• “…Als je HP 0 bereikt, dan word je account gedelete van de server, permanent. En tergelijkertijd worden je hersenen vernietigd.” Vol horror luister je naar wat de figuur te zeggen heeft. ”Er is maar 1 manier voor een speler om te ontsnappen. Je moet het spel uitspelen.”

    Ondertussen is dit al 6 maanden geleden. Nog altijd zit je gevangen in een virtueel spel en probeer je samen met de andere spelers om het spel uit te spelen en te ontsnappen. Van de 10.000 gestartte spelers zijn er al om en bij de 3.000 dood, voorgoed, en de 23de vloer van het spel is pas bereikt.
    Op dit tempo kan jet nog tijden duren voor vloer #100 is bereikt en de spelers vrij zijn. Het enige wat de spelers rest is vechten en proberen er het beste van te maken ,in de hoop dat ze ooit terug kunnen keren naar de echte wereld.


    Uitleg

    Je zit gevangen in een virtueel online spel. Elke poging om uit te loggen is je ontnomen en ook als mensen in de gewone wereld de hardware die je gebruikt hebt om je bewustzijn als het ware up te loaden afsluiten, sterf je. Je enige hoop is om samen met de anderen het spel uit te spelen. Er zijn echter een paar zaken speciaal aan deze spelwereld.
    Zo is er GEEN MAGIE. Vuurballen gooien, hulp oproepen, andere spelers genezen… Het is allemaal onmogelijk.
    Het enige wat je hebt is je WAPEN. Dit kan een zwaard zijn, maar net zo goed een lans, knuppel, … (1-handig of 2-handig, met of zonder schild. Max 1 wapen, geen 2) Het maakt niet uit wat, maar het zijn enkel wapens voor hand-tot-hand gevecchten. Dus ook GEEN bogen, werpmessen, ...etc. Wat wel kan is het dragen van een schild voor de mensen die dat kiezen.
    Daarnaast kun je ook beschikken over een arsenaal aan SKILLS. Dit kunnen skills zijn voor je wapen, zoals speciale aanvallen, opmerkelijke combo’s, tricks om te overleven, kookkunsten, detectieskills, enzovoort.
    Terwijl sommige mensen er alles aan doen om het spel te overwinnen en vechten aan de frontlinies, de Leading Group, zijn er ook andere die zich specialiseren in andere zaken. Zo zijn er smeden die de vechters van wapens of wapenuitrustingen voorzien. Maar ook alchemisten die genezende drankjes maken. Vissers die voor eten zorgen,… Sommigen open een winkel met hun spulen. Iedereen heeft zijn of haar eigen taak.
    Ook is het mogelijk voor spelers om een Gilde te vormen en met andere mensen samen te vechten. Dit is niet verplicht natuurlijk, al geeft het je wel de zekerheid dat er anderen zijn die je zullen helpen als je in de problemen zit. Daarnaast zijn er ook nog de Parties. Gewoonlijk kleinere groepjes, binnen dezelfde guild, of met leden van een andere, vrij te kiezen die samen op avontuur gaan en samen werken. Guilds en Parties zijn er gewoonlijk om mensen vooruit te helpen, maar er zijn er ook altijd met minder goede bedoelingen, wees dus voorzichtig.
    Spelers onderling kunnen ook trouwen of een huis kopen en dat inrichting. Wat mogelijk is in de echte wereld is ook mogelijk hier op dat vlak. Al is alles wel virtueel natuurlijk.
    Om verder te komen in het spel moet er op elk level een Boss verslaan worden. Dit doe je best niet alleen, omdat ze veel sterker zijn dan andere monsters of tegenstanders die je tegen komt. Waar de Boss zit op een level is niet vooraf geweten, maar dient gevonden te worden door de spelers. Daarna is een goed gecoördineerde aanval met een flink aantal spelers de beste manier om hem te verslaan.
    Ongewoon voor een virtueel spel is dat je er in het spel net zo uit ziet als je in de echte wereld bent, afgezien van de kleding dan toch. Er zijn dus geen elfen, dwergen, etc aanwezig.
    Ook is het handig om te weten dat elk level van het spel er anders uit ziet. Zo kan het ene je in een sneeuwwereld plaatsen, terwijl het volgende een gigantische woestijn kan zijn. De dorpen erin zijn natuurlijk aangepast aan het thema van het level. Op level 1 is een groot dorp te vinden voor beginners.
    Ook zijn er geen andere vervoersmiddelen dan je voeten. Je moet dus overal naartoe lopen. Dat is met uitzondering als je gebruikt maakt van de portaalpoorten. Die stellen je in staat om terug te keren naar een eerder bezochte stad.


