• Hoi hoi ik zoek weer een story voor mijn verhaal.
    Het speelt zich af op Klammfels een toverschool in Bulgarije.

    Rollen:
    5 meisjes
    4 jongens
    1 meisje die verliefd word op viktor kruml
    Professors. (Lessen zijn gwn te zelfde als Zweinstein;p)
    Een leider die Klammfels wilt innemen en de schoolhoofd dood wilt.
    Zijn volgelingen.

    Lijstje:
    Rol:
    Naam+Achternanam
    Leeftijd:
    Geslacht:
    Karakter:
    Uiterlijk+foto
    Favoriete vak:
    Extra

    Wat een leuk idee!

    Rol: Een vrouwelijke volgeling van de ''leider'' die de Klammfels wil overnemen.
    Naam+Achternanam: Anastasia Tolstoy (verre verwant van de beroemde schrijver, laat zich ook graag Anna noemen naar zijn beroemde werk)
    Leeftijd: 23
    Geslacht: Vrouw
    Karakter: Berekenend, ze doet alles voor eigen gewin. Ze is stil, maar laat iedereen wel weten wie ze is, en zorgt dat mensen naar haar luisteren wanneer het moet, hetzij goedschiks, hetzij kwaadschiks. Er is maar een manier om haar aan het wankelen te brengen, en dat is door middel van een knappe man, al zal ze dit zo goed als ze kan tegenwerken en altijd ontkennen.
    Uiterlijk+foto:


    Favoriete vak: Toen ze zelf nog op school zat had ze grote intresse voor Transfiguratie, ze was hier dan ook heel erg goed is en is daarmee een grote aanwinst onder de volgelingen.
    Extra: -


    ''When I get to the bottom I go back to the top of the slide'' - Helter Skelter, The Beatles.

    Rol: 1 meisje die verliefd word op viktor kruml
    Naam+Achternaam: Evelyn
    Leeftijd: 17
    Geslacht: vrouwelijk
    Karakter: Evelyn is een stil maar sterk meisje. Ze heeft een lieve persoonlijkheid. Ze wordt vaak gezin als een stil meisje door onbekende personen, maar dat is ze eigenlijk niet. Ze kan ook heel eigenwijs zijn en haar eigen zin doordrijven. Ook kan ze nogal naief overkomen en dat brengt haar wel eens in de problemen
    Uiterlijk+foto:


    Favoriete vak: Dreuzelkunde
    Extra Ze houdt ervan om naar muziek te luisteren


    Can I ask? Your true face...What kind of face is it? I wonder...The face under the mask...Is that your true face?

    Super awsome idee !

    Rol: Meisje
    Naam+Achternaam : Anastacia Chervenkov
    Bijnaam: Iedereen noemt haar 'Ana'
    Leeftijd: 16
    Geslacht: Vrouw
    Karakter: Ana is een Rebel in hart en ziel. Ze doet nooit wat haar gezegt word en haalt altijd stomme en domme stunts uit. Ze is een nietsnut met een extreem wilde kant. School intereseert haar niks , ze maakt nooit huiswerk , leert nooit en slaapt meestal in de les. Ze spijbelt ook graag om buiten gewoon niks te gaan doen. Ze is gewoon 'Extreem' in alles wat ze doet. Weinig dingen intereseren haar maar... heel weinig dingen! En zodra er een ruzie of gevecht is , zit ze er altijd bovenop. En kijkt toe vanuit de eerste rang , meestal juicht ze toe! Iedereen kent haar wel , bijna iedereen mag haar, sommige juist helemaal niet. Maar het intereseert haar heel weinig. Ze houdt zich niet bezig met gemene mensen en mensen die haar niet mogen , ze vindt het alleen maar grappig als mensen over haar praten. Ook is ze heel erg geintereseerd in 'Dreuzel TV programma's '. Vooral Jackass, The dudesons, nitro circus etc. Ze vindt die domme stunts geweldig en probeert er zo veel mogelijk na te doen. Ook is ze fan van extreme sporten en inplaats van 'Zwerkbal' doet ze snowboarden en surfen. En skateboard ze door school om optijd proberen te komen in haar les , maar meestal flikkert ze en is ze nog telaat... Zoals ik al eerder zei , ze is een rebel in hart en ziel en doet precies het tegenovergeselde van wat iedereen haar zegt.
    Uiterlijk+foto:



    Ana heeft lang golvend haar , haar haarkleur is een mix van licht blond en donker blond. Ze heeft echt donker blauwe ogen en kleine dikke zwarte wimpers. Ze heeft een vrij lang en dun lichaam met een tintje. Ze draagt altijd vrij stoere kleding en sierraden en ziet er meestal ook uit alsof ze net uit een rockconcert komt , of van een skatebaan. In de winter draagt ze altijd hele grote bontjassen. Ze heeft ook verschillende littekens op haar lichaam omdat ze zo'n idioot is met wilde stunts. De meest zichtbare is een lang litteken aan de rechterkant van haar nek.

