• Ja ik ga een verhaal beginnen en ik ga proberen zo goed mogelijke de orginele karakters erin te houden. Het is een vervolg van Uitverkoren, want in Nederland is Ontembaar en Verleidelijk niet echt snel te vinden. Je kan hier een zelfverzonnen rol maken en ik zou zeggen het kunnen ook vijanden van Zoey,Damien,Shaunnee etc. zijn.
    Dit moet je invullen:
    Rol:
    Naam:
    Achternaam:
    Volledige naam:
    Leeftijd:
    Familie(uitgebreid) :
    Verslavingen:
    Karakter:
    Uiterlijk(beroemd iemand het liefst erbij zeggen welke) :
    Hekel aan:
    Favoriete lessen:
    Favoriete leraar/lerares:
    Team(of je hoort bij Nefert of je hoort bij Zoey) :
    Zwakke punten:
    Geboren:
    Waarschuwen:
    Titel?:

    Ziezo alvast bedankt.

    Xoxo Kristen


    Don't cry over someone,who wouldn't cry over you~Lauren Conrad

    Rol: Beste vriendin van Damien
    Naam: Rylee, maar ze kort haar naam altijd af naar 'Riri.'
    Achternaam: Daniels
    Volledige naam: Rylee 'Riri' Hope Daniels
    Leeftijd: 17
    Familie (uitgebreid): Haar ouders, James en Nicole, zijn gescheiden, maar houden nog steeds goed contact met elkaar, echter betekend dit niet dat het goed gaat met hun gezin. Toen Rylee naar het Huis van de Nacht moest, wou haar vader er niets meer van horen en haar moeder juichte haar aan, maar dat ging langzaam aan slechter aangezien de vrouw een auto ongeluk had gekregen en in het ziekenhuis terecht was gekomen. Rylee komt zovaak mogelijk bij haar op bezoek als ze kan, maar heeft het vaak druk met alles waardoor ze vaak geen tijd heeft.
    Rylee heeft één jonger broertje, Christian, van 11 en die zijn naam constant afkort naar Chris. Deze jongeman is levendig en houdt er niet van als zijn familie in de dip zit, dus red hij de situatie vaak met sullige grapjes te maken en zijn enthousiasme voor alles. Hij woont bij zijn vader nu. Ook heeft Rylee een oudere zus, echter hebben hun niet zoveel gemeen, want Rylee is een lief meisje die echt meent wat ze zegt, terwijl haar zus, Nera, er niets van meent noch haar best voor iemand wil of kan doen. Ze is snobistisch en arrogant, waardoor ze vaak haar eigen zin wil krijgen, en als ze dat niet krijgt, smeekt ze vaak een plan waar het dan wel door lukt. Ze is jaloers op Rylee, omdat ze naar het Huis van de Nacht mocht. Nera is negentien jaar.
    Verslavingen: Tekenen, ze krijgt vaak complimenten voor haar geweldige tekenkunsten. Rylee heeft een verslaving aan Cola, waardoor mensen die ze al heel lang kent haar 'Cola-freak' noemen, maar dat boeit haar niets. Ook heeft ze een erge voorkeur om bijna altijd Skittles daarmee te eten, en ook al kan ze ermee leven dat ze Vampier is, ze moet nog steeds erg hard de geur van bloed weerstaan.
    Karakter: Ze heeft op alles een antwoord klaar en als ze haar mond open doet, kan je je beter voorbereiden op een sarcastisch antwoord. Als je haar vraagt om een eerlijk antwoord zal ze die ook geven, ze draait nergens om heen en verteld altijd wat ze ervan denkt - al houdt ze haar geheimen nog altijd voor zichzelf. Ze is mooi, maar laat haar uiterlijk je niet bedriegen en denken dat ze ook een engeltje is. Ze is vaak gemeen, maar doet dat niet naar de groep van Damien, dus ook niet naar Zoey - ze vindt haar zelf wel interessant om mee om te gaan.
    Ze doet zich voor als een lief, aardig meisje, maar naar andere mensen doet ze gemeen en bitchy. Op het eerste begin dat ze Zoey ontmoet, weet ze niet wat ze van haar moet denken, ze vindt haar nogal raar, maar aan de andere kant heeft zij ook iets waarvan ze moet lachen. Damien is iemand waar ze vaak bij is, en waar ze zichzelf ook bij kan zijn. Ze heeft een losbollig en direct karakter, waardoor ze dingen doet die ze niet meent of juist opeens een arm om een onbekende heen kan slaan. Ook is ze erg nieuwsgierig om nieuwe dingen te leren, al is ze niet persé een nerd, maar wil ze gewoon nieuwe dingen te weten komen. Ze neemt haar katje, Mystic, overal mee naartoe en laat het kleine egyptische mau kitten niet uit haar zicht.
    Uiterlijk (beroemd iemand het liefst erbij zeggen welke):
    Jess Origliasso - The Veronicas.


