• Ik weet niet of ik deze titel ga houden, maar op de moment wist ik er geen betere.

    Back to the Future
    De Belgische Elizabeth wist sinds ze zestien was dat de beelden die ze soms doorkreeg beelden uit de toekomst waren. Ze hield niet zoveel van haar gave omdat het haar soms volledig van de kaart bracht.
    Haar beste vriendin vroeg haar vaak om beelden uit haar toekomst te zien en haar beste vriend profiteerde daar ook van. Het probleem met Liz' voorspellingen was dat ze soms helemaal niet uitkwamen.
    ~ Als Liz op een vrijdagavond in het ijsjekram waar ze werkt een visioen doorkrijgt van een jonge beroemde voetbalspeler krijgt staat ze in tweestrijd. Ze weet niet of haar visioen echt was of niet. Op hoop van zege -eigenlijk niet- vliegt ze samen met haar twee BF's naar Zuid-Afrika; de plaats waar haar visioen zich afspeelde.
    Dit is een slechte inleiding; zorry


    Rollen:
    x; Beste vriendin
    x; Beste vriend
    x; Zus Cesc Fàbregas
    x; Vriendinnetjes voetballers
    x; Zelf bedachte rollen

    Info:
    Rol:
    Naam:
    Achternaam:
    Nationaliteit:
    Leeftijd:
    Karakter: (liefst zo uitgebreid mogelijk)
    Uiterlijk: (beschrijving, foto hoeft niet)
    Extra's:
    Voor welk(e) land(en) ben je?:
    Titel?:

    Niet de eerste; maar de beste!


    This time i'm ready to run. Escape from the city and follow the sun.

    Rol:
    Beste vriendin
    Naam:
    Lauren
    Achternaam:
    Van der Ronde
    leeftijd;
    17 (is dat goed?)
    Nationaliteit:
    Laura komt uit Nederland en is op haar 7de naar België verhuist
    Karakter:
    Lauren is niet snel op haar mondje gevallen en durft te zeggen wat zij ervan vind. Ze houd van wild zijn en shoppen. Ze kan het niet laten om gek te doen en zet zet soms andere voor schut.
    Uiterlijk:
    Lauren heeft lang bruin haar en blauwe ogen. ze heeft zacht roze lippen. of deze
    klik voor deze
    Voor welk(e) land(en) ben je?:
    Ze kiest nooit landen uit. ze is namelijk voor Nederland en België
    Titel?:
    Love is a vision

    zeg je het als ik de rol heb?

    Rol: Zus Fàbregas
    Naam: Joelle
    Achternaam: Fàbregas
    Nationaliteit: Spanje
    Leeftijd: zestien
    Karakter: Joelle is een lief en buitengewoon slim meisje, ze heeft een flink stel hersens en maakt daar handig gebruik van. toch is Joelle wel erg bijdehand, en ze wil zeker ook altijd gelijk hebben. tot grote ergenis van iedereen. Joelle is altijd degene die bepaald wat er gebeurd, Joelle trekt even haar grote mond open en met een aantal bijdehandte opmerkingen wint ze meestal wel. Joelle is toch een populair meisje, ze heeft gevoel voor humor en dat gecombineerd met haar aanstekelijke lach tovert bij mensen altijd een lach op hun gezicht. soms weet Joelle niet van ophouden en blijft ze door gaan met lachen en blijft ze door gaan met flauwe grappen maken. Joelle's energie lijkt ook nooit op te gaan, Joelle kan zo twee nachten opblijven en dan nog fit zijn. Joelle heeft haar slaap gewoon niet nodig. Joelle is een opgewekt en vrolijk meisje, terwijl je dat niet van haar zou verwachten. Joelle loopt meestal rond alsof ze alles is, omdat ze weet dat ze mooi is. en hoe ze dat weet? dat komt door alle jongens die achter haar aanlopen. Joelle is zeer geliefd bij de jongens, en dat vooral door haar looks. populair bij de meisjes is ze omdat ze talent heeft voor dansen en dat ze zo grappig is.
    in principe is Joelle dus een lief, slim, populair, mooi, grappig, drukke meid.
    Uiterlijk: La photo
    Joelle heeft zwarte haren, tot ongeveer net onder haar schouders. het lijkt stijl te zijn maar er zit een ienie mienie beetje slag in. haar haren passen perfect bij haar donkerbruine ogen en haar getinte huid. ze ziet eruit als een rasechte spanjaard. meestal draagt Joelle gewone kleren, maar op feesten wordt ze gedwongen door haar moeder om een jurkje te dragen.
    Extra's: Joelle heeft van haar twaalfde tot haar vijftiende bij de dansacademie gedanst, ze was ontzettend goed maar omdat ze door moest gaan met haar studie moest er er vanaf. zonde van haar talent..
    Voor welke land ben je?: ze is een die-hard fan van Spanje
    Titel?: zo laten, hij heeft wel wat :9~