    Favoriete vak: Toverdranken -Ookal haalt ze er extreem slechte punten, ze vindt het gewoon leuk om dingen op te blazen.-
    Extra : Als mensen haar straf willen geven , of zeuren om haar zorgeloosheid dan antwoord ze altijd met ' Het leven is een explosie , leef je leven in het heden niet de toekomst. Je weet nooit wanneer je leven ophoudt. Geniet and en-fucking-joy your life'. Ze vindt ook heel snel een jongen leuk , maar heeft ook net zosnel genoeg van hem!


    Smart has the plans , stupid has the stories.

    Rol: Jongen
    Naam+Achternaam Tyler Kay Grey
    Leeftijd: 17
    Geslacht: Man
    Karakter: Tyler lijkt op het eerste gezicht een flirt omdat hij er zo goed uitziet. Dit is echter niet het geval want hij valt af op dat soort mensen. Hij heeft een hekel aan mensen die wannabe zijn of gewoon asociaal. Hij heeft een goed gevoel voor humor, kan soms onverschillig en lomp met dingen omgaan en weet dingen altijd tactisch te zeggen. Aan zijn achternaam te zien zou je zeggen dat hij geen rus is, want dat is hij ook niet. Hij woonde eerst in Amerika en is vervolgens verhuist naar Rusland. Verder is hij best rebelistisch. Voor niets of niemand zal hij veranderen.
    Uiterlijk+foto


    Tyler heeft donkerblond haar en blauwe ogen die vele mensen doen smelten. Hij draagt het liefst simpele t-shirts en spijkerbroeken gecombineerd met sneakers. Hij heeft oorbellen, twee zwarte ringetjes in elk oor een.
    Favoriete vak: Toverdranken
    Extra: Hij heeft ooit per ongeluk een toverdrank gemaakt dat zijn tante opblies tot het formaat van een luchtballon. Gelukkig was ze te genezen in een magisch ziekenhuis. Het is net uit met zijn vriendin, maar hij is niet van plan om voorlopig een nieuwe vriendin te nemen. Hierdoor kan hij nogal hard to get overkomen.

    [ bericht aangepast op 11 aug 2012 - 9:41 ]


    26 - 02 - '16

    Ik vul ff een meisje in =)


    where would I be, if you didn't believe?

    Lijstje:
    Rol: Meisje
    Naam+Achternaam: Luna Nova Higgins.
    Leeftijd: 17 jaartjes oud.
    Geslacht: Vrouwelijk.
    Karakter: Luna is rustig, en kan zich bij de meest zenuwslopende situatie kalm weten te houden. Ook is ze heel vrolijk en positief ingesteld. In de meeste situatie ziet ze wel iets positiefs en ze probeert altijd vrolijk te blijven en over te komen. Mensen in haar omgeving zullen haar niet snel verdrietig/boos zien.
    Als Luna zich niet op haar gemak voelt, bij bijvoorbeeld mensen die ze niet kent, is ze stil en kunnen mensen niet echt hoogte van haar krijgen. Hierdoor kan ze op sommige mensen ook arrogant of ongeïnteresseerd overkomen. Ook kan ze moeilijk beslissingen nemen en zal dus vaak eerst iemand om zijn of haar mening vragen voordat ze iets doet, iets wat ze zelf ook irritant vind, maar ze is bang dat ze het verkeerde doet of kiest.
    Uiterlijk+foto:


