• “Op een vroege lentedag heeft Aragh zonder enige aanleiding de oorlog verklaart aan The Harmony’s. Saija wilde het eerst niet geloven en zag er het gevaar niet van in. Ze deed er kalm over en besloot er niets over tegen haar stam te zeggen. Tot op een dag; De Sorrowers deden een sluipaanval op de stam van Saija en hebben vele uilen om het leven gebracht. Ook bleven de Sorrowers niet ongeschonden, van het zijn er ook vele gesneuveld.
    Tot op de dag van vandaag is er spanning tussen te stammen. Niet iedereen wil deze oorlog, er zijn een paar strijders; The warriors of freedom. Zij willen vrede tussen de stammen.”


    Van beiden stammen zijn er vier dappere uilen geweest die met elkaar in contact komen. Iedere avond proberen ze weg te komen uit het deel van hun stam om de andere te ontmoeten. Ze maken plannen om hun stamleiders bij elkaar te krijgen om vrede te sluiten. Zal dit goed gaan? Kunnen deze acht uilen de vrede tussen hun stammen herstellen?

    - The Sorrowers, bestaande uit; Kerkuilen, velduilen, dwergooruilen en oehoe’s.

    Wiens leven alleen maar bestaan uit werken, werken en nog eens werken. The Sorrowers leven in haat. Ze worden gediend door de gevreesde Aragh, deze oehoe is de meest onvriendelijke uil die je je maar kan bedenken. Wanneer je niet doet wat je gevraagd word zal je gestraft worden, en misschien word je wel tot de dood veroordeeld en zal je een dodelijk gevecht moeten houden met de leider hemzelf.


    - The Harmony's, bestaande uit; Sneeuwuilen, steenuilen, ruigpootuilen en laplanduilen.
    De Harmony's leven in pure harmonie met de natuur, ze hebben niets te vrezen. Saija, een sneeuwuil en de leidster van de stam wil graag het beste voor haar stam. Ze vind dat iedereen gelijk is, en als je iets fout doet zal ze je niet zo snel straffen.



    ||Rollen die open zijn||
    The Sorrowers;
    - Aragh|
    The warriors of freedom;
    - Kerkuil| |Albion
    - Velduil| |
    - Dwergooruil| |
    - Oehoe| | [mag kind zijn van de leider]
    Wachters
    De wachters proberen er alles aan te doen om de uitbraak van de strijders te belemmeren.

    -
    -
    -

    The Harmony’s
    - Saija
    The warriors of freedom
    - Steenuil| |
    - Ruigpootuil| |
    - Laplanduil
    - Sneeuwuil| | [mag kind zijn van de leider]
    Wachters
    De wachters proberen er alles aan te doen om de uitbraak van de strijders te belemmeren.

    -
    -
    -


    Meedoen? Vul dit dan even in;
    Stam;
    Soort;
    Naam;
    Leeftijd; [vanaf 3 jaar]
    Uiterlijk;
    Innerlijk;
    Extra’s


    Regels;

    -Minimaal 8 regels typen, ik kijk na. Na drie waarschuwing word je verwijderd uit de rpg.
    -Wees er zeker van dat je mee doet. Ik wil géén eendagsvliegen.
    -Maximaal 2 personages per Q’er.
    -Vermoorden van andere personages is niet toegestaan zonder toestemming van diegene zelf.
    -Bestuur alleen je eigen personage.
    -Lees andere teksten goed door.
    -OOC met haakjes. [] - - || ( )
    -Wacht minimaal 2 á 3 posts tot jij weer reageert.
    -Als je 6 dagen niet gereageerd hebt krijg je een gb’tje van Albion. Als je daar binnen 24 uur niet op reageert zul je uit de rpg gezet worden om ruimte te maken voor andere.
    -Afwezigheid aangeven, als dit niet gebeurt kunnen er misverstanden plaatsvinden en kan het zo zijn dat je uit de rpg gezet word. Dit is dan geheel eigen schuld.
    -En natuurlijk plezier hebben, dat is de grootste regel!


    [ topic verplaatst door een moderator ]

    [ bericht aangepast op 4 mei 2013 - 19:43 ]


    Egal was kommt, es wird gut, sowieso. Immer geht 'ne neue Tür auf, irgendwo.

    Stam;
    The Sorrowers
    Soort;
    Kerkuil
    Naam;
    Wyon
    Leeftijd;
    Vijf en een half jaar oud.
    Uiterlijk;


    Innerlijk;
    Wyon is niet een van de slimste uilen. Hij heeft altijd zijn praatjes wel klaarliggen, maar die kloppen meestal van geen kanten. Met geheimen kun je beter niet naar Wyon komen, hij kan die niet bewaren. Wyon heeft wel een vriendelijke kant, maar door al het slechte dat hem zijn leven is aangeleerd heeft hij die nooit kunnen ontdekken. Toch behoord hij tot The warriors of freedom, omdat hij de oorlog zat is. Hij wil dat het stopt, omdat om hem heen uilen verdwijnen die hem dierbaar zijn. Hierdoor heeft hij vel ingehouden woede. Het is hem al vaak genoeg aangeboden om in het leger te gaan, maar dit sloeg Wyon telkens af, hij is niet iemand die andere vermoord uit woede. Wyon helpt wel snel andere, dit zul je niet verwachten maar toch gebeurt het. Hij kan het niet aanzien om nog meer uilen te zien sterven voor zijn ogen. Wyon heeft nog wel eens de gewoonte om problemen op te zoeken, hiervoor zou hij behoed moeten worden door de andere. Dit kan namelijk wel eens slecht uitpakken.
    Extra’s;



    Word nog uitgewerkt!

    [ bericht aangepast op 4 mei 2013 - 21:02 ]


    Egal was kommt, es wird gut, sowieso. Immer geht 'ne neue Tür auf, irgendwo.

    Stam; The Sorrowers
    Soort; Oehoe
    Naam; Lynn
    Leeftijd; 6
    Uiterlijk; foto komt later, Lynn is een erg grote uil met haar 70 cm lengte en haar 190 centimeter lange span weide, haar klauwen zijn 4 cm en daar maakt ze ook gebruik van. Ze is groter dan haar vader en daarom ook enger, hoewel ze veel vriendelijker is. Ondanks haar grootte is ze een geweldige jager, ook is ze een goede vechter, hoewel ze dat liever niet doet.
    Innerlijk; Lynn is een erg lieve, betrouwbare en zorgzame uil, wat raar is als je naar haar vader kijkt. Ze komt graag voor zichzelf op en ook voor de uilen die veel kleiner zijn dan haar. Ze zou graag eens rond lopen als een normale uil en niet als de bloeddorstige dochter van de leider, haar vader praat graag over haar als een uil die die een moordmachine is, ze kan zogezegd een vossennek breken met 1 klauw. Hoewel ze wel eens op vossen jonge jaagt heeft ze nog nooit achter een volwassen exemplaar aan gezeten. Lynn kent haar eigenkracht niet een heeft wel eens woede uitbarsten.
    Extra's; Lynn is de dochter van de leider, ze is haar hele leven eigenlijk voortgetrokken, ze werd opgevoed als een prinsesje en hoefde bijna niks te doen. Lynn vond het verschrikkelijk ze wou doen wat de andere doen, spelen met de andere jongen, werken als de andere uilen. Maar dit mocht niet van haar vader, en toen kwam de oorlog, en weer mocht ze niet helpen of mee vechten. Lynn is het zat en wilt er wat tegen doen, het maakt haar niet eens uit of ze daarvoor haar vader van zijn plek moet stoten om zelf leidster te worden.


    "Find peace in who and what you are." — Saphira