• Amren Kane
    Aint no time to stop and think

    Badass      —      22 Years Old      —      Addicted Party Animal      —      VIP      —      Vesper Rollins      —      Naked      —      16+



    Desiring

    things

    that will

    destroy me

    in the end

    teksttekstteksttekstteksttekstteksttekstteksttekstteksttekstt

          Zijn blik is niet op haar ogen gericht wanneer hij spreekt en de manier waarom die blauwe gletsjers juist ieder ander aspect van haar gezicht opnemen is zachtst gezegd verontrustend — zijn adem langs haar kaak prettig onderlijnd door de alcohol welke hij eerder heeft genuttigd. Ze slikt en wacht zijn antwoord af zonder zelf te trachten het bij het goede eind te hebben, is afgeleid door zijn nabijheid en de zinderende dreiging welke dat overbrengt.
          'Praten. Nerveuze mensen zijn dol op praten.'
          'Bullshit,' sneert ze zonder een seconde te missen, de grimas welke haar gezicht hierna overneemt indicatie genoeg dat ze zichzelf wel wat aan kan doen. Het fonkelen van Vesper zijn ogen is niets minder dan zelfvoldaan terwijl hij zich weer naar achteren laat zakken op de bank en ze weet dat ze hem exact heeft gegeven waarop hij uit was, volgt zijn bewegingen met een wrokkige uitdrukking. De groenogige is vastberaden niet als eerste weg te kijken in een poging haar voeting terug te vinden, maar faalt miserabel wanneer duidelijk wordt wat er lager gelegen gebeurd.
          Ze verliest, evenals dat ze het gevoel heeft dat ze op geheel andere manier zojuist heeft gewonnen, het rijzen van haar wenkbrauwen om haar goedkeuring te tonen niets wat ze probeert te verbloemen. Het ziet ernaar uit dat Vesper al het recht heeft zich te dragen zoals hij doet.
          Zijn schaamstreek is keurig getrimd, huid uiteraard ook hier getekend door inkt en zijn opwinding die vrijkomt uit de zwarte boxer in volledige paraatheid omhoog verend richting zijn buik. Amren voelt haar onderbuik wreed samentrekken — enkel het vooruitzicht al iets wat haar hart sneller laat kloppen.
          'Nu zullen we eens zien of die grove mond van jou ook nog iets anders kan dan praten,' hoort ze hem zeggen, waarop haar ogen de zijne weer trachten te zoeken om iets ongetwijfeld grofs terug te werpen. Haar blik stokt echter bij de riem in zijn handen en de huivering die haar overvalt is er een gedreven uit nerveuze anticipatie. 'Je hebt twee minuten, voor ik het zelf afmaak.'
          Hij gaat die riem gebruiken, hoe dan ook. Ze ziet het, voelt het, proeft het in de omslag binnen de atmosfeer en haar bil lijkt bijna waarschuwend weer te ontbranden in herinnering. Die toetakeling is echter bewerkstelligd met zijn hand en Amren weet uit ervaring dat een lederen strip het vermogen heeft tot bloedens aan toe in huid te bijten binnen één slag — mits degene die hem hanteert weet wat hij doet. Laat er geen twijfel over zijn of Vesper weet wat hij doet.
          De rebelse recht haar bovenlichaam genoeg om nog enigszins elegant voorover te kunnen buigen en met haar lippen op slechts een haarbreedte van de basis van zijn erectie slaat ze haar ogen bevallig naar hem op.
          'Hmm, we zullen eens zien indeed,' prevelt ze, haar adem bewust over de gevoelige huid van zijn schacht. De grijns welke ze hem werpt is tand-ontblotend, al is het slechts een flits, een waarschuwing waarover ze niet eens nadenkt.
          Ze geeft hem de tijd niet haar ervoor te straffen en maakt slechts gebruik van het puntje van haar tong om de prominente ader aan de onderzijde van zijn lid te volgen — zijn huid fluweelzacht en de voelbare siddering er een waarover zelfs hij geen controle heeft. De baan naar zijn eikel is een aanzienlijke en haar lippen krullen om tot iets wat verheugd te noemen valt, alvorens deze zich om de bovenzijde van zijn opwinding werken. Pas dan slaat ze haar ogen af naar het appetijtelijke beeld voor haar neus, waar de v naar zijn liezen en de spieren van zijn onderbuik scherp zijn afgetekend.
          Amren cirkelt haar tong tweemaal rond, alvorens haar wangen te hollen en hem verder tot zich te nemen, de zilte smaak die hem kenmerkt met een tevreden neurie ontvangend. Het geluid vibreert in haar keel en wordt pas afgesneden wanneer ze nog iets verder zakt en hem vervolgens weer bijna uit haar mond laat ontsnappen. Ze herhaalt het proces onderwijl hem met iedere strook naar beneden net die fractie dieper te nemen.
          De drang om haar handen bij te laten springen wordt groter naarmate ze minder grip houdt op haar rationaliteit, haar opwinding langzaam hetgeen wat haar in zijn macht begint te krijgen. Ze voelt het centerpunt van haar eigen genot samentrekken bij het idee hem ergens anders te ontvangen dan haar mond en is onderhand meer dan gereed voor hem, al twijfelt ze er niet aan of dat feit zou geen vereiste zijn voor Vesper.
          Amren verzaakt de aandacht die zijn eikel tot noch toe bij iedere strook heeft gekregen en zet een straffender tempo in, voelt de spanning op haar kaak toenemen nu ze hem bijna in zijn geheel tot zich neemt bij iedere neerwaartse beweging. Ze ontkent niet gek te zijn op grof geschapen mannen, maar vraagt zich af of ze ooit zodanig moeite heeft gehad haar keel rustig te houden, het overtollige slijm steeds verder opbouwend en haar ademhaling langzaamaan verzwarend door haar neus.
          Ze heeft geen besef meer van tijd, heeft geen idee hoeveel er al is verstreken van zijn twee minuten en is misschien wel te nieuwsgierig naar wat hij van plan is met de zwarte riem om beter haar best te doen. Die gedachte is hetgeen haar zijn eerdere order tegen de wind laat slaan, haar linkerhand ter ondersteuning tegen zijn lies plaatsend terwijl rechts zich om zijn testikels vouwt en kneed. De gemillimeterde ademt scherp in door haar neus en neemt Vez' mannelijkheid zo ver tot zich als haar op eigen beweging lukt, vochtige ogen naar hem opslaand zo goed en kwaad als gaat.

    [ bericht aangepast op 21 sep 2020 - 0:46 ]


    Marrow deep, soul deep, essence deep