    RPG-regels

    - Als je sterft in het spel, dan sterf je ook in de gewone wereld!!!
    - Player Killing is niet verboden, maar wil je echt een moord op je geweten hebben? (PK-ers worden aangeduid met een rode markering)
    - RL wordt buiten het spel gehouden
    - Je gebruikt de naam van je Avatar om te spelen, niet die in de gewone wereld
    - Je voelt geen pijn in deze wereld
    - Enkel close combat wapens, geen afstandswapens of magie
    - Sommige spelers beschikken over een unieke skill (US), die is aan de speler gebonden en kan niet worden doorgegeven (beschikbaar op aanvraag)
    - Je hebt een vriendenlijst en kan andere spelers op die manier makkelijk een berichtje sturen als je wilt


    Algemene Regels

    - Posts moeten minstens 200 woorden lang zijn
    - Enkel meedoen als je er ook tijd in wil steken
    - Jonges en meisjes gelijk houden aub
    - 16+ toegestaan in PB, niet iedereen wil dat immers lezen
    - Gelieve naamsveranderingen door te geven, zodat ik niet nodeloos loop te zoeken
    - Geen OOC in het speeltopic, ik ben altijd bereid een praattopic te openen
    - Ruzies enkel tussen personages, niet tussen spelers
    - Ik ben de enige die nieuwe topics opent (rol/speel/praat)!!!

    Stel gerust vragen als je iets niet weet, ik en niet te beroerd om verdere uitleg te geven als je het nodig hebt.


    Invullijstje

    Avatar Naam:
    Echte Naam:
    Geslacht:
    Leeftijd:
    Status/Beroep:
    Wapen:
    Skills:
    Uiterlijk:
    Karakter:
    Relaties:
    Andere:


    Spelers

    Vrouwen
    - Kalia / Diana Rose Campbell -- US: Dual Wielding DarkAng3l 1.1
    - Gereserveerd Frances
    - Ninuturu / Arlinde Grubnedeis -- Ninuturu 1.1

    Mannen
    - Baelfire / Daniël Bailey Mtichell DarkAng3l
    - Gereserveerd Orochi

    [ bericht aangepast op 29 dec 2014 - 19:50 ]


    "Nothing is True. Everything is Permitted"

    Mannelijke personage voor mij.


    Vampire + Servant = Servamp

    gereserveerd


    "Nothing is True. Everything is Permitted"

    Sword art online~

    Ik wil graag mee doen :)


    "Find peace in who and what you are." — Saphira

    Mag ik een vrouw reserveren? c:


    Dear Molly. Watching over Fred like you have been watching over Harry all these years. Love, Lily.

    Ninuturu
    doeme; betrapt XD
    maar ja, ind vanwege SAO :p


    Frances
    zal ik voor je reserveren


    "Nothing is True. Everything is Permitted"

    Avatar Naam: Ninuturu
    Echte Naam: Arlinde Grubnedeis
    Geslacht: Vrouwelijk
    Leeftijd: 18
    Status/Beroep: Dierverzorgen in real / 'Tamer' in spel, maar ze is ook een goede zwaard vechter
    Wapen:


    Skills: Fire blade, Might of the tiger,
    Uiterlijk: blond haar en blauwe ogen, haar avatar ziet er bijna uit zoals ze er in het echt ook uit ziet. Behalve de kleding, die per dag kan verschillen.


