• Hallooo,

    Ik ben een echte fondant taarten fanaat, hoewel ik nog steeds een amateur ben en het niet heel vaak doe (en als ik het doe neem ik er ook ruim de tijd voor) vind ik het wel ontzettend leuk. Laats zag ik dus een taart met botercrème zoals deze maar dan met andere kleuren:



    Het word mijn eerste keer dat ik echt spuitwerk ga doen (naast het spuitwerk op cupcakes, maar die kwamen met kant en klare botercrème waarbij je alleen nog iets hoefde toe te voegen). met botercrème en ik vroeg me af of iemand anders hier een goed recept ervoor heeft. Ik heb al verschillende recepten op internet gezien, maar ik heb geen idee welke ik het beste kan gebruiken. Het moet lekker zijn, maar de botercrème moet ook niet te zacht zijn want de rozen moeten natuurlijk wel blijven zitten. Soooo, any suggestions?


    You were born original, don't die as a copy.

    Zou het helaas niet weten :C


    Everything should have a balance, There is no light without darkness.

    Amaimon schreef:
    Zou het helaas niet weten :C


    Jammer, misschien dat ik morgen meer reacties krijg, het is nu tenslotte al laat.(: Ik kan natuurlijk wel gewoon wat proberen, maar ik wil niet volledig falen.=')


    You were born original, don't die as a copy.

    Ja denk het ook wel aangezien de tijd : P Hehe snap ik dat is ook balen maar proberen kan altijd en je doet altijd ervaring op ^^


    Everything should have a balance, There is no light without darkness.

    Pfoe, het zou me niets verbazen als er in een boek dat hier thuis ligt nog wel een recept staat en anders kan ik mn moeder altijd nog vragen. Dus ik zal morgen voor je kijken (als ik het niet vergeet :3)


    "A good book is always good, no matter how many times you've read it."

    AwkwardTurtle schreef:
    Pfoe, het zou me niets verbazen als er in een boek dat hier thuis ligt nog wel een recept staat en anders kan ik mn moeder altijd nog vragen. Dus ik zal morgen voor je kijken (als ik het niet vergeet :3)


    Ik stuur je wel een berichtje, mocht je het vergeten.='D


    You were born original, don't die as a copy.

    Amaimon schreef:
    Ja denk het ook wel aangezien de tijd : P Hehe snap ik dat is ook balen maar proberen kan altijd en je doet altijd ervaring op ^^


    Nou ik wou hem maken voor mij 'geslaagd' feestje, dus ik wil liever toch iets op tafel kunnen zetten.='D


    You were born original, don't die as a copy.

    SPECS schreef:
    (...)

    Ik stuur je wel een berichtje, mocht je het vergeten.='D


    Doe dat ja :p Ik kan me namelijk wel wat herinneren dat we het vorig jaar nog hebben gemaakt, maar ben bang dat ik het wel weer verwar met banketbakkersroom x)


    "A good book is always good, no matter how many times you've read it."

    SPECS schreef:
    (...)

    Nou ik wou hem maken voor mij 'geslaagd' feestje, dus ik wil liever toch iets op tafel kunnen zetten.='D


    Ooh zo jaaaa dan is het wel beter als je 100% slaging kans hebt voordat je 10 min voor het feest begint nog snel naar de bakker moet XD


    Everything should have a balance, There is no light without darkness.

    Amaimon schreef:
    (...)

    Ooh zo jaaaa dan is het wel beter als je 100% slaging kans hebt voordat je 10 min voor het feest begint nog snel naar de bakker moet XD


    Precies ja haha, gelukkig heb ik wel gasten en vrienden die niet heel rude zijn ofzo, maar ja....dan nog.='D


    You were born original, don't die as a copy.

    SPECS schreef:
    (...)

    Precies ja haha, gelukkig heb ik wel gasten en vrienden die niet heel rude zijn ofzo, maar ja....dan nog.='D


    Haha ja precies ^^


    Everything should have a balance, There is no light without darkness.

    Ik heb het een keer zelf gemaakt geloof ik, toen hadden mijn vriendin en ik gewoon een recept van internet geplukt. :')
    Al hadden we geloof ik gewoon heel veel boter, vanille suiker en dan zo iets waarmee je een kleurtje kan krijgen. Ik weet het alleen niet meer zeker.


    stay safe because I like being alive at the same time as you

    250 g boter, 250 g poedersuiker (da's een hele bus, maar in Duitsland kun je ze ook in pakjes kopen, is makkelijker, weet niet of dat in NL ook zo is want hier heb ik ze nog nooit in pakjes gezien) en 2 eetlepels heet water.

    Zo maak ik het altijd en ik vind 'm perfect zo :')'


    NOOIT KANT EN KLARE BOTERCRÈME KOPEN, zeker niet die van dokter Utker waar je alleen nog maar water bij hoeft te voegen, want die smaken zo chemisch dat het niet lekker is.


    so if you care to find me, look to the western sky, as someone told me lately: everyone deserves a chance to fly