• Wat is een van de mooiste herinneringen die je hebt ?

    Ik heb er een paar ;

    een is van toen ik een jaar of 8 was. bij mijn lievelings juf was pas Kanker geconstateerd. er was uitzaaiing en een kans op genezing was erg klein. Onze invalster vertelde ons dat ze niet meer op school zou komen maar op een middag... stond ze in de klas. Ik was zo blij haar te zien,het leek allemaal weer goed te komen. maar dat bleek dus niet zo te zijn. Mijn lerares is uiteindelijk overleden op 56 jarige leeftijd. maar ze is voor altijd in mijn hart

    een andere bijzondere herinnering is vaag.

    Ik ben klein,hoe oud weet ik niet. over dit droom ik vaak. Ik zit bij mijn opa op schoot en hij praat tegen me. Hij gooit me in de lucht en laat me lachen. Hij maakte me blij. Mijn opa is ongeveer 12 jaar geleden overleden aan de gevolgen van een longziekte.


    We can only learn to love by loving.

    ik heb veel leuke/mooi herinneringen aan mijn opa, die nu 6 jaar dood is. Zoals: op een avond had 'ie een tarzanonderbroek aan en was tarzan aan het spelen, gha.

    Herinneringen bij andere mensen weet ik momenteel niet meer.


    -

    Ik heb een mooie herrinering aan mijn eind musical in gr.8. Ik en nog een paar andere kinders uit mijn klas mochten zingen. Er waren meer dan 200 mensjes in het publiek. Ik zong Within Temptation - Memories. Toen alles afgelopen was werdt ik bijna door ál die mensen aangesproken met dat ik een mooie stem heb, en der echt wat mee moet doen. En tegen die andere twee werdt er helemaal niks gezegt. Ik was zó blij met al die aandacht! Mooie herrinering... :Y)


    Scream for mercy!

    Mijn tante ;[


    It's Shiny. It's Bling-Bling. It's... Cat Casino!