    Rylee is niet zo lang, maar met haar 167cm vindt ze alles wel best. Ze heeft een porseleinen blank gezichtje, waardoor mensen haar vaak onderschatten, terwijl de mensen die haar kennen voor haar uitkijken. Blond, wat vaak wit lijkt, krullerig of stijl haar, het staat haar allemaal, maar van zichzelf heeft ze er een kleine slag in. Haar makeup bestaat vaak uit knalrode lipstick of lipgloss, ze heeft altijd wel een kleurtje op haar lippen (als het maar niet te gek wordt, zoals blauw, groen, etc.) Ook haar kledingstyle verbaast mensen, ze neigt namelijk nogal naar de rock-vintage kant, wat haar verbazingwekkend goed staat.
    Hekel aan: Economics, Drama 101 (ze houdt niet van acteren en net doen alsof), mensen die tegen haar liegen of achter haar rug om praten. Dierenmishandeling, vrouwen die naar beneden worden gehaald alsof ze niets zijn.
    Favoriete lessen: Sketching 101, Poetry, Fencing
    Favoriete leraar/lerares: Loren Blake, omdat Rylee hem een lekker ding vindt, en Professor Penthesilia.
    Team (of je hoort bij Neferet of je hoort bij Zoey): Team Zoey, ze vindt het niet kunnen wat Neferet doet.
    Zwakke punten: Ze is erg nieuwsgierig en koppig, als iemand haar zegt dat ze het niet doet, doet ze het toch en komt ze na die ervaring erachter dat het toch beter was het niet te doen. Ook is ze erg impulsief, en al is dit niet persé een slecht ding, sommige kunnen hier nogal overdonderd van raken. Rylee is een erge sloddervos en laat alles overal slingeren, iets wat haar kamergenote niet leuk vindt, maar dat boeit Rylee niets en ze gaat gewoon door met haar eigen ding.
    Geboren: 01-03-1994 (01 Maart)
    Waarschuwen: Yes, please.
    Titel?: People say this is might be called 'weird.'


    Quiet the mind, and the soul will speak.

    Ik moet natuurlijk ook die van hoofdpersonage doen dus hier is ie.
    Rol: Hoofdrol
    Naam: Katheryn, maar daar wordt vaak Katy van gemaakt
    Achternaam: RedBird(Ze is het nichtje van Zoey)
    Volledige naam: Katheryn Elizabeth RedBird
    Leeftijd: 18
    Familie(uitgebreid) : Katheryn haar vader is een fanaat van People Of Faith en heeft ook een hekel aan Katy aangezien zij een vampier is. Haar moeder is vermoordt en vele verdenken haar vader daarvan wat Katy al weet. Ze had namelijk een gesprek van hem afgeluisterd. Ze probeert zo weinig mogelijk contact te hebben met haar vader alleen belt ze af entoe nog haar zus Kate die in alle opzichten hetzelfde is als Katy. Ze heeft een broertje van 11 die jaloers op haar is omdat ze naar Het Huis Van De Nacht mag gaan en net zo speciaal is als Zoey.
    Verslavingen: Ze is verslaafdt aan cola velen qeten inmiddels dat ze dat drinkt bij het ontbijt. Ook ik ze verslaafdt aan chocolade en ze kennen haar ook als 'Choco-Monster'. Alhoewel ze niet graag een monster genoemdt wil worden aangezien ze niks fouts heeft gedaan en het weet over de dode ondode wezens van Neferet.
    Karakter: Katy is erg lief, maar ze kan bitchy zijn. Als je een eerlijk antwoord van haar wilt dan krijg je dat meestal. Je voelt je snel veilig bij haar en ook kan je alles tegen haar zeggen want ze zal het hoe dan ook niet aan iemand anders vertellen. Ze is goed in liegen, maar zelf doet ze het niet alleen als het echt niet anders kan. Ze is erg speciaal, want net als Zoey kan ze de elementen oproepen, ze is dan ook samen met haar de leider van de Duistere Dochters en Zonen. Ze is heel stil en houdt zich ook stil op feestjes. Ze kan soms heel maf zijn, maar dan kan je juist samen met haar lachen. Je kan samen met haar huilen en lachen in tijden. Alleen soms voelt ze zich nogal bedrogen in bepaalde situaties. Je kan geen geheimen voor haar bewaren dus voor haar is alles open kaart terwijl ze zelf veel geheimen heeft. Ze is soms erg serieus en dan kan je echt gek van haar intilligentie worden. Ze is dol op shoppen en sms'en want dat houdt haar vaak bezig als ze verdriet heeft.
    Uiterlijk(beroemd iemand het liefst erbij zeggen welke) :


