Welk huisdier past bij jou?

Een huisdier hebben veel mensen. maar welk huisdier zouden zij zijn als ze dieren waren? test hier welk huisdier jij bent (Y)

Mogelijke uitkomsten

Hond (6 x uitgekomen)

Je houd van buitenspelen maar ook om lekker binnen te zijn. Eten daar hou jij ook van, een lekker hapje kan er altijd in!

Kat (8 x uitgekomen)

Een kat, dat ben jij. je houd van slapen, ook van spelen op zijn tijd. het meeste hou jij van vis! Muizen vangen is ook altijd een pretje!

Hamster (3 x uitgekomen)

Jij zit het liefst lui in je hokje. je slaapt veel, maar je bent echt een avond dier. Je bent helemaal wakker! lekker in je rad spelen en rondrennen. dat vroege opstaan mag je vergeten!

Konijn (11 x uitgekomen)

Je bent een echte luiwammes. je word niet graag geaaid, en houdt van blaadjes, stro en brokjes. ook een snoepje soms. jij blijft de hele dag lekker in je hok chillen, maar soms ook eventjes in de ren

Vogel (Parkiet, papegaai, kaketoe, Etc.) (0 x uitgekomen)

Je blijft vaak in je kooi, en houd veel van zingen. je houd ook van meegaan met je baasje, op zijn schouder zitten bijvoorbeeld :) Nootjes vind je ook heerlijk.

Vis (1 x uitgekomen)

Jij zwemt graag in water! Zjoeff! Je hebt coole kleurtjes, en je spettert in het rond. Woehoee!

Overige dieren (18 x uitgekomen)

Jij hoort dan misschien niet bij het normale rijtje, maar je bent juist heel bijzonder! jij komt niet vaak voor als huisdier!

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?