• Mijn vriendin nadinepayne, die heeft een story genaamd 'Breaking Letters'. (:

    May is een zeventien jaar oud meisje dat sindskort verhuist is. Ze komt op een nieuwe school en het begint al goed. Drie jongens mogen haar gelijk niet en ze krijgt dreigbrieven in haar kluisje. Maar wat als één van die jongens haar hart steelt?


    Ze heeft dus een rol nodig voor een meisje dat May aardig vindt en waar ze bij terecht kan. (: Het is maar één rol.. so...

    Naam:
    Bijnaam:
    Leeftijd:
    Karakter:
    Uiterlijk:
    Extra:


    Just keep your head up. Stick on the ice.

    Naam: Lennox Annabeth Swarek.
    Bijnaam: Lenn.
    Leeftijd: 17. || Geboren op 29 september 1994.
    Karakter: Lennox is op zichzelf en zit vaak alleen. Ze is het soort meisje dat het met iedereen wel kan vinden, maar toch niet echt ergens bij hoort. Ze heeft best een grote mond en een beetje rebels. Ze heeft een eigen mening en is niet bang om voor zichzelf op te komen. Ook komt ze vaak voor anderen op. Ze is goed in luisteren & advies geven.
    Uiterlijk:


    Extra: /

    [ bericht aangepast op 28 dec 2011 - 14:18 ]


    The only thing that's going to bother me, is that you all call yourselfs my friends.

    Naam: Lindsey Brown

    Bijnaam: Lin

    Leeftijd: 17

    Karakter: Lindsey is trouw en steunt haar dierbaren door dik en dun en zou ze nooit alleen voor een zware strijd laten staan. Lindsey is erg rustig en houd dan ook niet vak drukte of lawaai. Ze is graag alleen of met haar familie. Ze is een meisje dat niet snel iets raars vind. Ze haat het om mensen beledigt te zien worden. Lindsey kan soms erg jaloers zijn, maar zo heeft iedereen zijn eigen min en plus punten. Ze is erg onzeker over haar uiterlijk.

    Uiterlijk:


    Lindsey heeft een licht getinte huid die haar goed staat. Ze heeft kastanjebruin haar en donkerbruine ogen die soms wel zwart lijken. Ze heeft een slank tot mager postuur en lijkt erg lang omdat haar benen zo lang en slank zijn.

    Extra: Lindsey praat soms tegen dieren waardoor mensen haar vaak raar vinden.


    That what doesn't kill you makes you stronger.