• Gods and Soldiers



    Grace Michaels is een 'secret agent' bij S.H.I.E.L.D. Ze is getraind in gevechtssporten en weet mensen van buiten af goed in te schatten.
    Ze maakt geen deel uit van The Avengers, ze is meer bezig met haar eigen missies. Wel kent ze Clint Barton a.k.a Hawkeye uit haar jeugd toen ze voor het eerst werd opgemerkt door Nick Fury.
    Sinds ze de man uit de tijd of terwijl Steve Rogers/Captain America in het team hebben zijn ze nog voorzichtig met de nieuwe wereld die voor Steve open staat dus besloot Nick Fury om Grace tijdelijk bij Steve in te trekken en hem dingen te leren uit de de tijd waar ze nu in leven.
    Steve wist voor het eerst over Peggy te praten tegen Grace, de vrouw van wie hij hield voordat hij het vliegschip in het dikke koude IJs liet crashen na het verslaan van Red Skull. Grace en Steve krijgen al meteen een sterke band en stiekem krijgt Grace meer dan vriendschappelijke gevoelens voor Steve.
    Tony Stark/Iron Man krijgt al snel door dat Grace voor de soldaat is gevallen en verklapt het perongeluk in Steve's bijzijn.
    Grace weet niet hoe snel ze het Avengers gebouw moet ontvluchten en al snel ontmoet ze god of mischief Loki.
    En dat is het begin van Grace's verhaal, vastgeketend tussen een soldaat en een god.

    Loki x OC x Captain America


    “She was another broken doll dreaming of a boy with glue.” - Atticus