze zorgt ervoor dat sommige groepen hecht blijven door de gave dat iedereen haar wel mag. Ze kan heel goed overweg met andere mensen en ook met kinderen.
    uiterlijk: beschrijving en foto Een knap meisje om te zien met lang bruin haar tot halverwege haar middel. Haar ogen zijn bruin, met een volle wimperrand. Ze heeft een bleke huid, en roze wangen. Ze is zo rond de 1.75 en slank maar niet op een uitgemergelde manier. Michelle
    relatie: David Villa
    extra: Een meisje waarvan haar ouders zijn gescheiden waardoor ze wat harder is geworden.


    "The farther backward you can look, the farther forward you will see."

    rol: Beste vriendin Jina, Vriendin Cesc.
    naam: Kate Quinty
    achternaam: Lamore
    leeftijd: 20
    karakter: Kate leeft in haar eigen fantasiewereld, en ze is een echte dromer. Ze heeft al haar hele toekomst bedacht wat ze later wilt worden, en ze is super vrolijk, en houd van lol trappen met Jina. Ze is een echte partyanimal in discotheken en houd ervan om erop los te gaan. Kate is soms een flirt bij jongens, en dan kan ze niet stoppen. Het is haar een keer overkomen dat ze wakker werd bij een vreemde jongen in bed, en ze zwoor het om dat nooit meer te doen. Kate kan ook naïef zijn, en soms denkt ze alleen maar aan haar zelf. Maar Kate is een doorzetter, en Kate denkt soms dat ze alles aan kan.
    uiterlijk: Kate heeft bruin halflang haar, en bruine ogen. Ze heeft een klein moedervlekje op haar wang, en ze heeft zalmkleurige lippen. Ze heeft een mager tot slank postuur en is 1.65 meter lang. Kate heeft volle zwarte wimpers, en een spierwitte glimlach.
    relatie: Francesc Fàbregas.
    extra: Kate heeft Cesc ontmoet toen ze de kleedkamers van het Arsenal stadion aan het schoonmaken was. Cesc stond daar perongeluk shirtless en Cesc bood haar een drankje aan. Kate haar ouders leven niet meer, ze is geadopteerd door de coach van Arsenal, Arsène Wenger. Ze gaat altijd vrolijk mee naar de trainingen, en moet soms lachen om Cesc. Kate heeft thuis twee katten, boskatten, Mimou en Nando.


    “She was another broken doll dreaming of a boy with glue.” - Atticus

    rol: Vriendin Mallory toekomstige vriendin Fernando Torres.
    naam:Rowan Maria Helen.
    achternaam:Walker.
    leeftijd:Tweeëntwintig.
    karakter: Rowan is iemand die alle dagen in een goede bui is. Je kan als vriendin altijd op haar rekenen en praat niet snel haar mond voorbij. Als vriendin zal ze ook altijd voor je op komen, maar ze is geen vechtersbaas. Ze is wel heel sentimenteel, zo huilt ze snel bij de kleinste dingetjes. Ze is erg makkelijk en vertrouwt daardoor ook veel te snel mensen. Ze is ook best verlegen tegenover mensen die ze niet kent en durft niet snel iets te zeggen wat ze van bepaalde dingen vind. Wanneer ze mensen al veel langer kent durft ze wel haar mening naar buiten te gooien. Ze is echt een mensen en dierenvriend. Ze legt graag sociaal contact met mensen die ook wat meer verlegen zijn zoals zij.
    uiterlijk:RowanIs een mooie meid, ze heeft van zichzelf lichtbruine haren maar verft het altijd wat donkerbruin omdat ze het mooier bij haar ogen vind passen die ook donker van kleur zijn. haar wenkbrauwen zijn wel geheel haar eigen donkere kleur. Ze heeft een witte huidskleur die in de zomers mooi egaal bruin word. Heel erg groot is ze niet, ze is namelijk 1.65 maar ze heeft wel mooie lange armen. Ze hou super veel van winkelen en heeft daardoor haar kleding kast propvol liggen met allemaal setjes, overal heeft ze een bijpassende tas of schoenen bij, ze is ook echt een sieradenfreak.
    relatie: Ze is nu twee jaar vrijgezel.
    extra: Ze is wanhopig op zoek naar echte liefde die ze steeds maar niet kan vinden.


    Everything is worse without music.