Wat voor tuner/streetracer ben jij?

je heb highway racers je heb drifters je heb mensen die hun auto alleen voor show bouwen je heb ricers. wat ben jij ervan

Mogelijke uitkomsten

highway racer (0 x uitgekomen)

je houd van hoge snelheden en van spaning je bent voor weinig bang. jij bent een HIGHWAYRACER

Drifter (0 x uitgekomen)

jij houdt van stijl maar bent toch aggresief. je houdt ook van risico's nemen en je rechterpedaal is je beste vriend.jij bent een DRIFTER.

Drag racer (0 x uitgekomen)

voor jou is het de ultieme kick om het lekkere gevoel in je buik te krijgen. je doet er alles aan om je auto zo snel megelijk de 400m te laten passeren je bent pas tevreden als je alles uit je auto heb gehaald. jij bent een DRAG racer

doorsnee straatracer (0 x uitgekomen)

van het legaal drag racen krijg je maar niet genog dus doe je het ook nog illegaal plus je vind de sfeer en de spaning die er bij het illegaal racen is helemaal te gek.je doet niet aan illegaal driften je doet aan drag racen op de openbare weg kortom je bent een DOORSNEE STRAATACER.

illegaal driftracer (0 x uitgekomen)

je krijgt niet genoeg van het driften ook oefen je op straat. de spaning de sfeer de sensatie.jij bent een ILLEGAAL DRIFTER.

ricer (0 x uitgekomen)

je wilt graag dat je auto er snel uitziet en snel klinkt. maar je heb slecht gespoten bumpers stickers en een enorme uitlaat. je denkt nu dat je onwijs snel bent en een mooie auto heb maar dat heb je niet elke echte tuner lacht je uit wnat je bent een RICER.

shower (0 x uitgekomen)

van jou hoeft het allemaal niet zo snel als je auto er maar mooi uitziet en dat lukt je dan ook goed.
veel mensen maken foto's van je auto en je doet er bijna alles aan om uniek te zijn. jij bent SHOWER.

Statistieken

Er zijn nog geen statistieken beschikbaar voor deze quiz.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?