• Mijn verhaal heet 'Te Quiero' en het verhaal gaat voornamelijk over de populaire Spaanse zanger Enrique Iglesias. Dus misschien vind je het wel leuk?
    De succesvolle Spaanse zanger Enrique Iglesias keert na een lange tijd in Amerika te zijn geweest, terug naar zijn geboortestad Madrid in Spanje voor meer rust. Zijn ouders zijn door het dolle heen wanneer ze horen dat zoonlief terug komt en nodige de hele buurt uit voor een groot feest. Enrique heeft weinig zin in een groot feest maar dan ziet hij Carmen. Carmen Páblos is het nieuwe jonge buurmeisje van zijn ouders en Enrique is op slag verliefd. Carmen moet echter niks van Enrique weten en vind hem maar een aparte jongen. De verliefdheid word mate Enrique's bezoek in Madrid steeds heviger, hij besluit om langer te blijven en is van plan om Carmen duidelijk te maken dat hij haar echt bijzonder vind...maar dat zal moeilijker gaan dan hij had verwacht. Lees het allemaal in dit verhaal over liefde, drama en avontuur!

    In het begin kan het wat tegenvallen want ik moet even in het verhaal komen, maar later zal het gegarandeerd een goed verhaal zijn! En het is in algemeen en beschaafd Nederlands geschreven.


    If you have the courage to love, you have the courage to suffer.