• Wat als 2 doodgewone meisjes plotseling een, op het eerste gezicht, gestoord idee krijgen? Een idee, dat niet alleen hun leven gaat veranderen, maar ook dat van al hun vrienden en vijanden. Net als ook de vrienden en vijanden van hun vrienden, en de vijanden van de wereld. Een idee, dat ontstond door liefde. Liefde voor elkaar, liefde voor 2 jongens.
    2 december 2009, BRUSSEL - In Brussel is er vanochtend weer een papiertje gevonden, met 2 kattenpootjes op. B.C.(18) vond vanochtend, toen hij opstond, zijn hele appartement onder de rode verf, poppen en condooms. Dit is duidelijk het werk van de twee mysterieuze Catwomen, zoals ze zichzelf noemen. Een buurvrouw van de jongeheer verklaart, dat ze twee meisjes van rond de 18 jaar heeft gezien, even na middernacht. De meisjes hadden allebei een kleine, zwarte rugzak bij. Iedereen die enige uitleg kan verschaffen over de twee weldoeners/boosdoener, gelieve te bellen naar het nummer van de Brusselse politie.
    --> Dit is een soort van trailer van onze story. Zeg even wat jullie er van vinden, en maak hem desnoods ook (a) We zitten nu aan 4 delen. Klik (krul)


    << We rule the world!! >>

    Omg Janne, Wat verzin je toch allemaal x')
    Great, een beetje reclame (baby)
    Luv' you <3


    << We rule the world!! >>