    (Lily Collins)
    Hekel aan: Mensen die liegen tegen haar(wat onmogelijk is),als ze heel lang moet wachten en drama qeeun's die alle aandacht willen
    Favoriete lessen: Poetry, Geschiedenis(over Vampiers) en ze vindt overig niets echt intressant.
    Favoriete leraar/lerares: Patricia Nolan, helaas is die vermoordt en Neferet en Loren kan ze zeker niet tot favorieten van haar noemen. Ze mag Lennobia ook wel.
    Team(of je hoort bij Nefert of je hoort bij Zoey) : Samen met Zoey probeert ze Nefert tegen te houden
    Zwakke punten: Als je tegen haar liegt, als je haar vrienden kwetst en als je haar zus kwetst. Als mensen over haar moeder beginnen te praten begint ze gelijk te huilen.
    Geboren: 22-08-1993
    Waarschuwen: Het is mijn verhaal
    Titel?: weet ik niet

    [ bericht aangepast op 21 aug 2011 - 13:54 ]


    Don't cry over someone,who wouldn't cry over you~Lauren Conrad

    Rol: Beste vriendin van Katheryn.
    Naam: June
    Achternaam: Evens
    Volledige naam: June Gabrielle Evens.
    Leeftijd: 17
    Familie(uitgebreid): June woont bij haar grote gezin, zei is de middelste van alle kinderen. Haar vader is een van de people of faith, hij heeft echt een hekel aan June, omdat zei ee vampier is. Haar moeder Suuz beschermt haar goed, haar broertjes en zusjes worden voorgetrokken, June mag bijna niks van haar vader. Haar vader sluit haar dan vaak op al ze leuke dingen gaan doen, maar June ontsnapt altijd uit haar raam, om naar buiten te gaan. Maar als haar vader daar achter komt dan word ze flink gestrafd, bijna niemand van de familie weet van het bestaan van June af.
    Verder kent ze haar familie niet. Behalve haar oma.
    Verslavingen: Ze is erg verslaafd aan Chocolade.
    Karakter: June is een rustig persoon, is vaak onzeker over vele dingen en over haar zelf. Ze is lief en probeert iedereen te helpen. Ze is best sociaal, maar voelt meestal al aan of ze goed zijn of niet.
    Ze vertrouwt mensen niet al te gauw, maar na een tijdje doet ze het wel.
    Soms is ze hyper en dan kan ze echt heel lollig gaan doen, ze word niet heel snel boos, behalve als je haar echt uitgedaagd heb of iets anders.
    Ze is best rustig, soms sluit ze zich af van alles, ze kan drie elementen oproepen.
    Uiterlijk(beroemd iemand het liefst erbij zeggen welke) :

    (Ik weet niet echt wie zei is sorry daarvoor) Ze heeft mooi lang rood haar, en helder blauwe ogen, ze heeft een licht blanke huid, en mooie kers rode lippen. Slank gebouwt..
    Hekel aan: arrogante mensen, spinnen clownen. En mensen die haar vrienden uitgaan schelden.
    Favoriete lessen: Geschiedenis van vampieren, en nog veel meer.
    Favoriete leraar/lerares: Ze heeft niet echt favorieten.
    Team(of je hoort bij Nefert of je hoort bij Zoey) : Team Zoey.
    Zwakke punten: Als je over haar beste vriend praat, die overleden is. Dan is ze helemaal van de wereld af en sluit ze zich op in der kamer.
    Geboren: 14-03-1994
    Waarschuwen: Jaa graag ^^
    Titel?: Ben slecht in titels verzinnen (:


    Leef de dag, zoals je nooit hebt geleefd.