    [ bericht aangepast op 19 juli 2010 - 10:39 ]


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Rol: Beste vriendin of vriendinnetje van Nando Torres
    Naam: Myrna
    Achternaam: Martinez
    Nationaliteit: Argentijns
    Leeftijd: 22 jaar
    Karakter: Myrna is een aardig meisje. Ze heeft een hartje van goud en wil altijd alles goed doen voor de mensen naast haar. Ze is erg beleefd tegen onbekende maar ook tegen bekende mensen. Ze schreeuwt niet en zou ook niet zo snel boos worden op andere mensen, dat probeert ze. Myrna is creatief en kan goed tekenen en schilderen. Haar ouderlijk huis hangt vol met haar creaties, maar ze vind het eigenlijk niet leuk, omdat haar ouders het aan iedereen laten zien. Myrna heeft ook iets met snelheid. Ze is totaal niet traag, en is altijd punctueel op tijd. Zeg je dat ze 8 uur ergens moet zijn, ze is er echt precies om 8 uur, niet eerder of later.
    Uiterlijk: Myrna heeft donkerbruin haar en een lichtbruine huid. Myrna's moeder komt uit Nederland, en is daarom lichter dan haarzelf en haar vader. Haar vader komt gewoon uit Argentinië. Myrna is niet zo heel lang, ze is eigenlijk best kort, waar ze best trots op is. Myrna draagt natuurlijke make-up zodat het nooit veel lijkt. Myrna draagt gewone kleding, geen jurkjes en zo, als ze die draagt zonder teveel poespas.
    Extra's: Myrna heeft een aantal katten thuis, ze kan ze niet missen, en ze zou zo katten van straat mee naar huis nemen als dat nodig is.
    Voor welk(e) land(en) ben je?: Myrna is voor Argentinië natuurlijk en voor Spanje en ook een klein beetje voor Nederland.
    Titel?:
    Ik en Nadia hebben een verhaal over het WK die 'Back to the Future' heet...
    ~ Future Love
    ~ Amor Futuro


    Nothing lasts forever, for all good things it's true. I'd rather trade it all, while somehow saving you.

    Rol: vriendinnetje David Villa & later misschien vrienden met Elizabeth?
    Naam: Stefenie
    Achternaam: Estévez
    Nationaliteit: Spaans
    Leeftijd: 24
    Karakter: Stefenie is een aardig, spontaan en open meisje. Ze is altijd vrolijk en bekijkt alles vanaf ze positieve kant. Als ze ruzie met iemand heeft kan ze heel gemeen uit de hoek komen maar na afloop praat ze het het liefst zo snel mogelijk uit. Ze is erg behulpzaam, als je ergens mee zit kun je altijd bij haar terecht. Stefenie is te vertrouwen, geheimen zijn altijd veilig bij haar en je kunt haar zelfs midden in de nacht opbellen als het nodig is.
    Uiterlijk: Stefenie heeft donkerbruin haar met een schuine pony dat ze soms krult. Haar ogen zijn mooi groen/bruin. Ze is ongeveer even lang als David maar als ze hakken aan heeft is ze langer. Kijk verder maar op de plaatjes (;
    klik
    klik
    klik
    Extra's: ze lijkt op het eerste gezicht heel dom maar van binnen is ze een soort van super-nerd. Stefenie spreekt veel talen en ze heeft een hondje Tucker. Ze leest graag boeken en houd ook erg van shoppen, maar ze let wel op wat ze koopt want ze wil niet te dure dingen kopen van Davids geld. Stefenie kan heel mooi zingen maar zelf is ze er best onzeker over.
    Voor welk(e) land(en) ben je?: Spanje
    Titel?: Ehm.. geen idee, ben inspi-loos op dit moment. Als ik er een weet zet ik het er wel bij (;

    Laat je het weten of ik de rol heb?


    No guts no glory.

