• Kennen jullie Toverland? Ligt in Sevenum. Maar daar was het gister in Halloween Thema en de medewerkers lopen daar verkleed rond om andere bang te maken. Nou denken jullie 'Aaah, vet kinderachtig', maar, ik zweer, sommige van hun zijn vet eng. Zo had je een clown die een schep had. Daar hangt hij op enzo, schuift hij mee over de grond en die schep schuift hij dan zo vet snel naar je voeten toe. En hij is volgens mij wat lenig want hij gooit zijn benen zo over een hek heen om erover te springen. Hij rent je ook achterna en springt over allemaal obstakels heen. Ook toen wij in de wildwaterbaan zatten in het begin (we moeten wachten tot het bootje in het water kwam :'D) kwam hij er net aan ._. Toen sprong hij op onze boomstam! Dus ik zo omhoog kijken, recht in zijn ogen. Ik had echt van 'Mamaaaa' 8D En mijn vriendin keek snel de andere kant op en die andere 2 wist ik niet wat die deden :'D en zo iemand met een bijl in de rug en een motorzaag die gaat bij de Troy (Snelste houten achtbaan in Europa ofzo) met die motorzaag zo over ons hoofd heen .___. En een romein die staat daar echt vet stil als een standbeeld en als je voorbij loopt gaat hij met die speer zo heen en weer enzo D: En er was een nieuwe, een vet eng iemand op stelten, en die kon vet snel rennen en springen op die dingen .__. enneeh, toen wou ik met die clown op de foto. Maar je hebt heel kort de tijd om een foto te nemen, want hij laat andere kinderen dan weer schrikken die staan te kijken of die de foto nemen. En dus vroeg ik dat aan hem, en hij keek me zo aan en deed met zijn vinger het gebaar van 'kom'. Brrrr 8D Enneh, mijn vriendin die schrok vorig jaar keihard van die romein en nu wou ze hem terugpakken, dus liet ze hem schrikken maar toen ging hij achter haar aan rennen 8D

    EDIT: Ik&Clown & Ik, romein en vriendin .

    Ze zijn een beetje onduidelijk, hier een foto van iemand anders van de clown, motorzaag-kerel.

    [ bericht aangepast op 1 nov 2009 - 13:34 ]


    I live for the applause, you will die for it.

    Ik hou van Toverland:') Ik hoef de foto van jouw en de clown niet te zien, want ik ben bang voor clown's. Die van de Romein wil ik wel zien. Maar zo te horen heb je het wel leuk gehad:')


    Best way not to get your heart broken, is to pretend you don't have one.

    ZIEN(duivel)


    It's Shiny. It's Bling-Bling. It's... Cat Casino!

    Foto's bij EDIT.


    I live for the applause, you will die for it.

    Ik vond die Romein al eng. Gaat stiekem kijken bij de clown. Oef valt mee. De romein is enger! Die moterzaagvent lijkt op een concierge op school.


    Best way not to get your heart broken, is to pretend you don't have one.