• Welcome to the circus, Ladies and Gentleman!
    Het is namelijk weer zover: de beste shows van de wereld komen er weer aan. Alleen is het geen gewoon circus, het is namelijk Cirque du Freak en de mensen leven in de waan dat het allemaal eigenlijk nep is en voor hun vermaak. Echter weten ze dus niet dat ze allemaal zo geboren of geworden zijn en het hele circus wel degelijk waar is.
    ’Oh, those petty humanbeings… They ain’t know what they’re getting into…’

    Komt bij ’t circus:
    Frey – Scarlett Raven Xena – Spinnen
    Aragog – Améliah Cathy Billington – Pijn
    Soubi – Vincent Reese – Vuur
    lluvia – Matthew Oliver Parker – Energie & Metaal
    Nesaea - Chryse Jae Parsel Lachesis – Panter & Gif

    Hoort er al bij:
    Stiles – Riley Nicolas Bennett – Hij kan echt alles eten
    Stiles – Eden Florence Morales – Hypnotiseren door middel van haar stem, zeemeermin
    Aragog – Madeline 'Maddy' Juliah Evans – Slangen
    Alladin – Evanna Samantha Butterfly – Heel lenig
    Sirens – Amare Cecilia Jackson – Empathisch & kan moleculen bevriezen
    Sirens – Cameron Dustin Jackson – Telekinetisch & kan moleculen versnellen
    Hutcher – Alexander ‘Alex’ Demi Collins – Kent geen pijn
    Cloudbreaker – Adam Hayden Ravi Danner – Helderziendheid & Illusies, katachtigen


    Regels:
    - Leeftijd moet tussen de 16 en 25
    – Schelden en 16+ mag
    – Graag een stukje schrijven van meer dan drie regels, anders loop je geheid vast
    – Ga geen ruzie uitlokken met andere spelers, dus respecteer elkaar
    – Schrijf en bestuur alleen je eigen personages, niet die van een ander!
    – OOC graag tussen haakjes: () [] {}
    - Melden als je nieuwe username hebt
    - Max. drie personages per user
    - Reserveringen blijven één dag staan
    – Just have fun! (:

    RPG samen met Stiles
    De naam 'Cirque du Freak' behoort tot de Auteur Darren Shan.

    [ bericht aangepast op 4 sep 2012 - 22:44 ]


    Quiet the mind, and the soul will speak.

    [Mijn topics]


    Gabumon >> Kaien [Ik dacht dat ik dat al eens had gezegd.. Foutje ;$]

    [ bericht aangepast op 10 juli 2012 - 1:20 ]


    Always though that I might be bad. Now I'm sure that it's true, cause I think you're so good & I'm nothing like you

    Kaien schreef:
    [Mijn topics]


    Gabumon >> Kaien [Ik dacht dat ik dat al eens had gezegd.. Foutje ;$]

    (My fault. I thought I had changed it. (': Probably not.)

    [ bericht aangepast op 10 juli 2012 - 1:41 ]


    Quiet the mind, and the soul will speak.

    [Mijn Topics]

    [Laatste reactie;]

    Vincent Reese

    Ik knikte lichtjes. 'Wachten vind ik wel goed, denk ik,' zei ik half nadenken. Ik beet eventjes op mijn lip en vroeg mij zelf af waarom ze niet nat wilt worden. 'Jij houd niet echt van regen hea?' vroeg ik met een klein lachje. 'Niet dat ik het wel leuk vind. De fakkels, als ze branden vinden ze het niet zo heel leuk.' Ik draaide mijzelf eventjes om en keek weer naar Eden. Mijn nieuwsgierigheid was er nog steeds. 'Kan je misschien alsjeblieft je act laten zien?' vroeg ik bijna smekend. 'Ik wil het zo graag zien!'


    Always though that I might be bad. Now I'm sure that it's true, cause I think you're so good & I'm nothing like you

    Matthew > Scarlett

    Ik kijk op. 'We zijn allebei een beetje vreemd.' Grinnik ik en kijk naar het kruis op mijn onderarm. 'Waar heb jij een kruis dan? En trouwens het is niet vreemd dat je me dat verteld.. We zitten hier al bijna een uur geloof ik.' Zeg ik kijkend op mijn horloge.

    Scarlett > Matthew.
    "Vreemd is goed." antwoord ik terug, "We zijn uniek van de normale mensheid." Even grinnik ik maar kijk dan terug naar onze handen en haal deze voorzichtig los uit zijn greep. "Hier zit ie." Op dat moment haal ik mijn shirt omhoog, totdat het zwarte kanten randje van mijn bh zichtbaar is. Op mijn zij staat een middelmatig grote kruis met doorns eromheen en een roos. "Zij was de enigste die om me gaf."

    [ bericht aangepast op 10 juli 2012 - 13:55 ]


    Quiet the mind, and the soul will speak.