    Karakter: Vriendelijk tegen andere die ze kent, verlegen en terug houdend tegen mensen die ze niet kent. Ze vertrouwt mensen te makkelijk. Ze zal vechten tegen deze die haar kwaad willen doen, of deze die haar vrienden willen kwaad doen.
    Relaties: Nog geen in het spel
    Andere:


    "Find peace in who and what you are." — Saphira


    Avatar Naam: Kalia
    Echte Naam: Diana Rose Campbell
    Geslacht: Vrouw
    Leeftijd: 25
    Status/Beroep: Leading Group Member
    Wapen: 1-handig zwaard, 2 als ze haar US gebruikt Een of 2 uit de volgende collectie: http://fc09.deviantart.net/fs36/f/2008/263/a/5/Anima__Knight_swords_set_1_by_Wen_M.jpg
    Skills: Swordmaster (single handed), Detection & Tracking, Martial Arts, Battle Healing, Dual Sword (Unieke Skill)

    Uiterlijk: Kalia is een opvallende verschijning, zelf in het spel. Ze is slank gebouwd en ondanks dat ze niet bepaald van de kleinste is, heeft ze toch zeer verfijnde gelaatstrekken. Als je haar zou zien zou je denken dat ze van porselein gemaakt is. Haar huidskleur is redelijk bleek, waardoor haar lange zwarte wimpers enkel maar meer opvallen en een paar haast onnatuurlijk hemelsblauwe ogen in de verf zetten. Haar lange zwarte haar hangt makkelijk tot aan haar middel.
    In tegenstelling tot vele andere van de Leading Group moet ze niets hebben van zware wapenuitrustingen en andere belemmerende zaken. Ze verkiest een minimum aan bescherming en altijd in haar kenmerkende zwarte en rode kleuren. Ze draagt geen sieraden of andere versieringen enkel haar hoofdwapen op haar linkerheup.

    Karakter: Je kan niet anders dan je afvragen hoe het mogelijk is dat Kalia zo’n sterke speler is, als je haar voor het eerst ontmoet. Ze ziet er verre van sterk uit en je zou haar eerder verwachten in een bloemenwinkel of als kinderjuf dan midden op het slagveld. Echter, Kalia heeft een enorm sterke persoonlijkheid en dat uit zich in het spel in het feit dat ze een van de topspelers is.
    Als Kalia iets besloten heeft, dan gaat ze er ook ten volle voor gaan, in dit geval is ze meer dan vastbesloten om te helpen het spel zo snel mogelijk uit te spelen, zodat iedereen terug naar huis kan gaan. Ze is echter een speler die het best alleen vecht, maar dat wil zeker niet zeggen dat ze te beroerd is om te helpen de bosses te verslaan met een hoop andere spelers.
    Ze is misschien meestal een eenzaat, maar ze is wel iemand waar je op kan vertrouwen. Als ze haar hulp aanbied, dan heb je geen enkele reden om te denken dat ze je niet zal helpen of het maar half zou doen, nee dan gaat ze er ook wel echt voor. Ook al kan ze soms wat afstandelijk, onpersoonlijk of koel overkomen naar anderen toe. Ze kan ook vreselijk brutaal zijn als het haar uitkomt.
    Haar gedrag naar anderen staat echter in schril contrast met wat ze voelt als ze alleen is. Het is op die momenten dat ze eigenlijk wenst dat het spel nooit ophoud en ze nooit meer terug hoeft te gaan naar de echte wereld. Ze heeft er zo haar redenen voor. Ze voelt zich in het spel meer thuis dan erbuiten en heeft er veel meer een gevoel dat ze leeft dan ze voorheen ooit gehad heeft. Wel probeert ze uit elke dag het beste te halen en beseft ze maar al te goed dat anderen wel terug willen naar hun familie. Dat gaat ze ook niet in de weg staan om er zelf beter van te worden.
    Ondanks dat ze opgesloten zit in een virtuele wereld, heeft Kalia een liefde voor de natuur. Ze durft er wel eens op haar eentje op uit trekken, puur en alleen om te genieten van de landschappen en zich te vergapen aan het uitzicht dat sommige levels bieden.

    Relaties:

    Andere: Ondanks dat ze een vrouw is, is Kalia een van de topspelers in het spel. Ze weet prima waar haar sterke en zwakke punten liggen en wat ze wel en niet kan. Door haar keuze van wapens en uitrusting is ze een speler die is gaan vertrouwen op haar snelheid en behendigheid voor ze op pure kracht vertrouwd.
    Kalia was een van de weinige gelukkige die deel heeft kunnen nemen aan de beta-test van het spel. Ze kent de wereld en kent ook een aantal tips en tricks die heel goed van pas kunnen komen. Dit is een feit dat ze voor zichzelf houd, zeker omdat er vanuit sommige andere spelers al heel wat commentaar is geweest over het feit dat beta-testers informatie voor zichzelf zouden houden.


    "Nothing is True. Everything is Permitted"