• Naam: Sanne.
    Leeftijd: veertien.
    Foto: Sanne.


    Lopende verhalen

    The seven sisters of the Chase family.
    Onbekende personen.
    the red hearted hogwarts Queen.
    Harry potter.
    When you wake up.
    Harry potter.
    an American high school.
    onbekende personen.


    Samenvattingen

    The seven sister of the Chase family.
    Zeven zussen, twee passies.
    De zeven dochters van William en Victoria zijn niet zomaar zeven meiden, zes ervan delen een passie. het zijn stuk voor stuk danseressen, allemaal talent voor wat anders. ze dansen in die dansschool van hun vader en nemen telkens weer alle prijzen mee naar huis. één van hen is anders, ze danst niet bij de dansschool van hun vader en haalt geen prijzen mee naar huis. ze heeft toen ze klein was gedanst, maar het was haar ding niet. Ze is anders als al haar zussen, ze concentreert zich niet op het dansen maar op het genieten van het leven. haar passie is het zien van de wereld, verhuizen naar New-york en het daar gaan maken als Gitariste.
    'the seven sister of the Chase Family'

    The red hearted hogwarts Queen.
    Wanneer Juul McCal op Hogwarts komt, voldoet de school niet helemaal aan haar verwachtingen.
    de leerlingen zijn meer met elkaar bezig, dan met de tovernarij.Juul lijkt op het begin geen vrienden te maken, maar dat laat haar koud.ze is hier voor de tovernarij en is algauw een van de beste leerlingen van de zesde klas.
    een aantal meisjes beginnen met haar te praten, en Juul lijkt normaler als dat ze uitstraald. Juul raakt bevriend met deze meisjes maar moet al hun zorgen aanhoren.
    over hoe ze hun crush maar niet kunnen krijgen en daar meezitten.op een avond waarop Juul net te veel drank opheeft zegt ze wel dat ze hun wil koppelen. nu zit Juul met deze lastige taak opgescheept: haar vriendinnen aan de populairste jongens van de school koppelen.
    Juul gaat aan de slag maar krijgt alleen maar tegenslag.haar punten dalen door deze taak en ze verliest haar goeie kant bij de leraren.
    weet Juul de meiden te koppelen en haar schoolcarriére terug te krijgen? en wat heeft voldemort met deze taak te maken? Waarom zou hij het leuk vinden om Juul te helpen?

    When you wake up.
    Anna krijgt zo als veel kinderen een brief voor Zweinstein, ze negeert de brief omdat haar familie het toveren afgezworen heeft. 'het is slecht voor je' zei haar oma altijd, na maten er meer brieven komen wil ze niets liever dan ze allemaal verbranden. alleen Anna nicht Luna gaat nog naar Zweinstein, zij en haar ouders hebben de tovernarij nog niet afgezworen en willen het terug brengen in de familie. Anna wordt persoonlijk door Albus Perkamentus geschreven, ze weten van haar familie en weten dat ze een ander meisje dan andere is. ze bezit iets wat niet iedereen heeft, zelfs de beroemde Harry Potter niet. ze gaat toch met hem mee en leert mensen kennen, de school geeft haar veel kansen en uitwegen uit het Dreuzelleven. Anna wordt voor het eerst verliefd, krijgt echte vriendinnen en leert toveren zoals niemand anders het haar zou kunnen leren. Maar Anna's bijzonderheid zit in de weg, Anna wordt eens in de maand een weerwolf.




    Obsession
    Adam Sevani

    [ bericht aangepast op 29 aug 2010 - 18:07 ]


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Chapter 5. Child contract. van The seven sister of the chase family

    [ bericht aangepast op 29 aug 2010 - 18:21 ]


    Big girls cry when their hearts are breaking