    Matthew > Scarlett

    "Zij was de enigste die om me gaf." Ik kijk naar de tattoo. 'Hij is mooi,' antwoord ik en knik zachtjes. 'Ik denk dat vreemd zijn inderdaad goed is tot een bepaalde hoogte. Ik wil niet zoals ieder ander zijn maar ik hoef ook weer niet helemáál raar te zijn.'

    Scarlett > Matthew.
    "Hij is mooi," Hij knikte zachtjes en ik grinnikte terwijl ik het plakkerige shirt weer omlaag deed. "Ik denk dat vreemd zijn inderdaad goed is tot een bepaalde hoogte. Ik wil niet zoals ieder ander zijn maar ik hoef ook weer niet helemáál raar te zijn."
    Bevestigend knikte ik weer, ja, dat was ik met hem eens. Hmhm. "Volgens mij zijn wij beide morgen ziek," lach ik zachtjes en ik sla een hand voor mijn mond, waarna ik toe kijk hoe de regen is gestopt en het alleen nog even na druppelt.
    "Hmm," begon ik zachtjes, alsof ik het eerst niet durfde te vragen, "Wat is jouw mooiste jeugdherinnering?"


    Quiet the mind, and the soul will speak.

    Matthew > Scarlett

    Ik knik. Morgen zou ik zeker weten snotterend en trillend in bed liggen maar het was het waard. "Wat is jouw mooiste jeugdherinnering?" Vraagt ze dan voorzichtig. Ik trek een gezicht en denk diep na. 'Mijn zusje had een soort obsessie voor dolfijnen.' Grinnik ik. 'Toen ze beter verklaard was heb ik haar mee genomen en zijn we met de dolfijnen wezen zwemmen.' Voeg ik er nog achteraan. 'Ze vond het geweldig en omdat zij zo blij was... Was ik dat ook.'

    Scarlett > Matthew.
    "Mijn zusje had een soort obsessie voor dolfijnen. Toen ze beter verklaard was heb ik haar mee genomen en zijn we met de dolfijnen wezen zwemmen. Ze vond het geweldig en omdat zij zo blij was... Was ik dat ook."
    Ik sloot mijn ogen en knikte langzaam. "De dolfijn staat voor harmonie en genegenheid.. Je zusje is vast een vredelievend en vrij persoon, of niet?" Ik trok mijn benen op en sloeg mijn armen erover, waardoor Opera wakker werd en op mijn schouder ging zitten, vragend naar Matthew kijkende.


    Quiet the mind, and the soul will speak.

    Matthew > Scarlett

    "De dolfijn staat voor harmonie en genegenheid.. Je zusje is vast een vredelievend en vrij persoon, of niet?" Ik glimlach en knik. 'Ja zodra ze maar iets van een dolfijn zag of hoorde was ze weg om te zien wat het was... Tja obsessies he, maar wat is jou beste jeugdherinnering?'

    Scarlett > Matthew.
    "Ja zodra ze maar iets van een dolfijn zag of hoorde was ze weg om te zien wat het was... Tja obsessies he, maar wat is jou beste jeugdherinnering?"
    Ik opende mijn mond om wat te zeggen, maar deed deze toen weer dicht. Mijn beste jeugdherinnering? Wat zou hij zeggen als ik er geen één had? "Eh.." stamelde toen voor de eerste keer dat ik bij hem was, terwijl ik zenuwachtig aan mijn natte haarlok frunnikte en deze om mijn vinger strengelde.
    "Ik eh..." Ik beet hard op mijn onderlip en proefde de rode lipstick die erop zat. "Ik heb er geen..." kwam er toen heel zachtjes uit, bijna onverstaanbaar. Ondertussen was ik bijna in elkaar gedoken en legde ik mijn hoofd tegen mijn opgetrokken benen aan, om me zo te verstoppen.


    Quiet the mind, and the soul will speak.

    Matthew > Scarlett

    Ze had geen beste jeugdherinnering.. Ik had er niet veel maar toch in iedergeval wel meer dan 1 of 2.. maar zij had er geen. Ik zag hoe ze in elkaar dook. 'Dat is echt verschrikkelijk..' Mompel ik en leg een arm rond haar schouders.

    Scarlett > Matthew.
    "Dat is echt verschrikkelijk..." hoorde ik hem nog vaag mompelen, waarna ik dit keer de tranen terug moest dwingen, wat lukte. Echter toen ik zijn arm rond mijn schouders voelde, slikte ik hoorbaar en dook nog dieper in elkaar. Opera liep over mijn arm heen en fluisterde dingen als, 'liefje..', 'gaat het?' enzovoort..
    "H-het maakt niet uit." kon ik er nog net uitkrijgen voordat ik alweer dichtklapte.


    Quiet the mind, and the soul will speak.

    Matthew > Scarlett

    "H-het maakt niet uit." Ik schud mijn hoofd en trek haar naar me toe. 'Het maakt wel uit Scarlett.' Ik heb nu mijn beide armen om haar heen. Hoewel ik haar nog maar net kende voelde het natuurlijk haar hier zo te troosten alsof ik haar al jaren kende.