• Het eerste Silbermond verhaal op Quizlet!
    Wie niet weet wie Silbermond is? Silbermond is een Duits pop/rock bandje wat bestaat uit vier leden. Johannes, zijn broertje Thomas, Andreas en Stefanie.


    Stefanie Sloss is uiterst verrast als ze op een dag een mailtje ontvangt van het officiële Duitse forum van Silbermond. Als ze het mailtje beter leest heeft ze pas door dat het van haar, bijna naamgenootje, Stefanie Kloss is. Ze word uitgenodigd deel te nemen aan een wedstrijd met 14 andere meisjes in een huis ergens op een geheimen locatie. Het doel van de wedstrijd is dat de meisjes beoordeeld worden op hun persoonlijkheid en wie van de 15 meisjes de band dan het meest aanspreekt mag uiteindelijk mee op tour. De eerste twee weken zullen er 11 meisjes afvallen, waardoor er in de laatste week nog maar 4 meisjes over zullen gaan.

    De eerste twee weken gaan Stefanie makkelijk af. Zo nu en dan heeft ze er moeite mee als iemand de groep weer moet verlaten, maar daar weet ze over te relativeren omdat ze uiteindelijk niets liever wil dan winnen. Ze heeft nog niet echt contact gehad met de band zelf, want alles verliep tot nu toe via webcams, die de band toegang gaven de meisjes te kunnen volgen in het huis. Maar dan worden de plannen gewijzigd en word het Stefanie bijna te heet onder haar voeten. Als ze nou gewoon vanaf het begin eerlijk was geweest, of gewoon niet meegedaan had, dan was al deze moeilijkheid er niet van gekomen…


    In de loop van het verhaal zullen mails naar voren komen die tussen Stefanie en Stefanie verstuurd zijn, voordat de wedstrijd plaats vond.

    Ik hoop dat jullie willen lezen en een reactie achter willen laten?

    Irgendwas Bleibt.

    [ bericht aangepast op 22 nov 2009 - 16:54 ]


    Wie du mir, so ich dir.


    Wie du mir, so ich dir.

    Lezen jullie dwazen! :@

    [ bericht aangepast door een moderator op 1 dec 2009 - 15:39 ]


    -