    Luna is een aantrekkelijk meisje. Ze heeft een redelijk egale huid, met hier en daar wat moedervlekjes, wat littekens en ze verbrandt enorm snel in de zon. Ze heeft een heel slank postuur. Haar benen nemen een groot bezit in haar lengte, waardoor ze ongeveer 1.78 is. Ze vindt het te lang en heeft er een godsgruwelijke hekel aan, maar ja, niemand is werkelijk perfect. Zeer vrouwelijke rondingen heeft ze ook niet echt, maar dat interesseert haar niet erg veel. Ze heeft bruine stijle haren met ietwat slag erin, soms, uit pure verveling krult ze deze wel eens, maar vaak komt dit niet voor. Van origine zijn Luna haar haren donkerblond, maar heeft dit geverfd, in de hoop dat haar blanke huid er hiermee beter uit zou komen. Ze heeft zeer mooie opvallende bruine ogen die worden omringd door lange, donkere wimpers. Dit noemt ze zelf het pronkstuk van haar lichaam en is er dan ook zeer trots op. Ze gebruikt hier en daar wat make-up, maar poedert zich zeker niet helemaal onder. Daar is ze het type niet voor. Tevens heeft ze een redelijk spitse neus en best volle lippen, welke roze gekleurd zijn.
    Als Luna lacht is haar rij witte, rechte tanden zichtbaar. Te danken aan een beugel natuurlijk, maar toch is ze er erg blij mee. Ze heeft een gezonde tint over haar appelwangetjes hangen wanneer ze lacht en oogt vriendelijk.
    Luna haar kledingstijl is erg simpel en gewoontjes. Ze draagt wat er in haar kast ligt en vindt het leuk om te winkelen waardoor ze zich zeker wel aan de mode van nu houdt. Toch heeft ze het niet zo op rokjes en jurkjes en draagt ze deze enkel als het zeer warm is of met speciale gelegenheden. Ze gaat liever voor simpele broeken dus. De kleur maakt haar niet zoveel uit, ze draagt net zo graaf neonkleuren als pastel. Tevens houdt ze wel van sieraden en ontwijkt ze hakken, dit omdat ze dan nog langer zou zijn.
    Favoriete vak: Ze is dol op gedaanteverwisseling en voorspellend rekenen, maar haar absolute favoriete vak is toch wel Verweer tegen the zwarte kunsten.
    Extra: Haar vriend heeft haar relatie pas beëindigd, maar Luna is er nog niet helemaal over heen.


    where would I be, if you didn't believe?

    Rol: Meisje
    Naam + Achternaam: Jaimy-Lee Raquel Crowns
    Leeftijd: 18 jaar
    Geslacht: Vrouwelijk
    Karakter: Jaimy-Lee, zeg maar Jaimy, want ze heeft een hekel aan haar echte naam, is een vrolijk meisje, met altijd een glimlach op haar gezicht. Ze kan heel goed luisteren, geeft advies, en staat altijd en voor iedereen klaar. In elke situatie blijft ze positief, wat er ook gebeurt. Jammer genoeg denk ze wel vaak aan wat anderen van haar denken, hoe ze eruitziet, hoe ze zich gedraagd, ga maar door. Ze kan slecht tegen negatieve reacties, ook al laat ze dat niet merken. Ze kan soms te veel praten, en soms te weinig. Ze oordeelt niet op het uiterlijk van mensen, volgens haar kan je makkelijk beste vrienden zijn met een monster, trol, of ga maar door. Zolang je maar lol hebt, en dat je altijd voor elkaar klaarstaat en elkaar begrijpt.
    Uiterlijk+Foto: [img=http://cuterpgpix.hyves.nl/album/70242859/girls/gYSBDb4Z/#mb=1511231785.10.%7C35%7C%7C19139957%7C%7C%7C19%7C%7C70242859%7CgYSBDb4Z%7C%7C8%7C%7C1511231785%7CMQN-%7C&__state__=1][/img]
    Jaimy word vaak schattig genoemd door veel van haar vriendinnen, en door jongens word ze soms nagefloten of mooi genoemd. Haar blonde haar en haar glimmende, zwarte ogen maken haar bijzonder. Ze heeft lange benen, wat vele mensen opvalt. Haar bril draagt ze alleen als de outfit erbij past, anders doet ze haar lenzen in. Ze is erg slank, en let heel erg op haar figuur. Haar haar is dus blond, en iets tussen stijl en krullend in. Het pluist soms een beetje, maar dat valt niemand op.
    Favoriete vak: Ze houd eigenlijk niet van school, maar als ze echt zou moeten kiezen... Dan zou ze kiezen voor Toverdranken.
    Extra: Ze kijkt veel naar jongens, en ze haat haar echte naam. Ze wilt ook dat je haar Jaimy of Jaims noemt, anders reageert ze niet.


    why would you leave your own, perfect world, and live here. in this piece of shit.