    Rol: Vriendinnetje van Sergio Ramos
    Naam: Serena Victoria
    Achternaam: Rodriquez
    Nationaliteit: Spaans/Nederlands
    Leeftijd: 23
    Karakter: eigenwijs, lief, behulpzaam en grappig.
    Uiterlijk: Serena
    Extra's: Serena woont in Madird,Spanje, samen met Sergio. ((Je mag zelf iets verzinne.)
    Voor welk(e) land (en) ben je?: Spanje.


    When words fails, music speaks

    als ik vanavond thuis kom van werk vul ik wel beste vriend in!

    x


    Love is overrated

    Verkeerde.

    [ bericht aangepast op 19 aug 2010 - 17:51 ]

    EA schreef:
    Verkeerde.

    Hu ?


    This time i'm ready to run. Escape from the city and follow the sun.

    Rol: Vriendin Fernando Torres, zusje Fàbregas.
    Naam: Milou
    Achternaam: Fàbregas
    Nationaliteit: Spaans
    Leeftijd: 20
    Karakter: Milou is altijd al een jaloers meisje geweest, ze is vooral jaloers op haar broer die veel aandacht krijgt van de media en zijn fans. Soms doet dat haar pijn omdat hij weinig tijd heeft voor haar. Milou kan ook heel rustig zijn, en ook weer heel actief. Ze is slim, en kan mooi uit haar woorden komen. Ze is wel is arrogant maar dat komt omdat ze wel is onzeker is.
    Uiterlijk: Milou heeft de zelfde ogen als Cesc. Lange bruine haren tot over haar schouders en dinne bruine wenkbrauwen. Ze draagt meestal donkerrode lippenstift en ze heeft volle wimpers en een slank postuur.
    Extra's: Milou heeft een relatie met Fernando Torres, wat haar broer Cesc niet weet. Stiekem als Fernando bij Cesc is kan hij zich nog net inhouden om haar te gaan kussen en als Cesc even weg is probeert hij het ook maar al te graag.
    Voor welk(e) land(en) ben je?: Spanje.
    Titel?: Is goed zo.


    “She was another broken doll dreaming of a boy with glue.” - Atticus

    xMILES schreef:
    als ik vanavond thuis kom van werk vul ik wel beste vriend in!

    x


    Rol: Beste vriend
    Naam: Sean James
    Achternaam: Davis
    Nationaliteit: Engels
    Leeftijd: 20
    Karakter: (liefst zo uitgebreid mogelijk) Sean is een vrolijke jongen, hij kan de oren van je hoofd praten met de meest onmogelijke onderwerpen. Het is een denker en kan je midden in je verhaal onderbreken met een vraag over een heel ander onderwerp, hij luisterd wel naar je maar het floept er gewoon uit hij kan er niks aan doen. Het kan irritant zijn als je hem niet kent maar na een tijdje wen je er aan. Sean is echt een schatje en is heel beschermend tegenover Liz. Het is een aardige jongen en hij helpt graag mensen, en hij helpt meisjes nog liever. Hij houdt van flirten, maar gewoon flirten verder niks. Sean is wel een ongeduld en een verschrikkelijke chaoot, hij raakt altijd alles kwijt en komt bijna altijd te laat. Hij kan soms ook echt overdrijven en een dramaking zijn, het kan wel irritant in het begin zijn maar je went eraan en als je hem goed kent lach je erom.
    Uiterlijk: (beschrijving, foto hoeft niet)
    Sean heeft blond krulletjes haar die zijn oren bedekken. Hij heeft rossige donker gekleurde wenkbrouwen met licht blauwe ogen. Hij heeft een brede kaaklijn, en hoge jukbeenderen. Zijn gezicht is wat smal, maar door zijn kaaklijn en jukbeenderen ziet hij er goed uit. Sean is 1.83 lang en heeft een normaal tot atletisch postuur.
    Hij draagt het liefst gewoon t-shirts met spijkerbroeken en sneakers.
    Extra's: Sean noemt Liz altijd Lizzy. Hij is geboren in Engeland en heeft een Engelse moeder en Belgische vader, normaal heeft hij geen accent maar omdat hij weet (denkt) dat meisje engelse accenten sexy vinden praat hij altijd als er meisjes in de buurt zijn met een accent. Sean speelt rugby en vind voetbal maar voor watjes.
    Voor welk(e) land(en) ben je?: Engeland, ookal boeid voetbal hem niet zo.
    Titel?: Rewound Love (?)

    [ bericht aangepast op 20 aug 2010 - 0:45 ]


    Love is overrated